2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

blackcim alsancak ta gül sokakta bir mimar var bilirmisin mangonun karsısında.vitrininde cok hos bebek mobilyaları falan var. gecen geldiğimde annemle oraya gittik bayanı mimar bayanı tanıyormus.neyse cok hos keseler kapı süsleri falan var.orda calısan eleman lavanta keseleri yapıyordu. 5.5 tl ye satıyorlar.tanesini.yuh dedim.neyse yapması o kadar basitki. ve cok değişik seyler var.merak edersen git incele aynısından sende yapabilirsin.
o lavanta keselerinden yaptık biz.45 50 tl ye geldi.bi de bizde silikon tabancası yoktu.onu aldıgımız halde o fiyat sen düşün yani.hatun tanesini 5.5 tl ye satıyor
orda basucuna koymak için kocaman nazar boncukları falan var. onlarda epey tuzluydu.ama annem onu 5 tl ye mal etti. ama orjinal seyler var haberin olsunn

ay canım o dükkanı biliyorum eger tahmin ettiğimse tabi ama oranın tuzlu oldugunu bildiğim için hiiçç girmedim..

ay haftayada oraya gidip bakayım.
teşekkür ederim canım

Slm ben geldim geri hala uyuyamadim...
Agrim gecti sukurr tam iyi olmasamda bilmiyorumkismile

Ben yazasiya cikmiss akannehir
Neyse topikcim bugun kapanisi yine ikimiz yapicaz anlasilann :umursamaz:
Iyi geceler tatli ruyalar haziran ayinin guzel annislerii opuyorumnanaktan

allahın selamı hepimizin üzerine olsun rabbim tümsevdiklerinize ve size hayırlı uzun ömürler versin sevdiklerinizle birlikte hayatınız boyunca güzel şeylerle yaşayın rabbim hepinize sevdiklerinizin ağrısını acısını göstermesin herkese hayırlı sabahlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günayyydınnnnn kızım uyutmadı sabagın köründe uya ndırdı karnımdakide tepişiyoo teyzeleri günaydın diyo sizeee

bu arada erkenmi bilmem ama karnım aşşağı inmiş yaaaa baya off hayırlısıyla doğuraydık hep beraber geçmiyo günler dr a gidicem bugün hadi hayırlısı

hoşgeldin nursena az kaldı doğurmaya canım biraz sabret ama sonra sende benim gibi olucan deliksiz uyku haram oldu bana nerdeeeeeee o uykulaarr sabahın köründe uyanıyorum ballıca mağarasına gittiniz mi nursenaaaa memleketim nasıl beğeniyomusun kız açık açık süleee kızmam gııı:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bu arada erkenmi bilmem ama karnım aşşağı inmiş yaaaa baya off hayırlısıyla doğuraydık hep beraber geçmiyo günler dr a gidicem bugün hadi hayırlısı

güzel haberlerini alırsın bebişin inşaallah canım artık koca göbüşün doğuma hazırlanıyo korkma rahat ol derim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy beğenmemmi kıza bana deseler 10 yıl burda görev yap kalırım pazarında en doğal sebzeler insanları iyi hırsızlık hemen hemen hiç yok d,iyebilirim ama kısmet napalım ballıcaya geçen hafta gittik çok güzelll eşime diyorum sen bingöle git doğu dönüşünde beni burdan al

sedef 10 günlükmü oldu bebişin maşşallah
kızımda uykusuzdu benim bebek çayı almıştık çok rahat ettik dr söylemişti

ayyyyyyyy çok sevindim yaaa gerçekten memleketimi özledim beya şu keneler çıkmasa daha iyi olurdu bende topu topu 4 defa anca gittim memlekete bende doğma büyüme istanbulluyum ama tokatlıyım karıştımı ne seneye gidicem inşaallah :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

sedef 10 günlükmü oldu bebişin maşşallah
kızımda uykusuzdu benim bebek çayı almıştık çok rahat ettik dr söylemişti

yok canım ben kız gelinlik oldu deeeermişim 9. ayı yeni bitirdi yani o çizelge 9. ay bitti 10. aydan 1 hafta gitti 2. hafta dan 3 gün aldı yani kızım 10. aydan 1 hafta 3 gün almış oldu ayyyy anyabilcen mi bakalımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kenede nazar boncuğu oldu tokatın olmayan yer yok gibi

kenede nazar boncuğu oldu tokatın olmayan yer yok gibi

sorma canım yaaa berbat bişi canım ben kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz olur mu hem seni hem bebişlerini öpüyorum rabbime emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah seniii ben anlattını çözene kadar doğuruum sanırım maşşallah büyümüş işte kısacası mkurtarmışın sen paçayı bende acıktım gideyimde kahvaltımı hazzırlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…