2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm arkadaşım doktorunu bir arasan doğum sancısı olabilir bu anlattığın ilki sezeryan sanırım senin bu durumda riskli olur bence hemen ara

zeyhatcım benimde düşük tansiyonum

geçmiş olsun yeni gördüm mesajını dikkat et tansiyon çok önemli

banada günde 2 defa tuz yediriyorlar yoksa yere yapışıyorum

ay adaşım allah korusun 4 gün beklemeden gelmesin erencin

Bilmiyorum canim ya belime bicak sapliyolar sanki agrimda var erenimde hic durmadan hickiriyo bi yandan beklicem bakalimm cok fena olursam giderim ancak hastaneye bilmiyorumkismile

iyigeceler arkadaşlar

benim tansiyonum biraz yükselmiş 15-10 oldu sonra limonlu suyla düşürdüm zaten preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi riskim var sizi tansiyonlarınız nasıl

geçmiş olsun canım inş tekrar çıkmaz son günler sıkıntılı hepimiz için ama allah sabır güç kuvvet versin hepimize az kaldı meleklerimizi kucağımıza almaya

ya kızlar kaç akşamdır şu show daki evcilik oyununu izliyom malum bu saatde ayakda olunca ama bu kadarmı yapmacık olunur evlilik bunlarınki gibi asla olamaz gülmekden ölüyom kızlar ne kapris yapıyor onların bi kaçını yapsam benim eşim hiç sabır göstermez

herkese slm arkadaşım doktorunu bir arasan doğum sancısı olabilir bu anlattığın ilki sezeryan sanırım senin bu durumda riskli olur bence hemen ara
Sılam canım bak şimdi doğum sancısı mı yoksa bu ? anlamadım ki

Yok canlarim dogum sancisi olsa hic duramam.
Bu gun sancisi yani gunlerimin yaklastiginin belirtisi dogum sancisi daha ayri biseyy.
Ama yinede cok kotu olursam hastaneye giderim tabii bilmiyorumkismile

Bu gun sancisi yani gunlerimin yaklastiginin belirtisi dogum sancisi daha ayri biseyy.

allah yardımcın olsun dikkat et kendine ben de biraz çıkıp uzanayım ayaklarım şişti yine kendinize iyi bakın görüşürüz by

tabi sen tecrübelisin dogum sancısında bizler endişe ediyoruz bilmedigimiz için ay hele ben sezaryana gitmeden tutarsa sancım nasıl bi his acaba

şu yagmurda içimi karartıyor 4 den beri durmadı bide ben çatı katında oturuyorum terasın üstü kapalı sac la öyle bi vuruyorki dersin dışarda ne oluyor fırtına kopuyor sanki

doktorunu arayamazmısın
Canim benim özel doktorum yok dogrusu burda özel doktor diye bisey yok.
Bu saatlerde acil durumlarda hastaneye gidip kontrol olman gerek boshayallersmile

Bende izliyorum onu hatta simdi de izliyoruz esimle cok komikler ve yapmaciklar gercektennn sempatiksalakcinni

ay karnım çok acıkdı gidip yumurta kırıp yiyeyim canım çekdi deminde un helvası canım çekdi biraz eringenim kim yapacak bu saatde

allah yardımcın olsun dikkat et kendine ben de biraz çıkıp uzanayım ayaklarım şişti yine kendinize iyi bakın görüşürüz by
Sagol canim benimm hadi uzan sende iyi gecelerr olumunekankayizsmile
tabi sen tecrübelisin dogum sancısında bizler endişe ediyoruz bilmedigimiz için ay hele ben sezaryana gitmeden tutarsa sancım nasıl bi his acaba

Canim anca yasaman lazim nasi bi his o zaman anlarsinn :kedi:

Bilmiyorum canim ya belime bicak sapliyolar sanki agrimda var erenimde hic durmadan hickiriyo bi yandan beklicem bakalimm cok fena olursam giderim ancak hastaneye bilmiyorumkismile

ay canım kıyamam sana ya bak ne dicem sen yine da sancıların saatlerini say olur mu?

benide akşam başıma ne geldi kızlar anlatayım da ne bu siz söyleyin baya korktum çünkü
birden rahmime doğru bir acı girdi ayaktaydım ama nasıl bir sancı girdi anlatamam yataga yatayım dedim kıpırdayamadım sanki bıçak saplıyorlar orama ufacık bir adım atamadım 3 dk falan sürdü

ay bende izliyorum onları sorma eşimde alay edio benle inanıyormusun die
inanmıyorum ama hoşuma gitti benimmm
levent evli hatta gerçek hayatta karısı nasıl izin verdi hayret :)

ay sen yine de haber ver bize emi

ay kızımı hıçkırık tuttu ne kadar seviniyorum böyle olunca bi kaç gündür az hareket ediyordu o hıckırdıkca ben burda kendi kendime gülüyom dışardan gören manyakmı bu kadın der

Kizlar ben cikiyorum uzanim az belim cok agriyoo uykum tutmassa gelirim yinee iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan

zaten onların midelerine hayret ediyorum herşeyi kabulleniyorlar yapmacıkdaa veya oyunda olsa sarılıyorlar öpüyorlar bir birlerine kur yapıyorlar büyük söylemeyeyim ben eşimin bacaklarını kırardım bizmi çok dar görüşlüyüz veya onlar çokmu geniş aman ben dar görüşlü olmaya razıyım kimsedde hayaar namus kalmadı ben kızımı çok sıkarım heralde bakalım başıma neler gelecek babası benden daha otoriter kız ya evi terk eder yada bizden nefret eder herşey şakada dozunu kaçırmamaya çalısacaz ya kızları erkekleri görüyorum anne babaları okulda sanıyorlar burda sevgi yolu diye bi yer var izmirli olanlar bilir forbes ay bide tren yolu var kulanılmıyor orda kızlar resmen sevişiyor erkeklerle bide gelen gecenden rahatsız bile olmuyorlar ay korkuyorum birzda kızımla iletişimimi çok iyi tutmalıyım bunları yapmamalı herşeyin sırası var ya bizim zamanımızda demeyecem çünkü kuşak farkı olacak biliyorum ama yinede kendini bilmeli bunu aşılamak istiyorum bizim baba gerçekden çok sıkı onu biriyle öpişürken falan görse yandı kız ölümden ölüm begensin artık

uzan canım dinlen ama sancılarını takip et eren uslu dur az kaldı anneni üzme 4 gün kaldı kavusacaksın anne baba ve abine

sorma o konuda ben de babası da çookkk piskopat olucazzzzz nasıl olcak bimiyorum ben işi gücü bırakıp kızın peşine herhalde takipta olcam hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…