kız beşi olmaz bağa guven kefülün olaram gııı nooolacak kiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Esra bizden kendini saklamiyoki canim zaten avatarinda bile kendi resmi var :lepi:
göster yoksa ağlıycam resim koy diye istersen albümüne koy senle arkidiş olak buraya koyma
bu arada sıla yemekteyizdeki balıkdan söz etmişken bayagdır balık yemiyorum eşim onu şikayet etmedi zaten dr a onu yemiyor bunu yemiyor oturdu adama beni kesti bende artık sıkıldım bittiyse şikayetin kızımı görsek dr bey dedim bozuldu biraz ama aldım gönlünü
:hooray::hooray::hooray:Kızlar sonunda hastane çantam hazırr:)
Her şey hazırdı içine koymamıştım ama sonunda hallettim.
Elime geleni atarım artık içine. Bakalım daha unuttuğum neler çıkacak:)
Darısı kk nın diğer üşengeçlerine:)
sılama sor bakeeem bişey olmaaaz[/QUOTE]
[B]Olmaz biseycik albume ekle biz ordan bakariz canimm vereliniortak[/B]
[quote="sedef10, post: 13291418"] sılam sen ve ben hey gidi günler heyyyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
[B]Deli kis ya nerden bulursun böyle seylerii [/B]kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[quote="silam_buse, post: 13291428"]bu arada sıla yemekteyizdeki balıkdan söz etmişken bayagdır balık yemiyorum eşim onu şikayet etmedi zaten dr a onu yemiyor bunu yemiyor oturdu adama beni kesti bende artık sıkıldım bittiyse şikayetin kızımı görsek dr bey dedim bozuldu biraz ama aldım gönlünü[/QUOTE]
[B]Bende hic sevmiyorum ya balik yemeyi allah biliyo ya yemedim de hamileim diye.
Ya ben hamileyim diye özel hic bisey yemedim zaten evde ne varsa Allah ne verdiyse onlari yedim hepp cokacimcoook
[/B]
canım o zaman avatar olarak yapim bi süre ok herkes maşallah desin zenomuza
Sen evde tembih et kocişine orda akıllı dur diye:)
Durmazsa etini falan sıkıver çaktırmadan alsanaalsanasmile
şikayat etmekte neymiş:)
Hamileyken balık bi tuhaf geliyo insana, yiyemiyosun
tebrikler canımvereliniortak bende hazırladım ama eksik çıkabilir..neler koydun çantaya? bebişe bez ve alt açma kaç tane koydun canım?Kızlar sonunda hastane çantam hazırr:)
Her şey hazırdı içine koymamıştım ama sonunda hallettim.
Elime geleni atarım artık içine. Bakalım daha unuttuğum neler çıkacak:)
Darısı kk nın diğer üşengeçlerine:)
ya bişey soracam kızlar çıldıracm nerdeyse göğsümün tam altında yani karnımın hemen üstünde müthiş bi karıncalanma var elimle bastırınca geçiyo elimi kaldırınca tekrar başlıyo yani o kısım sanki çekiliyo acayip sinirim bozuluyo niye ki acep sizdede varmı bilmiyorumkismile
ay sedef sende alem birisin nerden buluyon bu avatarları bide nasıl ekliyon bi kaçtanesini çaldım haberin olsun gülün içinden çıkan bebk vardı bayıldım ona hemen resmi kaydettim
canım albüme koymayı bilmiorum nasıl yapıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?