2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

blacksiya canım o suslerı nerden aldın kemeraltındansa neresınden

canım hisar önünden aldım ama çok ara sokakları gezdim 3 gün gezdim oraları ve dükkanda şeker yapım malzemelerinin hepsi var istersen bulusuruz ben götürürüm seni çünkü tarifle olacak gibi değil..
hatta ben bile 3 defa gittim oraya hala bir tur karıstırıp dolaşıyorum.

ayyyyyyyyyyy canım o kadın hasta aman bırak baş edemezsin dediğin gibi sonra intihar eder bir şey yapar Allah korusun kıymete biner bide bosver canım Allaha havale et büyüklük sende kalsın sabret Allahım onun mukafatını baska bir yerden verir sana

slm cnm nbr nasılsın
iyiyim. kafam iyi yanı. klorlanıp geldim işte. sen nerelerdesin görünmüyosun hiç neden bakayım :umursamaz:. bebiş nasıl?
içimden söyledim biraz önce sana sessiz sedasz kaçtı die :)))

bende hamilelikte klorak detarjan ve uhu kokusunu çokkkkkk sever oldum kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

ben değil oğlan istiyo. alıştı bi kere ayıramıyorumm :roflol:
benim en iyi arkadaşım ç.suyu herşeyden geçerim ondan asla.

derdi neymiş niye surat yapıyooo
Afedersin canim rahat kicina batiyo derdi o laelaelaelaelae
keşke görüşebilsek ya sılam bende çok istiyorummmmm zaten söylüyorum izmire gelipte bana gelmeyen top olsun tooooopppppp
Ayy keske gelsem ugrarim canim yaa ama belli olmazz bu islerr bi bakmisim zile basmisim karsindayimmmm kaydirigubbakcemile5
slm cnm nasılsın çarşamba doğumamı giriyosun hadi hayırlısı inş sağlıklı bi bebiş dünyaya gelir sende sağ salim kurtulursun öüpüyorum canım ay ben bile heycanlandım valla
Hosgeldin canim a.s.
Iyiyim heycanli gunler geciyo iste sen nasilsin senin bebis nasilll

kızlar ben banyo halısını yıkayıp geldim. ayy bi de klozeti falan temizledim. şu ç. suyu midemi fena ekşitiyo. onsuz da olmuyo. ayy sanki içiyomuşum gibi oldu. ama oğlum içerde garanti sarhoş olmuştur.

Kiss o kilorat cok tehlikeli icine falan cekme sakin hatta dogum yapana kadar eline alma bidahaa aklinialirimsmile

ayyy sılam hakıkaten alla kolaylık versııııııın

ahh sılam ahh hastalık benim ki. içime sinmiyo başka türlü. eşime elini yıkadın mı diye sormaktan gına geldi. dikkat etse sorar mıyım ama. neyse açma yaramı

zeynomuz 7 günlük mü oldu bugün. . oyy yerim enu ben. haber var mı kızlar. bebişimiz iyi mi?

hoşbulduk canım bende iyiyim bebiş de iyi yarın kontrölüm var bakalım ne diyecek doktor ne güzel az kaldı senin ben bile heycanlandım valla darısı başımıza

iyiyim canım bebişimde iyi çok şükür yarın kontrölüm var bakalım ne diyecek doktor bende müsait olamadım bir türlü gelen giden vard ben gittim ablamlara kayınvalideye yani müsait olamadım

bari yarın gel de yaz bebişimiz nasılmış. burda doğumlar başladı. yoklama yapıyos gelmeyene suni sancı veriyoz ona göre. en azından bikaç güne bi uğra.

Canim zaten doktoruda psikologa gitmen gerek diyo surekli ama gitmiyo ben delimiyim diyo ki deli zaten.
Dedigin gibi kendine bisey falan yapar sorumlusu ben olurum diye sesimi cikarmiyom iste arada patliyom giriyoz tabi birbirmize ama benim yerimde baska biri olsa yuzune bakmaz inanki.
Allaha havale ediyorumm rabbim bilsinn :Saruboceq:

Canim gurbet gelinlerinin 100 une sor 99 u kaynanasindan cekiyodur zaten.
Yazik ya gorumcenede cok uzuldummm keske yakinlarimda olsada destek olabilsem ona neresinde yurtsidinda canim?
Ne guzel sen sanslisin o zaman aman canim kaynanan sana 1 yaklasiyosa sen ona 1000 yaklas iyilikten zarar gelmez hic bi zamanboshayallersmile

ayyy ınş bıgun buluşuruz cnm ben şekerlerı mevlut ıcın duşunuorum bakalım ne yapcam daha karar vermedım yada dırekt hazır alcam

blacki hisarönünde kime sorsan bilir

ahahhahah evet koca göbekli paytak hatun dicen ama :))

zeynomuz 7 günlük mü oldu bugün. . oyy yerim enu ben. haber var mı kızlar. bebişimiz iyi mi?

evet canım bugun konustuk esrayla telde gayet iyilermiş maşallaaaaaahhhhhh 41 kere

kıazlar ben cıkıyorumm gelirim aldıklarım öylece duruyor kaldırayım toplayayım hala cantam da duruyor öyle ütü de yapmadım ooooo yandık yane

yesica yarın hazırlayalım artık şu cantaları en azından bebişlerinkini

bari yarın gel de yaz bebişimiz nasılmış. burda doğumlar başladı. yoklama yapıyos gelmeyene suni sancı veriyoz ona göre. en azından bikaç güne bi uğra.

