2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimse benle ilgilenmio bilmiyorumkismile
esranın koyduğu bir foto var mı kızlar?
bakıyoruz falan deyince merak ettim...

Oyy canim ben bi yandan tikiniyom bi yandan da yaziyom valla kaydirigubbakcemile3
Albumunde var canim 1 tane zeynebimin resmi baskada yok.
Ama esranin arkadaslik listesinde yoksan göremessin zatenn bilmiyorumkismile

İyiyiz yesica hanım nerelerdesiniz bakiim klava:

hoşgeldin canım iiz biz oğluşumla sen nasılsın oğluşun nasılopuyorumnanaktan

Hosgeldin yogun ve hamis bayannnn olumunekankayizsmile

canlarımm hoşbuldum. ben bugün sağlık ocağına gittim kan sayımı yaptırayım diye.
19 mayıs olduğunu biliyodum ama s. ocağının kapalı olacağını tahmin edemedim. ne düşüncesizim ya sırnaşık şey
geldim gerisiye tabi önce markete uğrayıp buzdolabı poşeti aldım. bebişin kıyafetleri için.
söylemiştim size. hiç bi iş yapmadım yemek bile ama akşam olmuş
maşallah herkes formunda :roflol:

Buzdolabi posetleride alinmis simdi neyi mazeret yapican bakalim cantayi hazirlamamak icinn kaydirigubbakcemile3

canım kapattım hemen kızlar çok istedi diye bi süreliğine koydum dedim hatta herkes maşallah desina.s

Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah

41 kere Masallah benim guzeller guzeli gelinimee

Buzdolabi posetleride alinmis simdi neyi mazeret yapican bakalim cantayi hazirlamamak icinn kaydirigubbakcemile3

ah sılammm vallahi ben de onu düşünüyodum şimdiii.
ama buldum. yemek yapmam lazım. zaten yemek yapınca ölüyoum yorgunluktan. ama mecburum yapmaya. :roflol:

o çirkinin nesine maşallah diyosun kıs :roflol:

ama buldum. yemek yapmam lazım. zaten yemek yapınca ölüyoum yorgunluktan. ama mecburum yapmaya. :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

bana gülebilmen için antanı hazırlamış olman lazım. :roflol:
ayy bi haftadır doğru dürüst yemek yapmayan ben yemeğin üzerine tatlı falan bile yapmayı düşünüyorum :roflol:

canım ben dedim ya elektrikler kesildiği gün başlamıştım hergün bişi atıorum bitti sayılır darısı sana artık:roflol:
yap canım tatlınıda ne güzel işte sonra bi güzel oturup yersin benim yerimede yecokacimcoook

yoo biliyorum zaten o yüzden yazdım. çantası hazır olanlar herşeyi diyebilir bana.
ben de bi hazırlayım bak bakıyım neler yapıyorum tembellere :roflol:

canım yemeği yuapsam benden iyisi yok tatlı zoooorrr

Oyy oyyy ömür biter mazeretler bitmez diyosun yani aslinda basina gecsen yarim saatini anca alicak ama kaydirigubbakcemile3
Acele etme canim niye acele eetcanki sen sancilari cekerken esin ne bulursa tikar nasil olsa cantaya :roflol:

o çirkinin nesine maşallah diyosun kıs :roflol:

Kim demis cirkin diye benim gelinime hic bilem :umursamaz:

yoo biliyorum zaten o yüzden yazdım. çantası hazır olanlar herşeyi diyebilir bana.

Sen cantayi hazirlayana kadar topikte herkes birak canta hazirlamayi dogum bile yapmis olurr kisimmmmmmmmmmm :roflol:

yalnız ben normalmi sezeryan mı kesinleşmediği için nelerden kaçar adet almam gerekio onu bilemiorumboshayallersmile

yalnız ben normalmi sezeryan mı kesinleşmediği için nelerden kaçar adet almam gerekio onu bilemiorumboshayallersmile

Senin cati kontrolu bidakine olur canim herhalde o zaman kesinlesirr insallah guclubacismile

Sen cantayi hazirlayana kadar topikte herkes birak canta hazirlamayi dogum bile yapmis olurr kisimmmmmmmmmmm :roflol:
doğum yapsa iyi.. kırkı bile çıkar bebelerin :roflol:

ben de hesap edemiyorum. hem bebeğin çantasının dışında kendiminkini de hazırlamam lazım. işim zoor. biberon kaynatılacak vs..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…