- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
günaydın arkadaşlar....sabahları uyandığımda eklem yerlerimde ağrı oluyor.ayrıca son günlerde çok iştahsızım.zorla yemek yiyorum.dolayısıyla da halsiz düşüyorum.sizler nasılsınız bu son zamanlarınızda.var mı benim gibi olan aranızda...
sorma canım yaaa berbat bişi canım ben kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz olur mu hem seni hem bebişlerini öpüyorum rabbime emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada erkenmi bilmem ama karnım aşşağı inmiş yaaaa baya off hayırlısıyla doğuraydık hep beraber geçmiyo günler dr a gidicem bugün hadi hayırlısı
bendede var iştahsızlık çok yedimmide miğdem bulanıyooo çabuk yoruluyorum iş yapasım var ama beynim ayağa kalkmama izin vermiyooo resmenrgünaydın arkadaşlar....sabahları uyandığımda eklem yerlerimde ağrı oluyor.ayrıca son günlerde çok iştahsızım.zorla yemek yiyorum.dolayısıyla da halsiz düşüyorum.sizler nasılsınız bu son zamanlarınızda.var mı benim gibi olan aranızda...
Canim cok asagida degilse normal benimde 32 inci haftada asagiya inmisti eger alt tarafta agri hissetmiyosan daha tam asagiya inmemistir.
Senin ilki normal dogummuydu canim bu nasi olucak belli mi ?
Gunaydin canim...
Son gunlerde hepimiz curuge cikmaya basladik yavas yavas kaydirigubbakcemile3
Belki kan eksikligi veya demir eksikligi falan vardir canim doktorun demir ve kan degerlerini ölcüyomu.Halsizlik bendede oluyodu demir eksikligi cikti demir hapi aliyorum simdi istahsizligin da halsizlikten olsa gerek boshayallersmile
kızlar doktordan geldim :d
bebişim iyice inmiş aşağıya. Doktor az bişey daha inicek dedi. Doğum tarihimiz 28 hazirandı. 17 haziran dedi. Oğlan 2896 gr olmuş. Kramplarım için magnezyum verdi. Nst temiz çıktı. Oğlumuzun herşeyi yerindeydi aklinialirimsmile
kısaca doktor özetim :d
gözün aydın darısı bana 2 de randevum varrrr
bingöllll yaaa
bu arada erkenmi bilmem ama karnım aşşağı inmiş yaaaa baya off hayırlısıyla doğuraydık hep beraber geçmiyo günler dr a gidicem bugün hadi hayırlısı
Gunaydin canlarimm olumunekankayizsmile
Dun dogurmanin ucndan döndüm sanirim agrilarim gece 2 de faln bitti bende uykuya daldim.Bugun sabah iyiyim kahvalti yapiyoruz simdi mertimle.
Insallah bidaha öyle agrim olmaz ya cok kotu olmustumm bilmiyorumkismile
Surda bugunu sayma 3 gunum kalmis agrisiz bi sekilde gecirmek istiyorum son gunlerimi boshayallersmile
kızlar doktordan geldim
bebişim iyice inmiş aşağıya. doktor az bişey daha inicek dedi. doğum tarihimiz 28 hazirandı. 17 haziran dedi. oğlan 2896 gr olmuş. kramplarım için magnezyum verdi. nst temiz çıktı. oğlumuzun herşeyi yerindeydi aklinialirimsmile
kısaca doktor özetim
merhaba kızlar
dün gece cevaplarınızı bekleyemedim eşim hemen kaldırdı bilgisayardan bu halde oturma diye
tansiyonumu sabah sordum dr uma yüksek buldu yükselmesi dert değilde gebelik zehirlenmesi riskimden ötürü endişeliyim bugün reçete verecek bana tansiyon ilacına başlayacakmışım hamileliğimin son günlerinde bir bu eksikti
günaydın arkadaşlar....sabahları uyandığımda eklem yerlerimde ağrı oluyor.ayrıca son günlerde çok iştahsızım.zorla yemek yiyorum.dolayısıyla da halsiz düşüyorum.sizler nasılsınız bu son zamanlarınızda.var mı benim gibi olan aranızda...
Tatlım az kaldı, bu da geçer.
Sonuçta dr kontrolündeyiz Allah'tan, müdahale ediyorlar.
Az kaldı sık dişini,rabbim yardımcın olsun. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?