blackcim alsancak ta gül sokakta bir mimar var bilirmisin mangonun karsısında.vitrininde cok hos bebek mobilyaları falan var. gecen geldiğimde annemle oraya gittik bayanı mimar bayanı tanıyormus.neyse cok hos keseler kapı süsleri falan var.orda calısan eleman lavanta keseleri yapıyordu. 5.5 tl ye satıyorlar.tanesini.yuh dedim.neyse yapması o kadar basitki. ve cok değişik seyler var.merak edersen git incele aynısından sende yapabilirsin.
o lavanta keselerinden yaptık biz.45 50 tl ye geldi.bi de bizde silikon tabancası yoktu.onu aldıgımız halde o fiyat sen düşün yani.hatun tanesini 5.5 tl ye satıyor
orda basucuna koymak için kocaman nazar boncukları falan var. onlarda epey tuzluydu.ama annem onu 5 tl ye mal etti. ama orjinal seyler var haberin olsunn
burası bu gece cok sessiz(
bu arada erkenmi bilmem ama karnım aşşağı inmiş yaaaa baya off hayırlısıyla doğuraydık hep beraber geçmiyo günler dr a gidicem bugün hadi hayırlısı
ayy beğenmemmi kıza bana deseler 10 yıl burda görev yap kalırım pazarında en doğal sebzeler insanları iyi hırsızlık hemen hemen hiç yok d,iyebilirim ama kısmet napalım ballıcaya geçen hafta gittik çok güzelll eşime diyorum sen bingöle git doğu dönüşünde beni burdan al
sedef 10 günlükmü oldu bebişin maşşallah
kızımda uykusuzdu benim bebek çayı almıştık çok rahat ettik dr söylemişti
ayyyyyyyy çok sevindim yaaa gerçekten memleketimi özledim beya şu keneler çıkmasa daha iyi olurdu bende topu topu 4 defa anca gittim memlekete bende doğma büyüme istanbulluyum ama tokatlıyım karıştımı ne seneye gidicem inşaallah :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
kenede nazar boncuğu oldu tokatın olmayan yer yok gibi
yok canım ben kız gelinlik oldu deeeermişim 9. ayı yeni bitirdi yani o çizelge 9. ay bitti 10. aydan 1 hafta gitti 2. hafta dan 3 gün aldı yani kızım 10. aydan 1 hafta 3 gün almış oldu ayyyy anyabilcen mi bakalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?