2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar....sabahları uyandığımda eklem yerlerimde ağrı oluyor.ayrıca son günlerde çok iştahsızım.zorla yemek yiyorum.dolayısıyla da halsiz düşüyorum.sizler nasılsınız bu son zamanlarınızda.var mı benim gibi olan aranızda...

Gunaydin canlarimm olumunekankayizsmile

Dun dogurmanin ucndan döndüm sanirim agrilarim gece 2 de faln bitti bende uykuya daldim.Bugun sabah iyiyim kahvalti yapiyoruz simdi mertimle.
Insallah bidaha öyle agrim olmaz ya cok kotu olmustumm bilmiyorumkismile
Surda bugunu sayma 3 gunum kalmis agrisiz bi sekilde gecirmek istiyorum son gunlerimi boshayallersmile

Gunaydin canim...
Son gunlerde hepimiz curuge cikmaya basladik yavas yavas kaydirigubbakcemile3
Belki kan eksikligi veya demir eksikligi falan vardir canim doktorun demir ve kan degerlerini ölcüyomu.Halsizlik bendede oluyodu demir eksikligi cikti demir hapi aliyorum simdi istahsizligin da halsizlikten olsa gerek boshayallersmile

sorma canım yaaa berbat bişi canım ben kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz olur mu hem seni hem bebişlerini öpüyorum rabbime emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm gülommmmmm olumunekankayizsmile
Yaptinmi canim kahvaltini afeyet olsun bende yapiyorum simdi mertimle cokacimcoook

bu arada erkenmi bilmem ama karnım aşşağı inmiş yaaaa baya off hayırlısıyla doğuraydık hep beraber geçmiyo günler dr a gidicem bugün hadi hayırlısı

Canim cok asagida degilse normal benimde 32 inci haftada asagiya inmisti eger alt tarafta agri hissetmiyosan daha tam asagiya inmemistir.
Senin ilki normal dogummuydu canim bu nasi olucak belli mi ?

bendede var iştahsızlık çok yedimmide miğdem bulanıyooo çabuk yoruluyorum iş yapasım var ama beynim ayağa kalkmama izin vermiyooo resmenr

Canim cok asagida degilse normal benimde 32 inci haftada asagiya inmisti eger alt tarafta agri hissetmiyosan daha tam asagiya inmemistir.
Senin ilki normal dogummuydu canim bu nasi olucak belli mi ?

alt tarafım da ağrı oluyoa ara ara kramp tarzında ama oda idrar yolu iltahabından olabilir ilaç verdi ama çokta içmedim hamileliğimin başından beri antibiyotik manyağı oldum

zaten demir hapı kullanıyorum aylardır.ama iştahıma pek bi faydası olmadı.halsizlik de şu son bi iki haftadır var zaten.bi de şu suda eriyen kalsiyumlar var ya onlardan kullanan var mı.
doktorum bana vermişti ama ben baya bi ihmal ediyorum içmeyi.acaba ondan mı eklemlerim ağrıyo diye düşünüyorum.

kızlar doktordan geldim
bebişim iyice inmiş aşağıya. doktor az bişey daha inicek dedi. doğum tarihimiz 28 hazirandı. 17 haziran dedi. oğlan 2896 gr olmuş. kramplarım için magnezyum verdi. nst temiz çıktı. oğlumuzun herşeyi yerindeydi aklinialirimsmile
kısaca doktor özetim

gözün aydın darısı bana 2 de randevum varrrr

merhaba kızlar

dün gece cevaplarınızı bekleyemedim eşim hemen kaldırdı bilgisayardan bu halde oturma diye

tansiyonumu sabah sordum dr uma yüksek buldu yükselmesi dert değilde gebelik zehirlenmesi riskimden ötürü endişeliyim bugün reçete verecek bana tansiyon ilacına başlayacakmışım hamileliğimin son günlerinde bir bu eksikti

Sılacım geçmiş olsun.
Korktum okuyunca inş. bi aksilik çıkmadan alırsın bebişi kucağına.opuyorumnanaktan

Canım sevindim bebişin iyi olmasına.
Yalnız senin normal doğum mu neden tarih öne alındı anlamadım bilmiyorumkismile

Tatlım az kaldı, bu da geçer.
Sonuçta dr kontrolündeyiz Allah'tan, müdahale ediyorlar.
Az kaldı sık dişini,rabbim yardımcın olsun. opuyorumnanaktan

canım valla benim sabah kalktığımda değil eklem yerlerim sanki sabaha kadar birisi beni ordan ora çarpmış gibi kalkamıyorum.bacaklarımı çok kötü sızlıyor benim. Bütün bunlar 3 günden beri böyle.

sılam doğurmamışsın aklımda sen kaldın ne yaptı acaba diye içimde erken gelecek diye bir his var diyordun neyseki geri oğlun vazgeçmiş gece gelmekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…