zeynomuz 7 günlük mü oldu bugün.. oyy yerim enu ben. haber var mı kızlar. bebişimiz iyi mi?
evet canım bugun konustuk esrayla telde gayet iyilermiş maşallaaaaaahhhhhh 41 kere
kıazlar ben cıkıyorumm gelirim aldıklarım öylece duruyor kaldırayım toplayayım hala cantam da duruyor öyle ütü de yapmadım ooooo yandık yane
yesica yarın hazırlayalım artık şu cantaları en azından bebişlerinkini
Canim insallah yarina guzel haberler getirirsin bizee
Insallah darisi basiniza canimmmm olumunekankayizsmile
Canim dun biz bi ara yazistik esramla ikiside iyimis sukur zeynebin biraz uykulari duzensizmis iste o uyudukca bende uyuyorum diyodu esram.
Yavas yavas duzene girer insallah uykularida zeynebiminn :Saruboceq:
O hastaliktan vazgec bence canimm gercekten cok tehlikeli klorat ben esime yaptiriyorum kloratli isleri artikk boshayallersmile
Sagol canim benim.Dunyada hepimiz degisik degisik sinavlardan geciyoruz iste
buda benim sinavim olsa gerekk guclubacismile
canım inş. ama dediğim gibi maddi konudan bakmamak lazım cunku aynı fiyata geliyor
git gel taşı uğras sen bana bakma ben çok heves ettim yapmaya yoksa bende hazır alıcaktım yerim seklim bile belliydi de 1 saatte kendim yaparım diye karar verdim :)
bir de o kutuların tanesi 2 tl 3 tl arası satılıyor ben cok daha uyguna denk getirdim
biberonlarda 1.5 tl ben 75 kurusa aldım
yanı aynı paraya biraz daha kalıteli olacak benimkiler ama ben çok ugrasıcam tabe
yani degmez dersen hazır almak daha mantıklı hatta
amaaan canım piskopatmış gerçekten allah kolaylık versin size boşver uzak olsunbilmiyorumkismile
heralde beişleikini bizimkiler 41. haftaya :roflol:ahahhahah evet koca göbekli paytak hatun dicen ama :))
evet canım bugun konustuk esrayla telde gayet iyilermiş maşallaaaaaahhhhhh 41 kere
sağol canım benim. maşallah küçük kuzuma
kıazlar ben cıkıyorumm gelirim aldıklarım öylece duruyor kaldırayım toplayayım hala cantam da duruyor öyle ütü de yapmadım ooooo yandık yane
yesica yarın hazırlayalım artık şu cantaları en azından bebişlerinkini
henüz başka yok. salıya kadar kapalıyız. aksi bi durumda olmazsak canım.tamam canım yazarım yarın bakıyorum ara ara esrada doğum yaptı talarda başka yapan varmı ay ne güzel herkes yavaş yavaş yaklaştı doğum zamanına
amaaan canım piskopatmış gerçekten allah kolaylık versin size boşver uzak olsunbilmiyorumkismile
bende bu kız nereye kayboldu kaşla göz arası dicektimklava:
Canim insallah yarina guzel haberler getirirsin bizee
Insallah darisi basiniza canimmmm olumunekankayizsmile
Canim dun biz bi ara yazistik esramla ikiside iyimis sukur zeynebin biraz uykulari duzensizmis iste o uyudukca bende uyuyorum diyodu esram.
Yavas yavas duzene girer insallah uykularida zeynebiminn :Saruboceq:
O hastaliktan vazgec bence canimm gercekten cok tehlikeli klorat ben esime yaptiriyorum kloratli isleri artikk boshayallersmile
Sagol canim benim.Dunyada hepimiz degisik degisik sinavlardan geciyoruz iste
buda benim sinavim olsa gerekk guclubacismile
kıslar bnde kaynanamı sevmiyorum cocouklarıının yası büyük fakat sanki kücük bebeklermiş gibi davranıyoo..gecenlerde basıma gelen bir olayı anlatayım..esim halilegimde sehir dısına işi nedeniyle cıktıgı için beni annesinin yanına götürdü.evde 5 kardesi var..küçük kız kardei gecenlerde üzerime öyle bir yalan söylediki sinirden ne yapacagımı sasırdım appar topar eve geldik..öyle birsey olmadıgı halde ablasının cocuguna tokat atmısım dövmüşüm..bunu gidip ablasdına söylüyor kadın calıstıgı için cocugunu kayınvalideme bırakıyor..kız gidip böyle söylemiş tüm ev ayaga kalktı herkese gidip öle söylemiş ..cıldıracaktım yaa iftira atılmak öyle zorki..ama hepsi biliyor vurmadıgımı..işin kötü yanı bildikleri halde bna diyorlar niye karısıyorsun niye bagırıyorsun kardeşimize..esim bu olayı duydugunda kardeşini dövmeye kalktı tüm evdekiler bir oldu kocama.hem yalan söyledigini biliyorlar hemde onu koruyorlar..dövmeye kalkınca bende basladım bagırmaya nasıl yalan söylersin diye..vay efendim neymiş abisiyle konusurken bn nasıl konusurmusummm ay cıldıracak gibiydim..ertesi sabah hemen kalkıp eve geldik..cok sinirlerim bozuldu..sabah evden cıkarken dedimki kıza eger karsıma cıkarsan seni kendi ellerimle öldürrüm..gercekten bunu söyledimm hiçbirisinin yüzünü görmek birdaha konusmak istemiyorum esimede söyledim evime gelmesinler cocugumu görmesinler..şimdi mersinden hataya onların oldugu sehire tasınıyoruz esimin işinden dolayı..evime gelsinler istemiyorum yüzlerini görmek istemiyorum..gecenlerde annesi bni aradı cevap vermedim telefona.eger hatayda karsılasırsak ne senle nede cocouklarınla görüşmek istemiyorum dicem.biliyorum dicekki bnm ne sucum var bosver olup bitti..ama bn kesin kararımı verdim ailesiyle görüşmicemmm..ayyy yazarken bile sinirleniyorum ya annesi evime gelirse nasıl git dicemmm cocugumu görmeye gelirse nasıl bunu dicem bilmiyorum ama söylemekte kararlıyım sadece esim üzlicek diye korkuyorum
Selam kızlar. Ben geldim. Bir uğrayıp kaçıcam. Kocamla beraber oğluşumun kapı süsünü hazırlayacağız. Herkes iyi değil mi?
