Oyy canim kalp kalbe karsiymis simdi bende seni sordumm olumunekankayizsmile
Masallah turkerime kilosu cok iyi canimBen dogum yapicam 3 kg anca benim oglus aman nazarlardan korusun rabbim demekki annesinin yedikleri yariyo oglusumaa
2 hafta geriden geliyom derken senin oglus 2 hafta öne firlamis valla bende cok sevindim canim guzel haberlerine ohh icinde rahatlamistir artik ne guzel hep böyle iyi haberler al insallah canimmm:Saruboceq:
evet canım aynen öle onu kucağıma alınca bütünnnnn acıları ağrıları unutacağıma eminim yeterlki sağlıkla gelsin prenssimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım ben hava fazla kararmadan ağda işlerine girşeyim kim bilir kaçta biter zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biraz sancım oluyyor arada sölemişti,m ya ne olur ne olmaz ben haızrlığımı yapayım bişey olursa tertemiz giderim hastaneye zaten gobiş inmiş aşşapıyaaa her an gelebilirim mesajı veriyor kaydirigubbakcemile3 kendine iyi bak tatlum buğüün pek muhabbet edemedk sninle başka sefere inşallah ama arada özelden at mesaj denk gelemesek bile mahrum bırakma beni o güzel espirilerinden kaydirigubbakcemile3
oluşmuşları azaltıyo baya. yara izin doğum leken falan varsa onları da düzeltiyo canım. ben yurtdışından getirmiştim. 125ml sine 30 lira gibi bi fiyata ama bulabildiysen bence al derim. ben çok memnun kaldım. günde iki kere vıcık vıcık sürdüm çatlak olunca. çatlağım büyümedi bile minicik duruyo. o beyazlamış çatlakları daraltıyo inceltiyo çoğu hiç gözükmüyo. doğumdan sonra dizlerime kullanıcam .ş imdi her gece eğilmek zor geliyo
blackcim çoookk güzel ve zevkli hepsi canım benim hayırlı olsun tekrarvereliniortak
kalırsa 40 mevlüdünde de kullanırsınyerimseniben
hep deniyor ya bebeği kucağına alınca çektiğin sancılar acılar unuturmuş diye onu demeye çalışmıştım ama eksik yazmışım tmtm tatlum gıymatlum
Canim koca gobusinle agda yapabiliyosan masallah valla sana
Ben 5 aylik oldum biraktim agda isini ama hic memnun da degilim jilet yapmaktan.Onu bile zor yapiyorum inanki.
Arik dogumdan sonra yeniden baslarim insallah.
Hadi kolay gelsin canim sana gorusuruz sonraaopuyorumnanaktan
şenay nasıl gectı kontrolun canım
evet canım kalanların kesin olucak ama daha iyi dedim kendi kendime bol bol veririm kuzenim 50 tane aldı bizim yamyam sülaleye yetmedi ben bile kendiminkini başkasına verdim..
20 mevlüdünü burda yapıcam 40 mevludune kaynanam istanbul emin önünden alıcak bebek şekerlerini ah ben istanbulda olsam orda hem cok uygun hem kralları var
ya kızlar begenmedinz mi fikir verin barı yesicayla kafsinkafımdan baska kimseden ses cıkmadı((((((((
kıslar sanırım 1 hafta sonra bende sezeryana girecegim.bu hafta hafta içerisindede evi tasuyoruz nasıl bir kosusuturma siz düşünün..var mı haftaya sezeryana girecek olan..durumlarınz nasıll
ya kızlar begenmedinz mi fikir verin barı yesicayla kafsinkafımdan baska kimseden ses cıkmadı((((((((
bencede çççoook hoş ve zekli bir seçim blacksiya ...
kafsinkasn dediği gibi kalırsa 40 mevlütündede kullanırsınn...
Güle güle kullan canım çok güzller....
güzel geçti canım anlatıım hatta bugun superımdelikafaduldenherşey normal iyi gıdıyoo kılo almışız kaydirigubbakcemile2
Black bayildim ya onlar ne kadar guzel seyler öylee
Keske bende alabilsem senden bi tanecikte sizden hatira saklayabilsemm.
kıslar sanırım 1 hafta sonra bende sezeryana girecegim.bu hafta hafta içerisindede evi tasuyoruz nasıl bir kosusuturma siz düşünün..var mı haftaya sezeryana girecek olan..durumlarınz nasıll
benim annemle kardeşimde eminönünden aldılar şekerlerim biberonluymuş göremedim henüz tabi:)) kapı süsüne kadar ordan aldılar çok çeşit varmış gerçekten..
Kiz nasi begenilmez onlar yaa cok guzel ben bayildim bayildimmmmmmmmm:lepi:
benim annemle kardeşimde eminönünden aldılar şekerlerim biberonluymuş göremedim henüz tabi:)) kapı süsüne kadar ordan aldılar çok çeşit varmış gerçekten..
evet canım aynen öle onu kucağıma alınca bütünnnnn acıları ağrıları unutacağıma eminim yeterlki sağlıkla gelsin prenssimmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Canım ben hava fazla kararmadan ağda işlerine girşeyim kim bilir kaçta biter zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 biraz sancım oluyyor arada sölemişti,m ya ne olur ne olmaz ben haızrlığımı yapayım bişey olursa tertemiz giderim hastaneye zaten gobiş inmiş aşşapıyaaa her an gelebilirim mesajı veriyor kaydirigubbakcemile3 kendine iyi bak tatlum buğüün pek muhabbet edemedk sninle başka sefere inşallah ama arada özelden at mesaj denk gelemesek bile mahrum bırakma beni o güzel espirilerinden kaydirigubbakcemile3
Bir dogum sekerim bile anliyormusunnnnnnnnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?