2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

az kaldı canım ya hamilelik adına son ağrılar inşallah. hayırlı uğurlu olsun yatağımız. büyüsün koca bebiş olsun o yatakta erenimiz.

bu arada mertom canım ya nasıl güldürdü beni. yok yavrum eren açar diye kapattım deseydin:))
yani allahtan deği. 2.100 dü enson. olsa olsa 2.200 şimdi. ama o kadarcıkken bile sığmıyo. obez mi oldu yoksa bi haftadasempatiksalakcinni

şu çatlaklar için b,o oil diye bi yağ varmış haberi olan var mı.
millet doğuracak ben hala çatır çatır çatlıyorum, yana yana çare arıyoum

ben söylemiştim bio oili kimse beni kale almamıştı :)
ben kullanıyorum canım 5 aylıktan beri. sadece 1 tane çatlağım var o da minicik. başka da çatlamadım. eskiden olan çatlakları da siliyo gibi azaltıyo görünmesini. göğüslerimdekilere sürdüm hep minicik kaldı çatlaklar

He sanki senin haziran annesi olucan kesin mayista dogar hic belli olmaz valla bu dogum islerii ona göre hazirlikli ol canimm
Evet canim ya az kaldi gercekten boshayallersmile
Darisi sizlerin basina insallahhhh :Saruboceq:

canımm nasılsınnnnnn
napıo yakısıklıların

Yakisiklinin biri babasiyla bisiklet biniyo disarda canim hava cok guzel babasi disari cikardi
Öteki yakisiklida annesi yedi yedi sisirdi karnini simdi tiki ciktigi karnim patlicak kadar sis ve gergin cok rahatsizlik verici bi durum yabilmiyorumkismile
Bide belim agriyo sabahtir oturmadim son islerimi halledim dedim bugun artik bitti sayilir biseycik kalmadi hazirlancak tek eksigimiz erenimizzz

misafirler beğenmeyecekler bu durumu ama artık idare etsinler. lavantayı demleyip içmesin bunlar.:roflol:

bi kısmını ondan bi kısmını da şekerli yapayım ama blacin dediği gibi her çeşidini isterler.

canım anlamadım ne yazdığını ama ben sana dedim ya roc un yağını alsaydın keşke şimdiye hafiflerdi en azından durdururdu doğum sonrasında da lierac phytolastil ampul kullanırsına.s

görsem yazdığını ciddiye almaz mıydım. hem ciddiye almamak değil. maşallah kızlarımızın çatlakları olmadı pek. bu yüzden çatlakla ilgili haberleri duymuyolar. gittigidiyorda 60 ml si 30 tl. ne dersin faydası olur mu fiyatı iyi mi. burda eczanelerde bulamam. istediğim balık yağını bulmak için 6-7 eczane gezdik. düşün artık.

oluşmuşları gideriyo mu bi de. benim göbeğim çatlaktan görünmüyo.

Canim bana doktorum ilk aydan itibaren surmeye basliycaksinki catlaklara engel olsun surdugun sey demisti bu aydan sonra sursende surmesende bisey degismez.
Hem bosver catlarsa catlasin evlsdindan hatira onlar sana:umursamaz:

hahayyy erkek anası olmak kolaymı çatlıcanız tabiiiiiiiiiii hahahayyyyyyyy
Kiz anasi olunca catlanmiyomu kisss :kedi:
Artik merte diyorum oglum azcik kaldi eren gelicek artik evimize diye.Babaannesinde kalcak ben hastanedeyken 1 hafta diyorum sen babaanneyle yatcam ben hastanede kalcam az erenle diye.Alistirmam ve onu hazirlamam lazim birden yok olursam ortadan cok etkilenir ve uzulur.
Herseyin öyle farkinda ki cocuk bazen ben bile hayret ediyorum dusuncelerine
Yatakta eren koca bebis olamaz sallanan besik tarzinda bisey canim en fazla ilk 6 ay icin sonrasinda buyuk yatagini kurcaz tasincazya simdilik o yeter zatenn boshayallersmile
Canim senin haftaydayken erenimde o kilodaydi haftana göre normal oglusunun kilosuu

BUNLAR CANIM NETTEN aldığım kutular sana da linkini atmıstım tahmin ettiğimden daha da güzel çıktı tanesi 30 kuruştan 80 tane aldım yandaki düz olanlar pembe kurulacak o iş biraz kastı.. :)

Bunlarında tanesini küçüklerin 1 tl'ye hoş geldin bebek yazanları 2 tl ye aldım canlarım

Bunlar iseeeeee biberon şekerleri bende aslında yesica gibi bunları giç haz etmezdim fotolarda ama elime alınca çokkkkk hoşuma gitti tanesi 75 kuruştan 80 tane de bunlardan aldım :) :) :) ay daha da süsleyeceğim taabbbbiiiii böyle sade benim için..