tamam canım yazarım yarın bakıyorum ara ara esrada doğum yaptı talarda başka yapan varmı ay ne güzel herkes yavaş yavaş yaklaştı doğum zamanına

amaaan canım piskopatmış gerçekten allah kolaylık versin size boşver uzak olsunbilmiyorumkismile

kızlar ben banyo halısını yıkayıp geldim. ayy bi de klozeti falan temizledim. şu ç. suyu midemi fena ekşitiyo. onsuz da olmuyo. ayy sanki içiyomuşum gibi oldu. ama oğlum içerde garanti sarhoş olmuştur.

bende bu kız nereye kayboldu kaşla göz arası dicektimklava:

ayyy ınş bıgun buluşuruz cnm ben şekerlerı mevlut ıcın duşunuorum bakalım ne yapcam daha karar vermedım yada dırekt hazır alcam

canım inş. ama dediğim gibi maddi konudan bakmamak lazım cunku aynı fiyata geliyor
git gel taşı uğras sen bana bakma ben çok heves ettim yapmaya yoksa bende hazır alıcaktım yerim seklim bile belliydi de 1 saatte kendim yaparım diye karar verdim :)

bir de o kutuların tanesi 2 tl 3 tl arası satılıyor ben cok daha uyguna denk getirdim
biberonlarda 1.5 tl ben 75 kurusa aldım

yanı aynı paraya biraz daha kalıteli olacak benimkiler ama ben çok ugrasıcam tabe

yani degmez dersen hazır almak daha mantıklı hatta

hoşbulduk canım bende iyiyim bebiş de iyi yarın kontrölüm var bakalım ne diyecek doktor ne güzel az kaldı senin ben bile heycanlandım valla darısı başımıza
Canim insallah yarina guzel haberler getirirsin bizee
Insallah darisi basiniza canimmmm olumunekankayizsmile

Canim dun biz bi ara yazistik esramla ikiside iyimis sukur zeynebin biraz uykulari duzensizmis iste o uyudukca bende uyuyorum diyodu esram.
Yavas yavas duzene girer insallah uykularida zeynebiminn :Saruboceq:

ahh sılam ahh hastalık benim ki. içime sinmiyo başka türlü. eşime elini yıkadın mı diye sormaktan gına geldi. dikkat etse sorar mıyım ama. neyse açma yaramı
O hastaliktan vazgec bence canimm gercekten cok tehlikeli klorat ben esime yaptiriyorum kloratli isleri artikk boshayallersmile
ayyy sılam hakıkaten alla kolaylık versııııııın

Sagol canim benim.Dunyada hepimiz degisik degisik sinavlardan geciyoruz iste
buda benim sinavim olsa gerekk guclubacismile

kıslar bnde kaynanamı sevmiyorum cocouklarıının yası büyük fakat sanki kücük bebeklermiş gibi davranıyoo..gecenlerde basıma gelen bir olayı anlatayım..esim halilegimde sehir dısına işi nedeniyle cıktıgı için beni annesinin yanına götürdü.evde 5 kardesi var..küçük kız kardei gecenlerde üzerime öyle bir yalan söylediki sinirden ne yapacagımı sasırdım appar topar eve geldik..öyle birsey olmadıgı halde ablasının cocuguna tokat atmısım dövmüşüm..bunu gidip ablasdına söylüyor kadın calıstıgı için cocugunu kayınvalideme bırakıyor..kız gidip böyle söylemiş tüm ev ayaga kalktı herkese gidip öle söylemiş ..cıldıracaktım yaa iftira atılmak öyle zorki..ama hepsi biliyor vurmadıgımı..işin kötü yanı bildikleri halde bna diyorlar niye karısıyorsun niye bagırıyorsun kardeşimize..esim bu olayı duydugunda kardeşini dövmeye kalktı tüm evdekiler bir oldu kocama.hem yalan söyledigini biliyorlar hemde onu koruyorlar..dövmeye kalkınca bende basladım bagırmaya nasıl yalan söylersin diye..vay efendim neymiş abisiyle konusurken bn nasıl konusurmusummm ay cıldıracak gibiydim..ertesi sabah hemen kalkıp eve geldik..cok sinirlerim bozuldu..sabah evden cıkarken dedimki kıza eger karsıma cıkarsan seni kendi ellerimle öldürrüm..gercekten bunu söyledimm hiçbirisinin yüzünü görmek birdaha konusmak istemiyorum esimede söyledim evime gelmesinler cocugumu görmesinler..şimdi mersinden hataya onların oldugu sehire tasınıyoruz esimin işinden dolayı..evime gelsinler istemiyorum yüzlerini görmek istemiyorum..gecenlerde annesi bni aradı cevap vermedim telefona.eger hatayda karsılasırsak ne senle nede cocouklarınla görüşmek istemiyorum dicem.biliyorum dicekki bnm ne sucum var bosver olup bitti..ama bn kesin kararımı verdim ailesiyle görüşmicemmm..ayyy yazarken bile sinirleniyorum ya annesi evime gelirse nasıl git dicemmm cocugumu görmeye gelirse nasıl bunu dicem bilmiyorum ama söylemekte kararlıyım sadece esim üzlicek diye korkuyorum

kızlar bana biraz musadeee öptum sizi akşama gelin bak mutlaka sizin yüzünüzden akşam misafiri kabul etmıom artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…