canım valla benim sabah kalktığımda değil eklem yerlerim sanki sabaha kadar birisi beni ordan ora çarpmış gibi kalkamıyorum.bacaklarımı çok kötü sızlıyor benim. Bütün bunlar 3 günden beri böyle.
teşekkür ederiz teyzesialatariell oğluna maşallah gelişimide iyimiş doğum tarihide erkene çekilmiş az kaldı oğlunla kucaklaşmana
teşekkür ederiz teyzesi
evet az kaldı hakikaten :) bi anda heyecan oldum öyle erkene çekilince.
slm kızlar zeyhat canım gecmış olsun şimdi iyisindir inşallah
ayy kızlaarrr bi bakayım dedim herkes iyimi. bildik ağrılar dışında:))))
ben koca katili olacam az kaldı. bu ne ya? illa çamaşırlaı balkonda kuut diyo. tamam iyi güzel ama memlekette bi rüzgar va anlatamam. geldiğim günden beri. yaz kış yani. neyse zor bela sabah çamaşırları serdim çamaşırlığa. 50 defa kontrol ettim devrilmiş mi diye. burnumdan geldi. nerdeyse kuruyacakken şimdi bi de ne göreyim devrilmiş. yerler tozlu. yıkamaya gücüm de yok. balkon salonun yarısı kadar siz hesap edin temizliği. of ya offfffff. toplayıp makineye attım.(
zeyhatcım sen de dert etme. tüm olumsuzlıkların arasından öyle bi mücadeleyle geldi ki bebiş,tansiyon ona vız gelir canım. kaç gün kaldı ki şurda. ilacını kullanınca hemen dengeliyo zaten
ah canım artık o kadar yoruldumki hep dua ediyorum allahım son günlerimde ciddi bir sorun çıkmasın artık sağlıkla kucağıma alayım oğlumu diye
valla annesine yapmadığı kötütlük kalmadı doğunca haketti 2 şaplağı poposuna
kendimi 60 yaşında kadın gibi hissediyorum her zaman bir olay bir sorun hamilelik hastalık değil normal süreç derler ya tövbe yalan benimki hastalık gibi geçti[/QU
geçmiş olsun dikkat et kendine çok az bir zaman kaldı doğuma seninle gebelik haftamız aynı bende bugün 36hf 5 günlük oldum çok şükür 1 haziran sezeryan günüm senin ne zaman olacak doğum
bu ağrılar bendede var özellikle ellerimde sanki bir parmaklarıma vurmuş vurmuş kemikleri nasıl ağrıyor
teşekkür ederiz teyzesi
evet az kaldı hakikaten :) bi anda heyecan oldum öyle erkene çekilince.
bu arada geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir ve benden habersiz doğuran yoktur.
black çanta işi ne oldu söz vermiştin yarın diye. :icecream:
sağol canım arada inip çıkıyor oynuyor tansiyonum günlük 3 tane tansiyon ilacına başladım birde böyle takip edilecekmiş
Reblid hg
satımız aynı seninle.Ama benim normal doğum gözüküyor. Sende izindesin galiba.
Doğumdan sonra hemen çalışacak mısın?
hb canım evet 3 haftadır izindeyim doğumdan sonra hemen çalışacakmıyım şuanda hiç belli değil çünkü taşınacağız tayinciyiz yeni bir şehir bakıcı bulmak sorun olursa bir iki ay ücretsiz ayrılım diyorum sen ne yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?