2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar arkidişler naber nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayrılıyoruz naciye sana aldığım molfix i geri ver:))))

:roflol::roflol::roflol::roflol: güzel girişti canım

selamlar arkidişler naber nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamm canım hoş geldin nasılsın ben daha yeni girebildim anlaşılan cadılarda dizii izliyor...

bizde kocamla bebek şekerlerinin kutularını katladık durduk yarıladık
işin zor kısmı gitti :)

sen baktınmı benim kızımın şekerlerine sedef ablasıııııııııııı

EVET BAKTIM CANIM İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM HEPSİ ÇOK HARİKA BEN BÖYLE ŞEYLERİ YAPSAM GURBET ELDE KİME VERİCEM YAAA OFFF NAPİİM GÜZEL ŞEYLER HEPSİ CANIM İNŞAALLAH BİRGÜN GELİR KIZININ DÜĞÜN DAVETİYESİNİDE HAZIRLARSIN rabbim nasip eder inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyyyy bu cadılar gelmeden duş mu alsam aceb yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

esranın kocası araba alcakmış yaa hepimizi gezdirse:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

ayyyyyy bu cadılar gelmeden duş mu alsam aceb yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ayyyyyy çok güzel dua ettin canım Allah razı olsun inş. hepimiz sağlıkla görelim evlatlarımızın mürvetleriniiiiiiii aminnnnnn ayyyyy ayyy içim bi hoşş oldu :)

saol canım benim

evet bu arada git dusunu al gel millet geldimi kalkcam deme

esranın kocası araba alcakmış yaa hepimizi gezdirse:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:

hahah adam sana bana almıcak herhalde kızına alıyor esramda hiçççç heveslenmesin hehehehehe ama olsun biz dolusuruz aldıgı gıbı satar adam :))

hahah adam sana bana almıcak herhalde kızına alıyor esramda hiçççç heveslenmesin hehehehehe ama olsun biz dolusuruz aldıgı gıbı satar adam :))

esranın kocası doğum hediyesi araba alıcakmış ama adam çaktırmadan hehe ben kullanırım demiştir esra boşuna seviniyoaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

woooowwwwwww süper güle güle kullansınnn cicimmmmmmm

benimki daha benim arabamı bozududa sattırdı ((((((

esranın kocise söyleyeyimde elinden bir barda su versin benimkineeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol:

bu kanal d yi mahkemeye vercem zaten bizim kızları çalıyolar burdan bakalım seneye ne diziler koycaklar ayyy başak uyandı uyuyunca girerim artıkboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

woooowwwwwww süper güle güle kullansınnn cicimmmmmmm

benimki daha benim arabamı bozududa sattırdı ((((((

esranın kocise söyleyeyimde elinden bir barda su versin benimkineeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol:

benimkinede söyliim kuvvetli olsun araba alsın kocan sana daha önceden de söylediğim gibi eşim araba alcak ama ben istemiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

gün boyu uyu şimdide uyku tutmasın eşim diyorki beni yatırıyon sen ayaga kalkıyorsun biraz yattım yanında ama yok yatak sırtıma battı

iyigeceler arkadaşlar

benim tansiyonum biraz yükselmiş 15-10 oldu sonra limonlu suyla düşürdüm zaten preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi riskim var sizi tansiyonlarınız nasıl

blacksiya şekerlerin çok güzeller ay ben sadece odasının kapısını süsleyecem ((( ne güzel eşinle ugraşıyon benimkinde yok öyle heves gerçi bendede yok belki ondandır çünkü verecek kimse olmayınca gereksiz geliyor insana

Slm canlarim ben geldimm ...
Yaklasik 3 saattir agrim var yerimde duramiyodum evin icinde dört donup durdum.Esim mertimi yatirdiktan sonra yardim etti banyoya girdim 10-15 dakka falan durdum iyi geldi biraz.Simdi daha iyiyim ama hala ara ara sancilarim oluyoo korkuyorum kizlarr eyvahedigeldismile

zeyhatcım sendede yok yok allahın izniyle alsan şu bebişini benim tansiyonun hep 9 a 6 dı kendimi bildim bileli öyle ama bu hafta 11 6 ama yinede süper

iyigeceler arkadaşlar

benim tansiyonum biraz yükselmiş 15-10 oldu sonra limonlu suyla düşürdüm zaten preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi riskim var sizi tansiyonlarınız nasıl

Canim dikkat et madem risk var aman diyim ...
Gebelöik zehirlenmesi nasi bisey oluyo onu ilk duyuyorum canim ya :uhm:
Benim tanyionumda genelde dusukk boshayallersmile

canım saol walla dediğim gibi benim çok hevesim vardı şükür yapıyorum çünkü sözüm aile arasında bir pantalon bir body le geçti

düğünüm çok güzeldi 2 tane oldu ama düğün yemekli diye nikah sekeri yaptırmadılar nişanımda olmadı nişan çikolatamda
o yüzden hep bebeğime yapcam diyordum canım

evet eşimde hevesli Allahtan yoksa yapamazdım :)

Sılam canım bak şimdi doğum sancısı mı yoksa bu ? anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…