kimse benle ilgilenmio bilmiyorumkismile
esranın koyduğu bir foto var mı kızlar?
bakıyoruz falan deyince merak ettim...
İyiyiz yesica hanım nerelerdesiniz bakiimklava:
hoşgeldin canım iiz biz oğluşumla sen nasılsın oğluşun nasılopuyorumnanaktan
Hosgeldin yogun ve hamis bayannnn olumunekankayizsmile
Kızlar ben çıkıyorum kociş gelir birazdan,kendinize iyi bakınn
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
canlarımm hoşbuldum. ben bugün sağlık ocağına gittim kan sayımı yaptırayım diye.
19 mayıs olduğunu biliyodum ama s. ocağının kapalı olacağını tahmin edemedim. ne düşüncesizim ya sırnaşık şey
geldim gerisiye tabi önce markete uğrayıp buzdolabı poşeti aldım. bebişin kıyafetleri için.
söylemiştim size. hiç bi iş yapmadım yemek bile ama akşam olmuş
maşallah herkes formunda :roflol:
opuyorumnanaktan
canım kapattım hemen kızlar çok istedi diye bi süreliğine koydum dedim hatta herkes maşallah desina.s
Buzdolabi posetleride alinmis simdi neyi mazeret yapican bakalim cantayi hazirlamamak icinn kaydirigubbakcemile3
Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah
41 kere Masallah benim guzeller guzeli gelinimee
Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah Masallah
41 kere Masallah benim guzeller guzeli gelinimee
:roflol::roflol::roflol:ah sılammm vallahi ben de onu düşünüyodum şimdiii.
ama buldum. yemek yapmam lazım. zaten yemek yapınca ölüyoum yorgunluktan. ama mecburum yapmaya. :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
bana gülebilmen için antanı hazırlamış olman lazım. :roflol:
ayy bi haftadır doğru dürüst yemek yapmayan ben yemeğin üzerine tatlı falan bile yapmayı düşünüyorum :roflol:
canım ben dedim ya elektrikler kesildiği gün başlamıştım hergün bişi atıorum bitti sayılır darısı sana artık:roflol:
yap canım tatlınıda ne güzel işte sonra bi güzel oturup yersin benim yerimede yecokacimcoook
Oyy oyyy ömür biter mazeretler bitmez diyosun yani aslinda basina gecsen yarim saatini anca alicak ama kaydirigubbakcemile3ah sılammm vallahi ben de onu düşünüyodum şimdiii.
ama buldum. yemek yapmam lazım. zaten yemek yapınca ölüyoum yorgunluktan. ama mecburum yapmaya. :roflol:
o çirkinin nesine maşallah diyosun kıs :roflol:
yoo biliyorum zaten o yüzden yazdım. çantası hazır olanlar herşeyi diyebilir bana.
ben de bi hazırlayım bak bakıyım neler yapıyorum tembellere :roflol:
canım yemeği yuapsam benden iyisi yok tatlı zoooorrr
yoo biliyorum zaten o yüzden yazdım. çantası hazır olanlar herşeyi diyebilir bana.
ben de bi hazırlayım bak bakıyım neler yapıyorum tembellere :roflol:
yalnız ben normalmi sezeryan mı kesinleşmediği için nelerden kaçar adet almam gerekio onu bilemiorumboshayallersmile
doğum yapsa iyi.. kırkı bile çıkar bebelerin :roflol:Sen cantayi hazirlayana kadar topikte herkes birak canta hazirlamayi dogum bile yapmis olurr kisimmmmmmmmmmm :roflol:
yalnız ben normalmi sezeryan mı kesinleşmediği için nelerden kaçar adet almam gerekio onu bilemiorumboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?