Şirin kelebekçiklerden de 20 tane aldım sonradan pişman oldum az geldi gözüme 20 adeti 8 tl

bunlarda kızlar biberonları süsleyip şekerlerini yerleştirdikten sonra en son bu keselere koyucam çok şirinlerrr bence 100 tanesi 30 tl den aldım

nazar boncuklarıda aldım herhalde kullancak bit yer bulurum 100 tanesi 4 tl

bu kurdeleleri kutuları daha değişik süslerim diye aldım ama parasını hatırlayamadım çubuklarda gümüş ve altın renkli simli silikon yapıştırma süs vs. için aldım

ve kısssssslaarrrrr kutulardan hemen örnek olarak yaptım iki tane size göstermek için tabi son halleri bu asla değil kelebeklerin altına da kurdelelerden fiyonk falan yaparın kiminin üstüne kelebek yerine bebek biblosu ya da başka birşey silikonlarım artıkkkkkkk :)))

canım anlamadım ne yazdığını ama ben sana dedim ya roc un yağını alsaydın keşke şimdiye hafiflerdi en azından durdururdu doğum sonrasında da lierac phytolastil ampul kullanırsına.s

evet ya sen bana roc yağ ile lierac jel demiştin. jeli aldım bitti ama yok faydaı. rocu da unuttum. o kadar yağ aldım ki. şişeleri gören aktar sanar evi. ya da kaçak imalathane. roc da alayım bari. aman eksik olmasın :roflol:

oluşmuşları azaltıyo baya. yara izin doğum leken falan varsa onları da düzeltiyo canım. ben yurtdışından getirmiştim. 125ml sine 30 lira gibi bi fiyata ama bulabildiysen bence al derim. ben çok memnun kaldım. günde iki kere vıcık vıcık sürdüm çatlak olunca. çatlağım büyümedi bile minicik duruyo. o beyazlamış çatlakları daraltıyo inceltiyo çoğu hiç gözükmüyo. doğumdan sonra dizlerime kullanıcam .ş imdi her gece eğilmek zor geliyo

Senay burdamii :uhm:
Kontrolu vardi bugun sabah nasi gecti acabaa

sılam canım okudunmu kontrolden geldım dogum yaptıktan sonra kalacagım odayı gordum bebegımde maaşaallah iyiymiş boyunu ogrenemedım ama kılosu 2650 ymiş kuzum benım savaşçı oğlum benım o uzuldugum rahatsızlıgını atlattı 2 hafta gerıden gelıyodu gelışımı onu atlattı şimdi tam zamanında cıkıyoooo kıloda almış aslan oglum benım herşeyı normal 3 haftada 1 kılo almış valla benı cooook mutlu ettı bebegımsırnaşık şey bugun cooook mutluyumhihoyyyt

Canim seninde kontrolun vardi bugun nasi gecti nasilmis oglusunnn

Oyy canim kalp kalbe karsiymis simdi bende seni sordumm olumunekankayizsmile
Masallah turkerime kilosu cok iyi canim Ben dogum yapicam 3 kg anca benim oglus aman nazarlardan korusun rabbim demekki annesinin yedikleri yariyo oglusumaa
2 hafta geriden geliyom derken senin oglus 2 hafta öne firlamis valla bende cok sevindim canim guzel haberlerine ohh icinde rahatlamistir artik ne guzel hep böyle iyi haberler al insallah canimmm :Saruboceq:

hep deniyor ya bebeği kucağına alınca çektiğin sancılar acılar unuturmuş diye onu demeye çalışmıştım ama eksik yazmışım tmtm tatlum gıymatlum

evet canım aynen öle onu kucağıma alınca bütünnnnn acıları ağrıları unutacağıma eminim yeterlki sağlıkla gelsin prenssimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım ben hava fazla kararmadan ağda işlerine girşeyim kim bilir kaçta biter zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biraz sancım oluyyor arada sölemişti,m ya ne olur ne olmaz ben haızrlığımı yapayım bişey olursa tertemiz giderim hastaneye zaten gobiş inmiş aşşapıyaaa her an gelebilirim mesajı veriyor kaydirigubbakcemile3 kendine iyi bak tatlum buğüün pek muhabbet edemedk sninle başka sefere inşallah ama arada özelden at mesaj denk gelemesek bile mahrum bırakma beni o güzel espirilerinden kaydirigubbakcemile3

black canım hiç bişey demiyorum tahminlerimin dışında harikasın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

blackcim çoookk güzel ve zevkli hepsi canım benim hayırlı olsun tekrarvereliniortak
kalırsa 40 mevlüdünde de kullanırsınyerimseniben

ayyyyyyy çookkk teşekkür ederimmm tabi bunların bitmiş hallerini de yaptıgımda koyarım inş.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…