Tamam canim aksama gorusuzz opuyorumnanaktan
Canim kayinvalidene kusmen onlarla gorusmemen esinle senin huzurunu bozmaktan baska bi ise yaramaz ben bunu defalarca denedim ama olmuyo.
Insanlik bende kalsin deyip sesini cikarmamak en iyisi yoksa huzurun bozulur cok.
Yinede sen bilirsinn bilmiyorumkismile
hoş geldinnnnn nasılsın canım ay yapın bakalım güzel güzel süsleri
denizerdo hoşgeldin fıstıkkkk
Hoşbulduk kızlarr.Hosgeldin canim a.s.
Bugun bitti bu gunu saymiyorum 4 gunum kaldi canim carsambaya insallah dogumum
Size kolay gelsin ne zevkli bi is olucak ikiniz icinde eminim ki.
Bizde besigini kurduk oglusumun bugun babamiz,abimiz ve ben hepimizde ayri bi telas ve heycan vardiizemuszemus
kafsinkafsağol canım. sayenizde esradan 3 defa haber almış oldum.. kızlar ben yiyecek bişeyler hazırlayım akşama uğrarım hepinizi öperim göbüşlerden.....
canım banada böyle bi iftira atılsa bende tavrımı koyar özür dileyene kadarda görüşmezdim ama eşin üzülüosa ve arada kalıosa mecbur onun hatırına görüşüceksin ama hiçbişey eskisi gibi olmaz tabi koyarsın mesafeniboshayallersmile
sanada allah kolaylık versin canım ne diyimbilmiyorumkismile
Esin seni destekliyosa ve senin aldigin kararlara saygi duyuyosa canim hic dert etme o zaman.Arkanda esin olduktan sonra sirtin yere gelmez hicolumunekankayizsmile
O zaman kimseye ezdirme derim kendini icin nasi rahat ediceksen ve kendini nasi iyi hissediceksen öyle yap canimmm boshayallersmile
O kazik kadar kizada allah akil fikir versinnn terbiyesizz seyyklava:
Beterin beteri ben varim tubacim bilmiyorumkismile
Hoşbulduk kızlarr.
İnşallah sağ salim kurtulursun canım. Sen ve bebek için dua ediyorum.
Nasıl heyecanlıdır şimdi herkes. Biz de o günleri görürüz inşallah. Bana hiç günler geçmiyor gibi geliyor. Kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım.
Hafta sonu kontroller iyi çıkmadı yine. Oğluşumun boyu daha geri kalmış. Haftaya Tolga Beyle randevumuz var. Sürekli dua ediyorum. İnşallah iyi şeyler söyler.:Saruboceq:
Canlarim ben cikiyorum dusa giriyim evde yanlizkenn lafa daldim cok gec bile oldu aslinda ama sizle bi muhabbete basladimmi zaman nasi geciyo anlamiyorum hickaydirigubbakcemile3
Öpüyorum hepinizi mertim yattiktan sonra gelirimmm opuyorumnanaktan
Bir hafta iyi bir hafta kötü oluyor sonuçlar. Ben de çok yoruldum artık.Oyy canim ya gecen iyi diyodun boyu gene mi geri kalmis rabbim yardim etsinde su oglusumuz sag saglik dunyaya gelsin nolurrr :Saruboceq:
Inan en cok senin oglusuna takilio kafam hep aklim sizde ya elimizden gelen bisey olsada yapabilsek keske ama yok iste dua etmekten baska elimizden gelen.
Dualarim seninle ve oglusunla canim insallah tolga beyden iyi haberler alirsinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ayy ben hastanede olucam haberinizi alamicam aklim hep sizde olucak yaa bilmiyorumkismile
Hoşbulduk kızlarr.
İnşallah sağ salim kurtulursun canım. Sen ve bebek için dua ediyorum.
Nasıl heyecanlıdır şimdi herkes. Biz de o günleri görürüz inşallah. Bana hiç günler geçmiyor gibi geliyor. Kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım.
Hafta sonu kontroller iyi çıkmadı yine. Oğluşumun boyu daha geri kalmış. Haftaya Tolga Beyle randevumuz var. Sürekli dua ediyorum. İnşallah iyi şeyler söyler.:Saruboceq:
canım benimde doktorum tolga bey 6. haftamdan beri kendisine gidiorum çok ama çok memnunum, sen tolga beye güven gerisini boşver için rahat olsun..
benimde bi sonraki p.tesi randevum çatı muayenem olucak bakalım hayırlısı..
Denizcim inan cikar ayak cok uzuldum ya :çok üzgünüm:
Ama insallah oglusmuz toplucak kendini annesi burdaki herkesin duasi sizlerle rabbim bu elleri bos cevirmez insallahh.
Kislar hepinizi cok öptum cikanlara ve bana gule gule kalanlara iyi sohbetler opuyorumnanaktan
Doktorlar bölümünde Tolga Beyle ilgili yorumlarınızı okumuştum. Esra'nın tavsiyesiyle gittim geçenlerde ilk kez Tolga Beye. Keşke daha önce gitseymişim ama kısmet işte.
Çok ilgilendi sağolsun.İnşallah haftaya güzel şeyler söyler de ben de rahatlarım biraz.
Senin de iyi geçer inşallah muayenen.:Saruboceq:
Kızlar doğum hediyesi alacak mı kocişler?
Yoksa masraflar arttı diye geçiştirecekler mi?
Ayyy darılırım ama almazsa ya...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?