Slm canlarim ben geldimm ...
Yaklasik 3 saattir agrim var yerimde duramiyodum evin icinde dört donup durdum.Esim mertimi yatirdiktan sonra yardim etti banyoya girdim 10-15 dakka falan durdum iyi geldi biraz.Simdi daha iyiyim ama hala ara ara sancilarim oluyoo korkuyorum kizlarr eyvahedigeldismile
ay adaşım allah korusun 4 gün beklemeden gelmesin erencin
iyigeceler arkadaşlar
benim tansiyonum biraz yükselmiş 15-10 oldu sonra limonlu suyla düşürdüm zaten preeklampsi yani gebelik zehirlenmesi riskim var sizi tansiyonlarınız nasıl
Bilmiyorum canim ya belime bicak sapliyolar sanki agrimda var erenimde hic durmadan hickiriyo bi yandan beklicem bakalimm cok fena olursam giderim ancak hastaneye bilmiyorumkismile
herkese slm arkadaşım doktorunu bir arasan doğum sancısı olabilir bu anlattığın ilki sezeryan sanırım senin bu durumda riskli olur bence hemen ara
Sılam canım bak şimdi doğum sancısı mı yoksa bu ? anlamadım ki
Yok canlarim dogum sancisi olsa hic duramam.
Bu gun sancisi yani gunlerimin yaklastiginin belirtisi dogum sancisi daha ayri biseyy.
Ama yinede cok kotu olursam hastaneye giderim tabii bilmiyorumkismile
Canim benim özel doktorum yok dogrusu burda özel doktor diye bisey yok.doktorunu arayamazmısın
ya kızlar kaç akşamdır şu show daki evcilik oyununu izliyom malum bu saatde ayakda olunca ama bu kadarmı yapmacık olunur evlilik bunlarınki gibi asla olamaz gülmekden ölüyom kızlar ne kapris yapıyor onların bi kaçını yapsam benim eşim hiç sabır göstermez
Sagol canim benimm hadi uzan sende iyi gecelerr olumunekankayizsmileallah yardımcın olsun dikkat et kendine ben de biraz çıkıp uzanayım ayaklarım şişti yine kendinize iyi bakın görüşürüz by
tabi sen tecrübelisin dogum sancısında bizler endişe ediyoruz bilmedigimiz için ay hele ben sezaryana gitmeden tutarsa sancım nasıl bi his acaba
Bilmiyorum canim ya belime bicak sapliyolar sanki agrimda var erenimde hic durmadan hickiriyo bi yandan beklicem bakalimm cok fena olursam giderim ancak hastaneye bilmiyorumkismile
ya kızlar kaç akşamdır şu show daki evcilik oyununu izliyom malum bu saatde ayakda olunca ama bu kadarmı yapmacık olunur evlilik bunlarınki gibi asla olamaz gülmekden ölüyom kızlar ne kapris yapıyor onların bi kaçını yapsam benim eşim hiç sabır göstermez
Yok canlarim dogum sancisi olsa hic duramam.
Bu gun sancisi yani gunlerimin yaklastiginin belirtisi dogum sancisi daha ayri biseyy.
Ama yinede cok kotu olursam hastaneye giderim tabii bilmiyorumkismile
Kizlar ben cikiyorum uzanim az belim cok agriyoo uykum tutmassa gelirim yinee iyi geceler herkesee opuyorumnanaktan
zaten onların midelerine hayret ediyorum herşeyi kabulleniyorlar yapmacıkdaa veya oyunda olsa sarılıyorlar öpüyorlar bir birlerine kur yapıyorlar büyük söylemeyeyim ben eşimin bacaklarını kırardım bizmi çok dar görüşlüyüz veya onlar çokmu geniş aman ben dar görüşlü olmaya razıyım kimsedde hayaar namus kalmadı ben kızımı çok sıkarım heralde bakalım başıma neler gelecek babası benden daha otoriter kız ya evi terk eder yada bizden nefret eder herşey şakada dozunu kaçırmamaya çalısacaz ya kızları erkekleri görüyorum anne babaları okulda sanıyorlar burda sevgi yolu diye bi yer var izmirli olanlar bilir forbes ay bide tren yolu var kulanılmıyor orda kızlar resmen sevişiyor erkeklerle bide gelen gecenden rahatsız bile olmuyorlar ay korkuyorum birzda kızımla iletişimimi çok iyi tutmalıyım bunları yapmamalı herşeyin sırası var ya bizim zamanımızda demeyecem çünkü kuşak farkı olacak biliyorum ama yinede kendini bilmeli bunu aşılamak istiyorum bizim baba gerçekden çok sıkı onu biriyle öpişürken falan görse yandı kız ölümden ölüm begensin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?