2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zeynomuz 7 günlük mü oldu bugün. . oyy yerim enu ben. haber var mı kızlar. bebişimiz iyi mi?

ewt canım ya maşallah esram uğradı bugün çok iilermiş çok şükür

ok hemşom görüşürüz sonraopuyorumnanaktan

sağol canım inş

degmez mi kısss bebişler için ii yapıyorsun hem oyalanmış oluyorsun ebnım kayınpederım bende kalıyor yani yatılı mısafırım var belkı yapamam diye dediydimama cok guzel gorunuyooo aldıkların ve yaptıkalrın

amaaan canım piskopatmış gerçekten allah kolaylık versin size boşver uzak olsunbilmiyorumkismile

Sagol canim benim alistik zaten biz o psikopatla yasamaya allah akil fikir versin ne diyimm bilmiyorumkismile

heralde beişleikini bizimkiler 41. haftaya :roflol:
tamam canım yazarım yarın bakıyorum ara ara esrada doğum yaptı talarda başka yapan varmı ay ne güzel herkes yavaş yavaş yaklaştı doğum zamanına
henüz başka yok. salıya kadar kapalıyız. aksi bi durumda olmazsak canım.
amaaan canım piskopatmış gerçekten allah kolaylık versin size boşver uzak olsunbilmiyorumkismile

bende bu kız nereye kayboldu kaşla göz arası dicektimklava:

eee iş yapmış gibi görüneyim dedim. ufak bi oerasyon yaptım:))

eşim çoraplarını toplasın yeter canım başka şey istemiyorum:) oyy yerim zeyno kuzusunu bennnnn

canım Allah sana da sabır versin ne insanlar var kardesinin yası küçük herhalde cahilliğinden ...

şimdi cıkmam lazım kusurabakma ama kısaca fikrimi söylemek istiyorum. Bence ne kadar haklı olursan asla ve asla bebeğini göstermemezlik yapma bebekle intikam olmaz güzelim..

tabi sana demesi kolay diyorsun ama esine söyle tabiki tavrını koy görüşne ben ne zaman götürürsem ne kadar oturursam orda o zaman görebilirler ama evimde istemiyorum dersin..

ki kendi adıma söylüyorum ben ona böyle bir şey dersem ben çocugumu alır anama babama götürür gösteririm sen otur evinde der..

seninki senin fikrine saygı duyacaksa cok şanlısın walla..

zatten ben sizler duydukca kendime kızmaya basladım benim kaynanam ne kadar iyiymiş meğer daha kadına ben bağırıp yap et diyorum bir de hizmetci gibi evimin tüm temizliğini yaptırıyorum kadın tık demio

neyse ben sadece fikrimi belirttim yine en iyisini sen bilirsin..

Selam kızlar. Ben geldim. Bir uğrayıp kaçıcam. Kocamla beraber oğluşumun kapı süsünü hazırlayacağız. Herkes iyi değil mi?
Sılam kaç günün kaldı?

hahay bende bi ara hem bebişlerinkini hem bizimkini hazırlayalım diceksin sandımda korktummmmmmmm :)))))))))))

kızlar bana biraz musadeee öptum sizi akşama gelin bak mutlaka sizin yüzünüzden akşam misafiri kabul etmıom artık :)
Tamam canim aksama gorusuzz opuyorumnanaktan
siz olsanız napardınız((

Canim kayinvalidene kusmen onlarla gorusmemen esinle senin huzurunu bozmaktan baska bi ise yaramaz ben bunu defalarca denedim ama olmuyo.
Insanlik bende kalsin deyip sesini cikarmamak en iyisi yoksa huzurun bozulur cok.
Yinede sen bilirsinn bilmiyorumkismile

yok ya ne küçügü 26 yasındaaa kazık kadarklava:

yok bnm esim öle bşi demez tamam dedi gıkı cıkmadı vallahi canımcıgım bnm..o gece öyle sinirlendimki onu terketmeye kalktım sabaha kadar bnmle ugrastı zavallı adam kararımdan döndürmek için..ama gercekten bu olay bizi cok yıprattııı

destegin için tesekkürler canım..maalesef böyle olaylarda yayabiliyoruz yine cok sükür beter.n beteri var

Son düzenleme:
Selam kızlar. Ben geldim. Bir uğrayıp kaçıcam. Kocamla beraber oğluşumun kapı süsünü hazırlayacağız. Herkes iyi değil mi?
Sılam kaç günün kaldı?

Hosgeldin canim a.s.
Bugun bitti bu gunu saymiyorum 4 gunum kaldi canim carsambaya insallah dogumum
Size kolay gelsin ne zevkli bi is olucak ikiniz icinde eminim ki.
Bizde besigini kurduk oglusumun bugun babamiz,abimiz ve ben hepimizde ayri bi telas ve heycan vardiizemuszemus

hahay bende bi ara hem bebişlerinkini hem bizimkini hazırlayalım diceksin sandımda korktummmmmmmm :)))))))))))

benim çantaya koyacak terliğim bile yok kız bi gecelik yeter dersen yarın onu da hazırlayalım:)))

denizerdo hoşgeldin fıstıkkkk

tubicik canım ben blacke katılıyorum. eğer eşin anlayışlıysa öyle yap. ama değilse sılanın dediği gibi maalesef. ama sonuç ne olursa olsun onları ve olanları aklından çıkarmaya çalış

canım banada böyle bi iftira atılsa bende tavrımı koyar özür dileyene kadarda görüşmezdim ama eşin üzülüosa ve arada kalıosa mecbur onun hatırına görüşüceksin ama hiçbişey eskisi gibi olmaz tabi koyarsın mesafeniboshayallersmile
sanada allah kolaylık versin canım ne diyimbilmiyorumkismile

kafsinkafsağol canım. sayenizde esradan 3 defa haber almış oldum.. kızlar ben yiyecek bişeyler hazırlayım akşama uğrarım hepinizi öperim göbüşlerden.....

Esin seni destekliyosa ve senin aldigin kararlara saygi duyuyosa canim hic dert etme o zaman.Arkanda esin olduktan sonra sirtin yere gelmez hicolumunekankayizsmile
O zaman kimseye ezdirme derim kendini icin nasi rahat ediceksen ve kendini nasi iyi hissediceksen öyle yap canimmm boshayallersmile
O kazik kadar kizada allah akil fikir versinnn terbiyesizz seyy klava:

Beterin beteri ben varim tubacim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…