ay ask olsun ben sana yollarım ne olcak tabi yolda kırılır ezılırse bilemem :) canım sen iste yeterki
Bir dogum sekerim bile anliyormusunnnnnnnnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:
Bir dogum sekerim bile anliyormusunnnnnnnnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:
Hosgeldin canimm a.s.
Daha kesinlestirmedi doktorun tarihini haftaya olucaksa simdiden belli olmasi lazim ya son anda söyleyipte iyice telas yaptirmasin sizi bilmiyorumkismile
Ayy bide tasinma telasimi girdi araya kolay gelsin canim ya zor olucak gercekten.
Bende haziran sonu tasinicam 1 aylik bebekle nasi olcaksa artikk simdiden stresi sardi benide en buyuk sorunda daha ortada tasincak ev yokk mafoldumben
Sali gunu leyla,carsamba gunu ben ve mhtp giriyoruz canim sezeryan dogumaa akannehir
ayy çocuk gibi oldum walla zorla söyletiom herkese hehehehehehe çokkkkk teşekkürler canımmm :)))
hadi gözün aydın darısı benim zillinin basınaaaaaa :)))
ay ask olsun ben sana yollarım ne olcak tabi yolda kırılır ezılırse bilemem :) canım sen iste yeterki
kolay gelsin walla dikkat et kendine bence .. Allahım yardımcı olsun zor işin amaa haftaya bir bebişimiz daha geliyor tatataaa :))
canım ben tekirdagda yasarken 2 haftada bir emniönüne gidiyorduk kaynanamla cuvallarla dönüyordum süper orası ya süper eminimki çok güzel şeyler almıslardır için çok rahat etsin güle güle kullanın canım.
:) ayyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkk teşekkürler canımmmm benim
oyoyoy ağlama sen sen kendin şekersin canım opuyorumnanaktan
ay kıyamam ben sana yaa:teselli:
sen iste yeterki ben sana gönderirim kargoyla canım benim üzme beni aaaaaaolumunekankayizsmile
Canlarim konu seker degilde dogum yapicam ailem yok yanimda.bak şimdi nasıl üzdün beni kız deli iste walla yollarım ben sana
ayy işallah istediginiz gibi bir ev bulursunuz cnm..carsamba günümüüü..ayyy sizinki daha yakın ben cok heyecanlanıyorum elim ayagıma karısıyorrr:kedi:
biz evi bugün tuttuk yarından sonrada yerlesmeye baslıcaz bunun içinde cok heyecanlıyım:)))bugünlerde varayoga heyecanlanıyorum:)))
saglıkla bebeklerinizi kucagınıza almanızı diliyorummmm cok mutlu oldum adınıza..
ben doktoruma ev işleri yüzünden daha gidemedim o yüzden tam tarih veremedi..su evi halledeyim sonra gittigim an alsa bile kabul edecegim diyorum:))sezeryanlı olarak hem evle hem kendimle ugrasamam cok zor olur
yok senaycım dediğim gibi benim kız tıfıl azcık o kadar
sılam sende bize yollarsın tek tek :)) al başına bela sen misin ağlayannnnnnnnnnn
iyi canım sevındım senın kız narın olcak demekkı kız kılo alsında şimdeden selilütlü bacakalrı mılmaz lsun canım şaka bi yana allaha sukur saglıgında bişey olmasında varsın tıfıl dogsun ama alır bu haftalar cok alıo bebişler kılooooo
yok senaycım dediğim gibi benim kız tıfıl azcık o kadar
sılam sende bize yollarsın tek tek :)) al başına bela sen misin ağlayannnnnnnnnnn
Oyy canim sagolll aglamiyom da uzuluyo iste insann kimsesizlik ne kötu bisey seker olsa nolcak sekeri vericek kimse olmayincaaboshayallersmile
Neyse huzne gerek yokk sagligimiz yerinde olsun huzurumuz olsun yeter :Saruboceq:
Aslinda ben tas gibi hatundum ya hic duygusal degildim ama bu hamilelik beni iyice sulu göz yapti.Her konudan kendime uzulcek bisi buluyorum iste böylee :1no2:
Ben nerden bulcam ki burda öyle seyler yok canim ben ilk bu sitede duydum bebek sekeri diye biseyy cavurlar yoksun böyle seylerdenn kaydirigubbakcemile3
Ahh keske imkanim olsada turkiyeye izne geldigimde tek tek ziyaret gelebilsem sizleri benim icin en buyuk hediye bu olur herhaldeee olumunekankayizsmile
Canlarim konu seker degilde dogum yapicam ailem yok yanimda.
Dun kayinvalideye gittik surat bi karis suratsizda ona canim sikildi dunden beri moralim bozuk biraz ben dogum yapicam kari bana kapris yapiyo ben ona yapcama.
Daha bi gun olsun canin bisey istiyomu yaoimmi demedi ne bunda nede mertimde hamilelikte.
Insanin böyle zamanlarda gucune gidiyo iste hersey.
Guya yanimda yakin olarak kayinvalide var ama olmasa daha iyi onun beni uzup moralimi bozmaktan baska bisey yaptigi yok cunkii :bbo:
Canim hamileligin son gunlerindede zor olur tasinmak ama idareten de olsa dogumdan önce yerles tabi.
Son anda oluyo ya bu isler gercekten cok zor oluyo rabbim kolaylik versin.
O zaman en fazla 1 hafta sonra sende alirsin bebisi kucagina hayirlisiyla insallah :Saruboceq:
kızlar ben banyo halısını yıkayıp geldim. ayy bi de klozeti falan temizledim. şu ç. suyu midemi fena ekşitiyo. onsuz da olmuyo. ayy sanki içiyomuşum gibi oldu. ama oğlum içerde garanti sarhoş olmuştur.
kızlar ben banyo halısını yıkayıp geldim. ayy bi de klozeti falan temizledim. şu ç. suyu midemi fena ekşitiyo. onsuz da olmuyo. ayy sanki içiyomuşum gibi oldu. ama oğlum içerde garanti sarhoş olmuştur.
bu arada sılam sende beni üzüyo bu sıralar de eşine hiç pas verme bence o kaynanana fikirsiz ne olcak üzülür mü bu halde insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?