2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ask olsun ben sana yollarım ne olcak tabi yolda kırılır ezılırse bilemem :) canım sen iste yeterki

Canim almis kadar oldum senin söylemen yeter olumunekankayizsmile
Herkescikler imrenicek kizimin dogum sekerlerine bayanssulusmile

ayy işallah istediginiz gibi bir ev bulursunuz cnm..carsamba günümüüü..ayyy sizinki daha yakın ben cok heyecanlanıyorum elim ayagıma karısıyorrr:kedi:

biz evi bugün tuttuk yarından sonrada yerlesmeye baslıcaz bunun içinde cok heyecanlıyım:)))bugünlerde varayoga heyecanlanıyorum:)))

saglıkla bebeklerinizi kucagınıza almanızı diliyorummmm cok mutlu oldum adınıza..
ben doktoruma ev işleri yüzünden daha gidemedim o yüzden tam tarih veremedi..su evi halledeyim sonra gittigim an alsa bile kabul edecegim diyorum:))sezeryanlı olarak hem evle hem kendimle ugrasamam cok zor olur

amiiiiiiiiiin:Saruboceq: canım bişey yok demi senın bebişteee

oyoyoy ağlama sen sen kendin şekersin canım opuyorumnanaktan

Oyy canim sagolll aglamiyom da uzuluyo iste insann kimsesizlik ne kötu bisey seker olsa nolcak sekeri vericek kimse olmayincaaboshayallersmile
Neyse huzne gerek yokk sagligimiz yerinde olsun huzurumuz olsun yeter :Saruboceq:

yok senaycım dediğim gibi benim kız tıfıl azcık o kadar

sılam sende bize yollarsın tek tek :)) al başına bela sen misin ağlayannnnnnnnnnn

ay kıyamam ben sana yaa:teselli:
sen iste yeterki ben sana gönderirim kargoyla canım benim üzme beni aaaaaaolumunekankayizsmile
bak şimdi nasıl üzdün beni kız deli iste walla yollarım ben sana
Canlarim konu seker degilde dogum yapicam ailem yok yanimda.
Dun kayinvalideye gittik surat bi karis suratsizda ona canim sikildi dunden beri moralim bozuk biraz ben dogum yapicam kari bana kapris yapiyo ben ona yapcama.
Daha bi gun olsun canin bisey istiyomu yaoimmi demedi ne bunda nede mertimde hamilelikte.
Insanin böyle zamanlarda gucune gidiyo iste hersey.
Guya yanimda yakin olarak kayinvalide var ama olmasa daha iyi onun beni uzup moralimi bozmaktan baska bisey yaptigi yok cunkii :bbo:

Canim hamileligin son gunlerindede zor olur tasinmak ama idareten de olsa dogumdan önce yerles tabi.
Son anda oluyo ya bu isler gercekten cok zor oluyo rabbim kolaylik versin.
O zaman en fazla 1 hafta sonra sende alirsin bebisi kucagina hayirlisiyla insallah :Saruboceq:

sılam sende bize yollarsın tek tek :)) al başına bela sen misin ağlayannnnnnnnnnn

iyi canım sevındım senın kız narın olcak demekkı kız kılo alsında şimdeden selilütlü bacakalrı mı lmazlsun canım şaka bi yana allaha sukur saglıgında bişey olmasında varsın tıfıl dogsun ama alır bu haftalar cok alıo bebişler kılooooo

Aminn canım saolasın dediğin gibi sağlıklı olsunlarda yeterrrrrrr

bu arada sılam sende beni üzüyo bu sıralar de eşine hiç pas verme bence o kaynanana fikirsiz ne olcak üzülür mü bu halde insan

Aslinda ben tas gibi hatundum ya hic duygusal degildim ama bu hamilelik beni iyice sulu göz yapti.Her konudan kendime uzulcek bisi buluyorum iste böylee :1no2:

Ben nerden bulcam ki burda öyle seyler yok canim ben ilk bu sitede duydum bebek sekeri diye biseyy cavurlar yoksun böyle seylerdenn kaydirigubbakcemile3

Ahh keske imkanim olsada turkiyeye izne geldigimde tek tek ziyaret gelebilsem sizleri benim icin en buyuk hediye bu olur herhaldeee olumunekankayizsmile

kızlar ben banyo halısını yıkayıp geldim. ayy bi de klozeti falan temizledim. şu ç. suyu midemi fena ekşitiyo. onsuz da olmuyo. ayy sanki içiyomuşum gibi oldu. ama oğlum içerde garanti sarhoş olmuştur.

Oyy canim sagolll aglamiyom da uzuluyo iste insann kimsesizlik ne kötu bisey seker olsa nolcak sekeri vericek kimse olmayincaaboshayallersmile
Neyse huzne gerek yokk sagligimiz yerinde olsun huzurumuz olsun yeter :Saruboceq:

slm cnm nasılsın çarşamba doğumamı giriyosun hadi hayırlısı inş sağlıklı bi bebiş dünyaya gelir sende sağ salim kurtulursun öüpüyorum canım ay ben bile heycanlandım valla

keşke görüşebilsek ya sılam bende çok istiyorummmmm zaten söylüyorum izmire gelipte bana gelmeyen top olsun tooooopppppp

derdi neymiş niye surat yapıyooo

kızlar ben banyo halısını yıkayıp geldim. ayy bi de klozeti falan temizledim. şu ç. suyu midemi fena ekşitiyo. onsuz da olmuyo. ayy sanki içiyomuşum gibi oldu. ama oğlum içerde garanti sarhoş olmuştur.

içimden söyledim biraz önce sana sessiz sedasz kaçtı die :)))

bende hamilelikte klorak detarjan ve uhu kokusunu çokkkkkk sever oldum kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

bu arada sılam sende beni üzüyo bu sıralar de eşine hiç pas verme bence o kaynanana fikirsiz ne olcak üzülür mü bu halde insan

Canim esim annesinden bikti artik insan annesinden bikarmi adam artik biktimmm diyo baska bisey demiyo.
Esim hep arada kaliyo ve etkilenen yipranan hep o oluyo.Artik adamin saligina bisey olucak diye korkuyorum.
Benim kayinvalidem psikopat gibi bisey ya aklina esiyo kacip gidiyo bi yerlere aksamlara kadar saklaniyo kendini aratiyo,bayilma numarasi yapiyo,krizlere giriyo numaradan kendini bodrumlara kilitliyoo daha neler nelerr anlatsam neler yasadigimi offf offff...

Yani kisacasi esime daha cok uzuluyorum artik kendimden kim isterki böyle bi aqnnesi olsun ama olmus iste yapicak bisi yok.Kadin psikopat allah korusun canina falan kiyar omur boyu vicdan azabi cekeriz diye ses cikarmiyoruz iste idare ediyouz hepppkafamçokkarıştı

anlıyorum seni sıla benim burda kimsem yok eşimle bi köroğlu bir ayvaz hamileyken çok zor kaldı ki doğumda olmamamları mafoldumben benim görümcem de yurtdışında yaşıyo 5 senelik evli oda hamileydi benden 1 ay geriydi düşük yaptı o cadı kaynanası ne adam gibi sordu ne ilgilendi oysa benim kaynananm çok ilgilidir sagolsun sürekli sorar arar doğumumada gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…