Sılam kaç günün kaldı?
Tamam canim aksama gorusuzz opuyorumnanaktankızlar bana biraz musadeee öptum sizi akşama gelin bak mutlaka sizin yüzünüzden akşam misafiri kabul etmıom artık :)
siz olsanız napardınız((
herkese iyiakşamlar kızlar yarın görüşürüz
ben biraz uzanayım hoşçakalın kendinize ve bebişlere iyi bakın
canım Allah sana da sabır versin ne insanlar var kardesinin yası küçük herhalde cahilliğinden ...
şimdi cıkmam lazım kusurabakma ama kısaca fikrimi söylemek istiyorum. Bence ne kadar haklı olursan asla ve asla bebeğini göstermemezlik yapma bebekle intikam olmaz güzelim..
tabi sana demesi kolay diyorsun ama esine söyle tabiki tavrını koy görüşne ben ne zaman götürürsem ne kadar oturursam orda o zaman görebilirler ama evimde istemiyorum dersin..
ki kendi adıma söylüyorum ben ona böyle bir şey dersem ben çocugumu alır anama babama götürür gösteririm sen otur evinde der..
seninki senin fikrine saygı duyacaksa cok şanlısın walla..
zatten ben sizler duydukca kendime kızmaya basladım benim kaynanam ne kadar iyiymiş meğer daha kadına ben bağırıp yap et diyorum bir de hizmetci gibi evimin tüm temizliğini yaptırıyorum kadın tık demio
neyse ben sadece fikrimi belirttim yine en iyisini sen bilirsin..
Selam kızlar. Ben geldim. Bir uğrayıp kaçıcam. Kocamla beraber oğluşumun kapı süsünü hazırlayacağız. Herkes iyi değil mi?
Sılam kaç günün kaldı?
hahay bende bi ara hem bebişlerinkini hem bizimkini hazırlayalım diceksin sandımda korktummmmmmmm :)))))))))))
kıslar bnde kaynanamı sevmiyorum cocouklarıının yası büyük fakat sanki kücük bebeklermiş gibi davranıyoo..gecenlerde basıma gelen bir olayı anlatayım..esim halilegimde sehir dısına işi nedeniyle cıktıgı için beni annesinin yanına götürdü.evde 5 kardesi var..küçük kız kardei gecenlerde üzerime öyle bir yalan söylediki sinirden ne yapacagımı sasırdım appar topar eve geldik..öyle birsey olmadıgı halde ablasının cocuguna tokat atmısım dövmüşüm..bunu gidip ablasdına söylüyor kadın calıstıgı için cocugunu kayınvalideme bırakıyor..kız gidip böyle söylemiş tüm ev ayaga kalktı herkese gidip öle söylemiş ..cıldıracaktım yaa iftira atılmak öyle zorki..ama hepsi biliyor vurmadıgımı..işin kötü yanı bildikleri halde bna diyorlar niye karısıyorsun niye bagırıyorsun kardeşimize..esim bu olayı duydugunda kardeşini dövmeye kalktı tüm evdekiler bir oldu kocama.hem yalan söyledigini biliyorlar hemde onu koruyorlar..dövmeye kalkınca bende basladım bagırmaya nasıl yalan söylersin diye..vay efendim neymiş abisiyle konusurken bn nasıl konusurmusummm ay cıldıracak gibiydim..ertesi sabah hemen kalkıp eve geldik..cok sinirlerim bozuldu..sabah evden cıkarken dedimki kıza eger karsıma cıkarsan seni kendi ellerimle öldürrüm..gercekten bunu söyledimm hiçbirisinin yüzünü görmek birdaha konusmak istemiyorum esimede söyledim evime gelmesinler cocugumu görmesinler..şimdi mersinden hataya onların oldugu sehire tasınıyoruz esimin işinden dolayı..evime gelsinler istemiyorum yüzlerini görmek istemiyorum..gecenlerde annesi bni aradı cevap vermedim telefona.eger hatayda karsılasırsak ne senle nede cocouklarınla görüşmek istemiyorum dicem.biliyorum dicekki bnm ne sucum var bosver olup bitti..ama bn kesin kararımı verdim ailesiyle görüşmicemmm..ayyy yazarken bile sinirleniyorum ya annesi evime gelirse nasıl git dicemmm cocugumu görmeye gelirse nasıl bunu dicem bilmiyorum ama söylemekte kararlıyım sadece esim üzlicek diye korkuyorum
yok ya ne küçügü 26 yasındaaa kazık kadarklava:
yok bnm esim öle bşi demez tamam dedi gıkı cıkmadı vallahi canımcıgım bnm..o gece öyle sinirlendimki onu terketmeye kalktım sabaha kadar bnmle ugrastı zavallı adam kararımdan döndürmek için..ama gercekten bu olay bizi cok yıprattııı
destegin için tesekkürler canım..maalesef böyle olaylarda yayabiliyoruz yine cok sükür beter.n beteri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?