gelinine maşşalalh üye albümlerine bakarken gördüm zeynep lal itombiş
üye albüm nasıl oluyo başka bi resimmi bide gördük ama aynısımı kibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
albüm bölümünde resim ekle var biraz kurcala bakalım yapabilcekmisin
tebrikler canımvereliniortak bende hazırladım ama eksik çıkabilir..neler koydun çantaya? bebişe bez ve alt açma kaç tane koydun canım?
Öyle abartılı bi çanta hazırlamadım tatlım.
Bebiş ve benim için ayrı çanta yaptım.
bebişe;
1 10 lu set, 1 tane 5l i set, 1 tane iç dış zıbın, 10 bebek bezi,ıslak mendil,
emzik(daha kaynatamadım ekliycem :))
Kendim için;
1 gecelik,sabahlık takım,1 pijama, çorap, havlu, göğüs pedi, gece pedi,7-8 tane alt çamaşır,
1 emzirme atleti,1 emz. sütyeni,terlik, kilitli poşetlere koydum.
Daha ne lazım olur aklıma gelmio.
Sende yaz
benimde haftalardır vardı yeni geçti sayılır sağ ön kaburgam göğsümün hemen altı müthiş ağrıodu ve uyuşuodu hissetmiodum resmen orayı doktoruma sordum normal dedi bebiş poposunu oraya dayamış o yüzden baskı ağrı karıncalanma yapıomuş..
üye albüm nasıl oluyo başka bi resimmi bide gördük ama aynısımı kibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım koydum avatara üçümüzü ama belli olmuo sanırım pek:sm_confused:
selam kızlar. nasılsınız???
tebrikler canımvereliniortak bende hazırladım ama eksik çıkabilir..neler koydun çantaya? bebişe bez ve alt açma kaç tane koydun canım?
benimde haftalardır vardı yeni geçti sayılır sağ ön kaburgam göğsümün hemen altı müthiş ağrıodu ve uyuşuodu hissetmiodum resmen orayı doktoruma sordum normal dedi bebiş poposunu oraya dayamış o yüzden baskı ağrı karıncalanma yapıomuş..
canım koydum avatara üçümüzü ama belli olmuo sanırım pek:sm_confused:
canım albümü beceremedim neyse artık esra gelince koyar..Hic belli egil canim ya albume eklesen daha iyi olur olumunekankayizsmile
kafsinkaf canım o avatardaki esrayla siz misiniz? maşallahhh. ama daha zeynebimin kırkı çıkmadı. fotoya bakıyoruz nazarımız değecek allah korusun :Saruboceq:
canım albümü beceremedim neyse artık esra gelince koyar..
canım kapattım hemen kızlar çok istedi diye bi süreliğine koydum dedim hatta herkes maşallah desina.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?