ne bileyim herşeyi onlar için düşünüyoruz ya derlerdiya annenin kıymetini anne olunca anlarsın diye ben hep onun degerini bildim ama böyle olunca daha bi özlüyorum onu daha iyi anlıyorum kaygılarını üzüntülerini ay burnumun diregi sızladı yine annecim seni çok seviyorum tabi babamı ve kardeşlerimide iyiki benim ailemsiniz ay yegenimi de çok özledim teyzesi kurban olsun
istanbuldalar hepsi benim burda kimsem yok bi eşim bide eşimin kardeşi var o kadar onlar bize biz onlara o kadar eşimin ögretmen arkadaşlaı var ama bornovada çogu bucaya gelmek biraz sorun oluyor bizde gidemiyoruz malum arabamız yok otobüslerlede kim ugraşacak akşam oturmasına gitsek dönüş sorun oluyor işde böyle
anne olmak zor iş kaynanana neden göstermicen ki sonuçta bi annee babanne olacak bizimde evladımız var tavrını koy mesafeni koy annesine göster bence görümceyidee allaha havale et konuşma bidaha allah bbüyük seyret sadece alma mazkumun ahını çıkar aheste ahestesiz olsanız napardınız((
çok komik anlamadım tam ben o yarışmayı da az izledik eşimle eşim dediki iyiki senle evlenmişim hayatım baksana yaa kaç seçenek var evli hepsi birbirinden beter dediiiiya kızlar kaç akşamdır şu show daki evcilik oyununu izliyom malum bu saatde ayakda olunca ama bu kadarmı yapmacık olunur evlilik bunlarınki gibi asla olamaz gülmekden ölüyom kızlar ne kapris yapıyor onların bi kaçını yapsam benim eşim hiç sabır göstermez
off bi kızınız olsunda görün babacımmm aşkım dedi varya hayat duruyo babalara benim adam hiç sevmez süs püs gel görki bizim kız kokoş yıl sonu ispanyol gösteri yapacaklar allahım kırmızı oje kırmızı ruj 5 yaşında hanfendi jartiyer ççorap istedi katalokta öle imiş resimde görmüş diz altı anne çorabı aldım da kızza jartiyer yaptıkkk bu cadı yetmezmiş gibi bi cadı daha yolad gelmek üzere kocamın vay haline:)))bende eşime diyom hergün okul çıkışı alacn kızı yada senin okuluna yazdıracaz uzakda olsa sen ne iş yapacn takip et işde diyor en iyisi liseye kadar onun okuluna gider lisedede ben takipde olurum heralde ama o hissetmemeli yoksa güvenini sarsarım ay ne fena anneler olacaz ama zaman çok kötü
kızımla babsının ilişkisini çok merak ediyorum benim eşim pek duygusunu göstermez ona öyle yapmaz heralde
nursena sana da selam gecmişte gördüm bu arada sizinde tayininiz hayırlı olsun. okudum ama hatırlamıyorum neresiydi?
bingöllll yaaa
selam berrak hoş geldinnnn
nursena sana da iyi geceler tatlı uykularrrrrr
hosbulduk canım bende sizin yolladıgınız linklere bakıyorum bebek sekerleri için cok hos seyler var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?