ayrılıyoruz naciye sana aldığım molfix i geri ver:))))
selamlar arkidişler naber nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
EVET BAKTIM CANIM İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM HEPSİ ÇOK HARİKA BEN BÖYLE ŞEYLERİ YAPSAM GURBET ELDE KİME VERİCEM YAAA OFFF NAPİİM GÜZEL ŞEYLER HEPSİ CANIM İNŞAALLAH BİRGÜN GELİR KIZININ DÜĞÜN DAVETİYESİNİDE HAZIRLARSIN rabbim nasip eder inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:roflol::roflol::roflol::roflol: güzel girişti canım
selamm canım hoş geldin nasılsın ben daha yeni girebildim anlaşılan cadılarda dizii izliyor...
bizde kocamla bebek şekerlerinin kutularını katladık durduk yarıladık
işin zor kısmı gitti :)
sen baktınmı benim kızımın şekerlerine sedef ablasıııııııııııı
EVET BAKTIM CANIM İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM HEPSİ ÇOK HARİKA BEN BÖYLE ŞEYLERİ YAPSAM GURBET ELDE KİME VERİCEM YAAA OFFF NAPİİM GÜZEL ŞEYLER HEPSİ CANIM İNŞAALLAH BİRGÜN GELİR KIZININ DÜĞÜN DAVETİYESİNİDE HAZIRLARSIN rabbim nasip eder inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyyyy bu cadılar gelmeden duş mu alsam aceb yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
esranın kocası araba alcakmış yaa hepimizi gezdirse:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol:
hahah adam sana bana almıcak herhalde kızına alıyor esramda hiçççç heveslenmesin hehehehehe ama olsun biz dolusuruz aldıgı gıbı satar adam :))
esranın kocası doğum hediyesi araba alıcakmış ama adam çaktırmadan hehe ben kullanırım demiştir esra boşuna seviniyoaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
woooowwwwwww süper güle güle kullansınnn cicimmmmmmm
benimki daha benim arabamı bozududa sattırdı((((((
esranın kocise söyleyeyimde elinden bir barda su versin benimkineeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol:
gün boyu uyu şimdide uyku tutmasın eşim diyorki beni yatırıyon sen ayaga kalkıyorsun biraz yattım yanında ama yok yatak sırtıma battı
iyigeceler arkadaşlar
benim tansiyonum biraz yükselmiş 15-10 oldu sonra limonlu suyla düşürdüm zaten preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi riskim var sizi tansiyonlarınız nasıl
blacksiya şekerlerin çok güzeller ay ben sadece odasının kapısını süsleyecem((( ne güzel eşinle ugraşıyon benimkinde yok öyle heves gerçi bendede yok belki ondandır çünkü verecek kimse olmayınca gereksiz geliyor insana
Slm canlarim ben geldimm ...
Yaklasik 3 saattir agrim var yerimde duramiyodum evin icinde dört donup durdum.Esim mertimi yatirdiktan sonra yardim etti banyoya girdim 10-15 dakka falan durdum iyi geldi biraz.Simdi daha iyiyim ama hala ara ara sancilarim oluyoo korkuyorum kizlarr eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?