2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

[doğru söylüyorsun bende çok güvenmediğim biri olmadıkça bırakmam tabiki de o benim dünyadaki en kıymetlim nasıl bırakırım herşeyin önceliği ona ancak malum hayat şartları kredilerimiz var ödenmesi gereken çok da fazla uzatamam ücretsiz izni edirne ye gideceğiz umarım depo olaraqk giderim diye dua ediyorum en azından sınıfım olmaz ve bende rahatlıkla oğlumla ilgilenebilirim[/QUOTE]

Bizde zorlandık ama çok şükür biraz toparladık borçları. Halen var ama. Borç nasılsa ödenecek diyorum bu bebişin bu günleri gelmeyecek.
Bende depoyum burda o zamanda o gün şu okul, yarın başka insan şaşırıyor.
Yani birini bulsan güvenilir bebiş ememez, süt izni var ama bi işe yaramıyor. Okuldan geleyim diyene kadar kaç saat geçer .
Hayırlısı bakalım.

bende kendi raporlarımı kullanırım 40 gün kadar sonra heyet almayı denerim ama hiç alabileceğimi sanmıyorum canım

bende başlarım raporlar bitince mecburen ama nasıl ayrılıcam kızımdan bilmiyorum gerçi annem bakıcak benim biraz rahatlatıyo beni bu ama yine de zor olucak

Tatlım heyet raporunu nasıl alacaksın. Bi bilgin var mı?
Yani memden sorun çıkarmazlar mı ücretsiz izin kullan diye.

Bizde zorlandık ama çok şükür biraz toparladık borçları. Halen var ama. Borç nasılsa ödenecek diyorum bu bebişin bu günleri gelmeyecek.
Bende depoyum burda o zamanda o gün şu okul, yarın başka insan şaşırıyor.
Yani birini bulsan güvenilir bebiş ememez, süt izni var ama bi işe yaramıyor. Okuldan geleyim diyene kadar kaç saat geçer .
Hayırlısı bakalım.[/QUOTE]

çalışan anne olmak her dönemde zor olacak zaten bizler için bakalım şartlar neyi gerektirecek ilk 6 ayı sadece anne sütü ile atlatabilirsek ek gıdaya başlandığında emme açısından çok problem yaşamayız diye düşünüyorum süt sağarız bırakırız akşamları öğle araları bir şekilde emzirmeye devam ederiz bir yaşına kadar bakalım kısmet önce bir sağ salim kucağımıza alalım ve inş emzirecek sütümüz olur bu arada ist annem var hiç olmazsa hafta içlerini bende geçirir diye umut ediyorum..

yok canım ama bildiğim kadarıyla heyet raporu iyi torpilin varsa rahat alıyormuşsun benim de öyle tanıdık torpil falan olmadığı için zor gibi görünüyor heyet raporu

ya benimde kafama takılan sorulardan biri doktora hangi mazereti gösteriyoruz rapor almak için normal yada heyet

ya benimde kafama takılan sorulardan biri doktora hangi mazereti gösteriyoruz rapor almak için normal yada heyet

3, 5 günlük raporları sağlık ocağı veriyor da heyet raporuna ne bahane edilecek.
En fazla kaç gün olacak bi de o var.Benim hiç bilgim yok heyet raporu hakkında.

ilginç benimde geceleri oluyor hep gündüz hiç olmuyor herhalde hareketsiz kaldığımızdan oluyor

hayırlı olsun tayinin canım bizde şuan bingöledeyiz ve edirneye gideceğiz il merkezine mi geliyorsunuz yoksa ilçe mi
belli deil iştev20 gün sona belli olurr hayırlısı eşsiz yerler varmı orda sen hangi ilçedesinnn
Herkese merhaba...

Gelince haber vermeyi unutma canım kontrolün nasıl geçti.
anlatayım kafam karıştııı
bende dra gittim günlük güneşlik hafif nemli camaşırı asayım dedi bi yağmur çamaşırlar
çamur olmuşşş offf offf

sen çok hastalandınn daha doğurmazsın sanırım

evet o yüzden oluyo herhalde hatta birkaç gündür farkediyorum bende o ağrıları sanırım gece ellerim daha çok şişiyor o yüzden oluyor

inan hiç düşünmüyorum oysaki bu bebeğe ameliyatlarla tedavilerle kavuştum hayatımın en güzel günleri olacağını düşünürken kabusa döndü allahtan duam sonu iyi olsun sağlıkla gelsin bebeğim artık hiç ikinciyi düşünmüyorum yada aradan uzun yılların geçmesi lazımki yaşadıklarımı unutup tekrar hamile kalayım

dr dan geldikkk kafamı karıştırdı kilosuu 2 400 olmuş iyi dedi başı dönmüş herşey normal aşşağıda az dedi sadece fakat sezeryan olucam dedim olma dedi bence herşey normal ne gerek var sonuçta ameliyat ilkini atlatmışsın zaten dedi en zoru o dedi bekle dedi ben suni sancıyla doğum yaptım dikiş çok oldu çekemem bidaha yaa off kocamda hiç mantıksız konuşan yok valla diyoo taşınma işi olmasa temmuz 2 de ilişik kesiyoruz 30 haziran normal doğum tarihi beklesemmi beklemesemmi ankaraya git diyo eşim bu halde nası yola gidicem 5 saat dr bişey olmaz dei ama korkuyorum genede

Canım biraz daha düşün sen bilirsin yine de.
Doğum zor iş, hele taşınma Allah yardımcın olsun belki eşin gider, doğumdan sonra taşınırsınız belki.

Neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapayım akşama.
Yine görüşürüz. Kendinize çok ama çok iyi bakın... opuyorumnanaktan

eğer normal doğum yapacaksan şartlarda uygunsa iyice sancın gelene kadar dr a gitme erken gidince hemen veriyorlarmış suni sancıyı rahim iyice açıldıktan sonra gidersen gerek duymazlar belki tabi o sancıyı çekerken evde beklemekte ne kadar sağlıklı bebek sıkıntıya giriyormu rahatmı

eğer otobüsle gidersen 2 koltuk al bari en azından ayakalrını falan toplarsın daha rahat pozisyonda gidersin

canım allah yardımcın olsun taşınama ile zor tabi hepsi bence eşin evi taşısın sende annenlerde falan kalan kırkın çıkınca da eşinin yanına dönersin burası gerçekten yalnız kalabileceğin bir yer o nedenle ailenle o dönemi atlatman daha iyi olur gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…