2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende baktııım dedım aynı anda duşunmuşuz saol canım iyi dıleklerın için allaha şukur herşey yolunda sende bı erenımızı kucagına alda rahatlayalım:lepi:ayyyy bu oglanlar bızı cok mutlu ettı hep oyle olsun inşsositososito

Canim koca gobusinle agda yapabiliyosan masallah valla sana
Ben 5 aylik oldum biraktim agda isini ama hic memnun da degilim jilet yapmaktan.Onu bile zor yapiyorum inanki.
Arik dogumdan sonra yeniden baslarim insallah.
Hadi kolay gelsin canim sana gorusuruz sonraaopuyorumnanaktan

tamam canım sağol. bi tane bio oil bi tane de roc alacam artık :1no2:

blackcim çoookk güzel ve zevkli hepsi canım benim hayırlı olsun tekrarvereliniortak
kalırsa 40 mevlüdünde de kullanırsınyerimseniben

evet canım kalanların kesin olucak ama daha iyi dedim kendi kendime bol bol veririm kuzenim 50 tane aldı bizim yamyam sülaleye yetmedi ben bile kendiminkini başkasına verdim..

20 mevlüdünü burda yapıcam 40 mevludune kaynanam istanbul emin önünden alıcak bebek şekerlerini ah ben istanbulda olsam orda hem cok uygun hem kralları var

bencede çççoook hoş ve zekli bir seçim blacksiya ...
kafsinkasn dediği gibi kalırsa 40 mevlütündede kullanırsınn...
Güle güle kullan canım çok güzller....

hep deniyor ya bebeği kucağına alınca çektiğin sancılar acılar unuturmuş diye onu demeye çalışmıştım ama eksik yazmışım tmtm tatlum gıymatlum

Sorma canım yapıyorum ama gelde bana sor kan ter içinde kalıyorumm bilmiyorumkismile ağda sonundfa yüzümün aldığı şekil kıpkırmızı bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 napayım son ayta kadar yaptım bi ay kalmış şunun şurasında gitmeyim ağdacıya dedim yine kendim yapıcam
görüşürüz canım öpüyorum hepniziiiiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya kızlar begenmedinz mi fikir verin barı yesicayla kafsinkafımdan baska kimseden ses cıkmadı ((((((((

Black bayildim ya onlar ne kadar guzel seyler öylee
Keske bende alabilsem senden bi tanecikte sizden hatira saklayabilsemm.

kıslar sanırım 1 hafta sonra bende sezeryana girecegim.bu hafta hafta içerisindede evi tasuyoruz nasıl bir kosusuturma siz düşünün..var mı haftaya sezeryana girecek olan..durumlarınz nasıll

benim annemle kardeşimde eminönünden aldılar şekerlerim biberonluymuş göremedim henüz tabi:)) kapı süsüne kadar ordan aldılar çok çeşit varmış gerçekten..

Son düzenleme:
kıslar sanırım 1 hafta sonra bende sezeryana girecegim.bu hafta hafta içerisindede evi tasuyoruz nasıl bir kosusuturma siz düşünün..var mı haftaya sezeryana girecek olan..durumlarınz nasıll

Hosgeldin canimm a.s.
Daha kesinlestirmedi doktorun tarihini haftaya olucaksa simdiden belli olmasi lazim ya son anda söyleyipte iyice telas yaptirmasin sizi bilmiyorumkismile
Ayy bide tasinma telasimi girdi araya kolay gelsin canim ya zor olucak gercekten.
Bende haziran sonu tasinicam 1 aylik bebekle nasi olcaksa artikk simdiden stresi sardi benide en buyuk sorunda daha ortada tasincak ev yokk mafoldumben

Sali gunu leyla,carsamba gunu ben ve mhtp giriyoruz canim sezeryan dogumaa akannehir

bencede çççoook hoş ve zekli bir seçim blacksiya ...
kafsinkasn dediği gibi kalırsa 40 mevlütündede kullanırsınn...
Güle güle kullan canım çok güzller....

ayy çocuk gibi oldum walla zorla söyletiom herkese hehehehehehe çokkkkk teşekkürler canımmm :)))

güzel geçti canım anlatıım hatta bugun superımdelikafaduldenherşey normal iyi gıdıyoo kılo almışız kaydirigubbakcemile2

hadi gözün aydın darısı benim zillinin basınaaaaaa :)))

Black bayildim ya onlar ne kadar guzel seyler öylee
Keske bende alabilsem senden bi tanecikte sizden hatira saklayabilsemm.

ay ask olsun ben sana yollarım ne olcak tabi yolda kırılır ezılırse bilemem :) canım sen iste yeterki

kolay gelsin walla dikkat et kendine bence .. Allahım yardımcı olsun zor işin amaa haftaya bir bebişimiz daha geliyor tatataaa :))

benim annemle kardeşimde eminönünden aldılar şekerlerim biberonluymuş göremedim henüz tabi:)) kapı süsüne kadar ordan aldılar çok çeşit varmış gerçekten..

canım ben tekirdagda yasarken 2 haftada bir emniönüne gidiyorduk kaynanamla cuvallarla dönüyordum süper orası ya süper eminimki çok güzel şeyler almıslardır için çok rahat etsin güle güle kullanın canım.

Kiz nasi begenilmez onlar yaa cok guzel ben bayildim bayildimmmmmmmmm:lepi:

:) ayyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkk teşekkürler canımmmm benim

Bir dogum sekerim bile anliyormusunnnnnnnnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:

tamam canım ya evet bugün pek gülüşemedik neyse sen git aklan paklan zemuszemus bende derse devam hadi öptüm allah kolaylık versin kız o koca karnınla nasıl yapacaksan artık eğilemezsin bile delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…