blacksiya canım o suslerı nerden aldın kemeraltındansa neresınden
Canim esim annesinden bikti artik insan annesinden bikarmi adam artik biktimmm diyo baska bisey demiyo.
Esim hep arada kaliyo ve etkilenen yipranan hep o oluyo.Artik adamin saligina bisey olucak diye korkuyorum.
Benim kayinvalidem psikopat gibi bisey ya aklina esiyo kacip gidiyo bi yerlere aksamlara kadar saklaniyo kendini aratiyo,bayilma numarasi yapiyo,krizlere giriyo numaradan kendini bodrumlara kilitliyoo daha neler nelerr anlatsam neler yasadigimi offf offff...
Yani kisacasi esime daha cok uzuluyorum artik kendimden kim isterki böyle bi aqnnesi olsun ama olmus iste yapicak bisi yok.Kadin psikopat allah korusun canina falan kiyar omur boyu vicdan azabi cekeriz diye ses cikarmiyoruz iste idare ediyouz hepppkafamçokkarıştı
iyiyim. kafam iyi yanı. klorlanıp geldim işte. sen nerelerdesin görünmüyosun hiç neden bakayım :umursamaz:. bebiş nasıl?slm cnm nbr nasılsın
içimden söyledim biraz önce sana sessiz sedasz kaçtı die :)))
bende hamilelikte klorak detarjan ve uhu kokusunu çokkkkkk sever oldum kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
Afedersin canim rahat kicina batiyo derdi o laelaelaelaelaederdi neymiş niye surat yapıyooo
Ayy keske gelsem ugrarim canim yaa ama belli olmazz bu islerr bi bakmisim zile basmisim karsindayimmmm kaydirigubbakcemile5keşke görüşebilsek ya sılam bende çok istiyorummmmm zaten söylüyorum izmire gelipte bana gelmeyen top olsun tooooopppppp
Hosgeldin canim a.s.slm cnm nasılsın çarşamba doğumamı giriyosun hadi hayırlısı inş sağlıklı bi bebiş dünyaya gelir sende sağ salim kurtulursun öüpüyorum canım ay ben bile heycanlandım valla
kızlar ben banyo halısını yıkayıp geldim. ayy bi de klozeti falan temizledim. şu ç. suyu midemi fena ekşitiyo. onsuz da olmuyo. ayy sanki içiyomuşum gibi oldu. ama oğlum içerde garanti sarhoş olmuştur.
Canim esim annesinden bikti artik insan annesinden bikarmi adam artik biktimmm diyo baska bisey demiyo.
Esim hep arada kaliyo ve etkilenen yipranan hep o oluyo.Artik adamin saligina bisey olucak diye korkuyorum.
Benim kayinvalidem psikopat gibi bisey ya aklina esiyo kacip gidiyo bi yerlere aksamlara kadar saklaniyo kendini aratiyo,bayilma numarasi yapiyo,krizlere giriyo numaradan kendini bodrumlara kilitliyoo daha neler nelerr anlatsam neler yasadigimi offf offff...
Yani kisacasi esime daha cok uzuluyorum artik kendimden kim isterki böyle bi aqnnesi olsun ama olmus iste yapicak bisi yok.Kadin psikopat allah korusun canina falan kiyar omur boyu vicdan azabi cekeriz diye ses cikarmiyoruz iste idare ediyouz hepppkafamçokkarıştı
blacki hisarönünde kime sorsan bilir
Afedersin canim rahat kicina batiyo derdi o laelaelaelaelae
Ayy keske gelsem ugrarim canim yaa ama belli olmazz bu islerr bi bakmisim zile basmisim karsindayimmmm kaydirigubbakcemile5
Hosgeldin canim a.s.
Iyiyim heycanli gunler geciyo iste sen nasilsin senin bebis nasilll
Kiss o kilorat cok tehlikeli icine falan cekme sakin hatta dogum yapana kadar eline alma bidahaa aklinialirimsmile
iyiyim canım bebişimde iyi çok şükür yarın kontrölüm var bakalım ne diyecek doktor bende müsait olamadım bir türlü gelen giden vard ben gittim ablamlara kayınvalideye yani müsait olamadım
Canim zaten doktoruda psikologa gitmen gerek diyo surekli ama gitmiyo ben delimiyim diyo ki deli zaten.ayyyyyyyyyyy canım o kadın hasta aman bırak baş edemezsin dediğin gibi sonra intihar eder bir şey yapar Allah korusun kıymete biner bide bosver canım Allaha havale et büyüklük sende kalsın sabret Allahım onun mukafatını baska bir yerden verir sana
anlıyorum seni sıla benim burda kimsem yok eşimle bi köroğlu bir ayvaz hamileyken çok zor kaldı ki doğumda olmamamları mafoldumben benim görümcem de yurtdışında yaşıyo 5 senelik evli oda hamileydi benden 1 ay geriydi düşük yaptı o cadı kaynanası ne adam gibi sordu ne ilgilendi oysa benim kaynananm çok ilgilidir sagolsun sürekli sorar arar doğumumada gelcek
canım hisar önünden aldım ama çok ara sokakları gezdim 3 gün gezdim oraları ve dükkanda şeker yapım malzemelerinin hepsi var istersen bulusuruz ben götürürüm seni çünkü tarifle olacak gibi değil..
hatta ben bile 3 defa gittim oraya hala bir tur karıstırıp dolaşıyorum.
ayyyyyyyyyyy canım o kadın hasta aman bırak baş edemezsin dediğin gibi sonra intihar eder bir şey yapar Allah korusun kıymete biner bide bosver canım Allaha havale et büyüklük sende kalsın sabret Allahım onun mukafatını baska bir yerden verir sana
blacki hisarönünde kime sorsan bilir
zeynomuz 7 günlük mü oldu bugün.. oyy yerim enu ben. haber var mı kızlar. bebişimiz iyi mi?
bari yarın gel de yaz bebişimiz nasılmış. burda doğumlar başladı. yoklama yapıyos gelmeyene suni sancı veriyoz ona göre. en azından bikaç güne bi uğra.
kızlar ben banyo halısını yıkayıp geldim. ayy bi de klozeti falan temizledim. şu ç. suyu midemi fena ekşitiyo. onsuz da olmuyo. ayy sanki içiyomuşum gibi oldu. ama oğlum içerde garanti sarhoş olmuştur.
ayyy ınş bıgun buluşuruz cnm ben şekerlerı mevlut ıcın duşunuorum bakalım ne yapcam daha karar vermedım yada dırekt hazır alcam
Canim insallah yarina guzel haberler getirirsin bizeehoşbulduk canım bende iyiyim bebiş de iyi yarın kontrölüm var bakalım ne diyecek doktor ne güzel az kaldı senin ben bile heycanlandım valla darısı başımıza
Canim dun biz bi ara yazistik esramla ikiside iyimis sukur zeynebin biraz uykulari duzensizmis iste o uyudukca bende uyuyorum diyodu esram.zeynomuz 7 günlük mü oldu bugün.. oyy yerim enu ben. haber var mı kızlar. bebişimiz iyi mi?
O hastaliktan vazgec bence canimm gercekten cok tehlikeli klorat ben esime yaptiriyorum kloratli isleri artikk boshayallersmileahh sılam ahh hastalık benim ki. içime sinmiyo başka türlü. eşime elini yıkadın mı diye sormaktan gına geldi. dikkat etse sorar mıyım ama. neyse açma yaramı
ayyy sılam hakıkaten alla kolaylık versııııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?