2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet onlardan konu acılınca biraz huzursuzluk oluyoo ama okadr üzdiki bu olay bniii yüzlerini hiç görmek istemiyorum..esimde cok etkilendiii..zamanla bakalım ne olacak..ama insanlıktan saygıdan anlamıyorlar..hepsinde bunu teker teker gördüm o yüzdennn tavrımdan vazgecmek istemiyorum..cünkü yine deger verip üzülmekten incinmekten korkuyorum...

uzak durmak en iyisi..kocamada dedim sen görmek istersen gidip görürüsün ama bana sakın deme

hoş geldinnnnn nasılsın canım ay yapın bakalım güzel güzel süsleri

denizerdo hoşgeldin fıstıkkkk

Hoşbulduk kızlarr.
İnşallah sağ salim kurtulursun canım. Sen ve bebek için dua ediyorum.
Nasıl heyecanlıdır şimdi herkes. Biz de o günleri görürüz inşallah. Bana hiç günler geçmiyor gibi geliyor. Kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım.
Hafta sonu kontroller iyi çıkmadı yine. Oğluşumun boyu daha geri kalmış. Haftaya Tolga Beyle randevumuz var. Sürekli dua ediyorum. İnşallah iyi şeyler söyler.:Saruboceq:

Canlarim ben cikiyorum dusa giriyim evde yanlizkenn lafa daldim cok gec bile oldu aslinda ama sizle bi muhabbete basladimmi zaman nasi geciyo anlamiyorum hickaydirigubbakcemile3
Öpüyorum hepinizi mertim yattiktan sonra gelirimmm opuyorumnanaktan

sagol tatlımmm..bilmiyorum zaman neyi gösterir..onun üzülmesini asla istemem..herseyin hayırlısı

evet canımcım cok sükürki esim yanımda..ay o umursamasaydı napardımm zaten cok hasas yapım var yıkılırdım vallahi((onları allaha havale ediyorumm benden uzak olsunlar:umursamaz:

güle güle senay, yesicia ve sılacım...dikkat edin kendinizeee

Oyy canim ya gecen iyi diyodun boyu gene mi geri kalmis rabbim yardim etsinde su oglusumuz sag saglik dunyaya gelsin nolurrr :Saruboceq:
Inan en cok senin oglusuna takilio kafam hep aklim sizde ya elimizden gelen bisey olsada yapabilsek keske ama yok iste dua etmekten baska elimizden gelen.
Dualarim seninle ve oglusunla canim insallah tolga beyden iyi haberler alirsinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ayy ben hastanede olucam haberinizi alamicam aklim hep sizde olucak yaa bilmiyorumkismile

bende çıkıorum canım akşam görüşürüzopuyorumnanaktan

Bir hafta iyi bir hafta kötü oluyor sonuçlar. Ben de çok yoruldum artık.
Çok sağol canım. Buradayken rahatlıyorum desteğinizle.
Sen sağlıkla doğumunu yap sonra haberleşiriz zaten.
Hadi git işlerini hallet. Ben de kaçayım.
Öpüyorum hepinizi.

Denizcim inan cikar ayak cok uzuldum ya :çok üzgünüm:
Ama insallah oglusmuz toplucak kendini annesi burdaki herkesin duasi sizlerle rabbim bu elleri bos cevirmez insallahh.

Kislar hepinizi cok öptum cikanlara ve bana gule gule kalanlara iyi sohbetler opuyorumnanaktan

canım benimde doktorum tolga bey 6. haftamdan beri kendisine gidiorum çok ama çok memnunum, sen tolga beye güven gerisini boşver için rahat olsun..
benimde bi sonraki p.tesi randevum çatı muayenem olucak bakalım hayırlısı..

Doktorlar bölümünde Tolga Beyle ilgili yorumlarınızı okumuştum. Esra'nın tavsiyesiyle gittim geçenlerde ilk kez Tolga Beye. Keşke daha önce gitseymişim ama kısmet işte.
Çok ilgilendi sağolsun.İnşallah haftaya güzel şeyler söyler de ben de rahatlarım biraz.
Senin de iyi geçer inşallah muayenen.:Saruboceq:

İyi dileklerin de desteğin için ne kadar teşekkür etsem azdır canım. Çok sağol.
Görüşmek üzereopuyorumnanaktan

valla ben tolga beyden hiç kötü bişi duymadım şimdiye kadar umarım seninde öyle olur, sende güzel haberlerle gel inş.:Saruboceq:
sonra görüşürüz tekrar okopuyorumnanaktan

Kızlar doğum hediyesi alacak mı kocişler?
Yoksa masraflar arttı diye geçiştirecekler mi?
Ayyy darılırım ama almazsa ya... lmaz:

denizerdo dualarım seninle canım umarım oğlusun naz yapıyordur iyi düşün iyi olsun canım stres yapma demek kolay biliyorum ama senin halinden bir sen anlarsın ne desem boş.. ben de ilk 3 ay çok korkulu bir hamişlik geçirdim 3 doktor aldır problemli bir çocuk olur dediler Allahım cümlemizden korusun.. Ama bak şimdi hiç bir şeyi yok şükür kuzumun. çok korktum ama sabrettim eşimde cok destek oldu kaynanamda.. sen sadece bol bol dua et ve güzel haberlerini getir bize. .

Kızlar doğum hediyesi alacak mı kocişler?
Yoksa masraflar arttı diye geçiştirecekler mi?
Ayyy darılırım ama almazsa ya... lmaz:

ben şimdiden istediğimi söyledim canım :)

zaten daha hamilelik varken de şakayla karısık söylerdim eşime bedava taşımam çocugunu en az 2 burma isterim diye :)))))))):roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…