2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

göster yoksa ağlıycam resim koy diye istersen albümüne koy senle arkidiş olak buraya koyma

sılam sen ve ben hey gidi günler heyyyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada sıla yemekteyizdeki balıkdan söz etmişken bayagdır balık yemiyorum eşim onu şikayet etmedi zaten dr a onu yemiyor bunu yemiyor oturdu adama beni kesti bende artık sıkıldım bittiyse şikayetin kızımı görsek dr bey dedim bozuldu biraz ama aldım gönlünü

ay sedef sende alem birisin nerden buluyon bu avatarları bide nasıl ekliyon bi kaçtanesini çaldım haberin olsun gülün içinden çıkan bebk vardı bayıldım ona hemen resmi kaydettim

kız beşi olmaz bağa guven kefülün olaram gııı nooolacak kiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Esra bizden kendini saklamiyoki canim zaten avatarinda bile kendi resmi var :lepi:

canım o zaman avatar olarak yapim bi süre ok herkes maşallah desin zenomuza

Sen evde tembih et kocişine orda akıllı dur diye:)
Durmazsa etini falan sıkıver çaktırmadan alsanaalsanasmile
şikayat etmekte neymiş:)
Hamileyken balık bi tuhaf geliyo insana, yiyemiyosun

:hooray::hooray::hooray:

ya bişey soracam kızlar çıldıracm nerdeyse göğsümün tam altında yani karnımın hemen üstünde müthiş bi karıncalanma var elimle bastırınca geçiyo elimi kaldırınca tekrar başlıyo yani o kısım sanki çekiliyo acayip sinirim bozuluyo niye ki acep sizdede varmı bilmiyorumkismile

Sen evde tembih et kocişine orda akıllı dur diye:)
Durmazsa etini falan sıkıver çaktırmadan alsanaalsanasmile
şikayat etmekte neymiş:)
Hamileyken balık bi tuhaf geliyo insana, yiyemiyosun

Caktirmadan sikiver deyinca aklima cocuklugum geldi annem caktirmadan bi cimdik atarki allah sesimide cikaramazdim o aciyla kivranir dururdum oldugum yerde :mymeka:

Sılacım senin gelin görücüye çıkıo haaa
Kısmetleri artar bak ona göre...
Bu arada benim oğluşumda yakışıklı olacakmış
Dr teyzemiz öle sevio, ona göre yanee... kaydirigubbakcemile3

tebrikler canımvereliniortak bende hazırladım ama eksik çıkabilir..neler koydun çantaya? bebişe bez ve alt açma kaç tane koydun canım?

benimde haftalardır vardı yeni geçti sayılır sağ ön kaburgam göğsümün hemen altı müthiş ağrıodu ve uyuşuodu hissetmiodum resmen orayı doktoruma sordum normal dedi bebiş poposunu oraya dayamış o yüzden baskı ağrı karıncalanma yapıomuş..

ay sedef sende alem birisin nerden buluyon bu avatarları bide nasıl ekliyon bi kaçtanesini çaldım haberin olsun gülün içinden çıkan bebk vardı bayıldım ona hemen resmi kaydettim

kız hoşuma gidiyo bak cevap yaz kısmı var ya orda sıra şüile bak grafik var ona tıkla kopyaladığın hareketli gif resmini yapıştır tamam bi dene bakiimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…