2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu ağrılar bendede var özellikle ellerimde sanki bir parmaklarıma vurmuş vurmuş kemikleri nasıl ağrıyor

alatariell oğluna maşallah gelişimide iyimiş doğum tarihide erkene çekilmiş az kaldı oğlunla kucaklaşmana

ayy kızlaarrr bi bakayım dedim herkes iyimi. bildik ağrılar dışında:))))
ben koca katili olacam az kaldı. bu ne ya? illa çamaşırlaı balkonda kuut diyo. tamam iyi güzel ama memlekette bi rüzgar va anlatamam. geldiğim günden beri. yaz kış yani. neyse zor bela sabah çamaşırları serdim çamaşırlığa. 50 defa kontrol ettim devrilmiş mi diye. burnumdan geldi. nerdeyse kuruyacakken şimdi bi de ne göreyim devrilmiş. yerler tozlu. yıkamaya gücüm de yok. balkon salonun yarısı kadar siz hesap edin temizliği. of ya offfffff. toplayıp makineye attım. (

alatariel 41 kere maşallah canım. bak her an gelebilir. ben kocaman oldum anneciğim diyo sana çünkü.

zeyhatcım sen de dert etme. tüm olumsuzlıkların arasından öyle bi mücadeleyle geldi ki bebiş, tansiyon ona vız gelir canım. kaç gün kaldı ki şurda. ilacını kullanınca hemen dengeliyo zaten

bu arada geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir ve benden habersiz doğuran yoktur.

black çanta işi ne oldu söz vermiştin yarın diye. :icecream:

niye senin işine karışıyor bir dahaki seferde çamaşırlarların başına onu nöbetçi koy beklesin neyse sinirlenme sende canım bir daha yıkanacağı varmış çamaşırların

zeyhatcım sen de dert etme. tüm olumsuzlıkların arasından öyle bi mücadeleyle geldi ki bebiş, tansiyon ona vız gelir canım. kaç gün kaldı ki şurda. ilacını kullanınca hemen dengeliyo zaten

ah canım artık o kadar yoruldumki hep dua ediyorum allahım son günlerimde ciddi bir sorun çıkmasın artık sağlıkla kucağıma alayım oğlumu diye

valla annesine yapmadığı kötütlük kalmadı doğunca haketti 2 şaplağı poposuna

kendimi 60 yaşında kadın gibi hissediyorum her zaman bir olay bir sorun hamilelik hastalık değil normal süreç derler ya tövbe yalan benimki hastalık gibi geçti

[geçmiş olsun dikkat et kendine çok az bir zaman kaldı doğuma seninle gebelik haftamız aynı bende bugün 36hf 5 günlük oldum çok şükür 1 haziran sezeryan günüm senin ne zaman olacak doğum[/QUOTE]

Reblid hg
satımız aynı seninle.Ama benim normal doğum gözüküyor. Sende izindesin galiba.

Doğumdan sonra hemen çalışacak mısın?

bu ağrılar bendede var özellikle ellerimde sanki bir parmaklarıma vurmuş vurmuş kemikleri nasıl ağrıyor

ayyy aynen zeyhatcım özellikle gece uykudan uyandığımda öyle oluyoır benimde

teşekkür ederiz teyzesi
evet az kaldı hakikaten :) bi anda heyecan oldum öyle erkene çekilince.

canım ne güzell maaşallah gelişimi iyi demekki

bu arada geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir ve benden habersiz doğuran yoktur.

black çanta işi ne oldu söz vermiştin yarın diye. :icecream:

bende varım daha çantayı hazırlamayanlar arsında hahahaaaaaahhhhhhh

sağol canım arada inip çıkıyor oynuyor tansiyonum günlük 3 tane tansiyon ilacına başladım birde böyle takip edilecekmiş

canım dr kontrolündesin allahın izniyle bişiycik olnmaz inşallahhh

benim kız da iyice canımı acıtmaya başladı artık kızlar aşağı mı inmeye çalışıyodur nedir belimde ve kasıklaımda hareket ettikçe ağrı oluyor yatıyorum öle çok hareketlenmesin die doktorcuğum da yok zaten seminerde kızım yaramazlık yapmasın 2 gün daha

Reblid hg

Doğumdan sonra hemen çalışacak mısın?[/QUOTE]

hb canım evet 3 haftadır izindeyim doğumdan sonra hemen çalışacakmıyım şuanda hiç belli değil çünkü taşınacağız tayinciyiz yeni bir şehir bakıcı bulmak sorun olursa bir iki ay ücretsiz ayrılım diyorum sen ne yapıcaksın

Reblid hg

Doğumdan sonra hemen çalışacak mısın?

hb canım evet 3 haftadır izindeyim doğumdan sonra hemen çalışacakmıyım şuanda hiç belli değil çünkü taşınacağız tayinciyiz yeni bir şehir bakıcı bulmak sorun olursa bir iki ay ücretsiz ayrılım diyorum sen ne yapıcaksın[/QUOTE]

Ben 32 yi tamamladım ayrıldım izne.Ben 2. döneme kadar çalışmıycam.Belki seneye de uzayabilir. Ya 2, 2-5 aylık bebeyi kime bırakayım annaanne, ya da babaanne olmadıkça kimseye emanet edemem.
Çalışınca ememez yavru yazık olmaz mı?
Ben böyle düşünüyorum.

Ben 32 yi tamamladım ayrıldım izne.Ben 2. döneme kadar çalışmıycam.Belki seneye de uzayabilir. Ya 2, 2-5 aylık bebeyi kime bırakayım annaanne, ya da babaanne olmadıkça kimseye emanet edemem.
Çalışınca ememez yavru yazık olmaz mı?
Ben böyle düşünüyorum.[/QUOTE]

doğru söylüyorsun bende çok güvenmediğim biri olmadıkça bırakmam tabiki de o benim dünyadaki en kıymetlim nasıl bırakırım herşeyin önceliği ona ancak malum hayat şartları kredilerimiz var ödenmesi gereken çok da fazla uzatamam ücretsiz izni edirne ye gideceğiz umarım depo olaraqk giderim diye dua ediyorum en azından sınıfım olmaz ve bende rahatlıkla oğlumla ilgilenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…