hayalgibi nasıl yapıcaksın heyet raporumu alacaksın 2. döneme kadar
bende kendi raporlarımı kullanırım 40 gün kadar sonra heyet almayı denerim ama hiç alabileceğimi sanmıyorum canım
bende başlarım raporlar bitince mecburen ama nasıl ayrılıcam kızımdan bilmiyorum gerçi annem bakıcak benim biraz rahatlatıyo beni bu ama yine de zor olucak
ah canım artık o kadar yoruldumki hep dua ediyorum allahım son günlerimde ciddi bir sorun çıkmasın artık sağlıkla kucağıma alayım oğlumu diye
valla annesine yapmadığı kötütlük kalmadı doğunca haketti 2 şaplağı poposuna
kendimi 60 yaşında kadın gibi hissediyorum her zaman bir olay bir sorun hamilelik hastalık değil normal süreç derler ya tövbe yalan benimki hastalık gibi geçti[/QU
geçmiş olsun dikkat et kendine çok az bir zaman kaldı doğuma seninle gebelik haftamız aynı bende bugün 36hf 5 günlük oldum çok şükür 1 haziran sezeryan günüm senin ne zaman olacak doğum
tşkler canım benimde haziranın ilk haftası olacak ama tam günü belli değil
bende kendi raporlarımı kullanırım 40 gün kadar sonra heyet almayı denerim ama hiç alabileceğimi sanmıyorum canım
bende başlarım raporlar bitince mecburen ama nasıl ayrılıcam kızımdan bilmiyorum gerçi annem bakıcak benim biraz rahatlatıyo beni bu ama yine de zor olucak
ya benimde kafama takılan sorulardan biri doktora hangi mazereti gösteriyoruz rapor almak için normal yada heyet
ayyy aynen zeyhatcım özellikle gece uykudan uyandığımda öyle oluyoır benimde
canım ne güzell maaşallah gelişimi iyi demekki
bende varım daha çantayı hazırlamayanlar arsında hahahaaaaaahhhhhhh
canım dr kontrolündesin allahın izniyle bişiycik olnmaz inşallahhh
benim kız da iyice canımı acıtmaya başladı artık kızlar aşağı mı inmeye çalışıyodur nedir belimde ve kasıklaımda hareket ettikçe ağrı oluyor yatıyorum öle çok hareketlenmesin die doktorcuğum da yok zaten seminerde kızım yaramazlık yapmasın 2 gün daha
belli deil iştev20 gün sona belli olurr hayırlısı eşsiz yerler varmı orda sen hangi ilçedesinnnhayırlı olsun tayinin canım bizde şuan bingöledeyiz ve edirneye gideceğiz il merkezine mi geliyorsunuz yoksa ilçe mi
anlatayım kafam karıştıııHerkese merhaba...
Gelince haber vermeyi unutma canım kontrolün nasıl geçti.
bende dra gittim günlük güneşlik hafif nemli camaşırı asayım dedi bi yağmur çamaşırlarayy kızlaarrr bi bakayım dedim herkes iyimi. bildik ağrılar dışında:))))
ben koca katili olacam az kaldı. bu ne ya? illa çamaşırlaı balkonda kuut diyo. tamam iyi güzel ama memlekette bi rüzgar va anlatamam. geldiğim günden beri. yaz kış yani. neyse zor bela sabah çamaşırları serdim çamaşırlığa. 50 defa kontrol ettim devrilmiş mi diye. burnumdan geldi. nerdeyse kuruyacakken şimdi bi de ne göreyim devrilmiş. yerler tozlu. yıkamaya gücüm de yok. balkon salonun yarısı kadar siz hesap edin temizliği. of ya offfffff. toplayıp makineye attım.(
ah canım artık o kadar yoruldumki hep dua ediyorum allahım son günlerimde ciddi bir sorun çıkmasın artık sağlıkla kucağıma alayım oğlumu diye
valla annesine yapmadığı kötütlük kalmadı doğunca haketti 2 şaplağı poposuna
kendimi 60 yaşında kadın gibi hissediyorum her zaman bir olay bir sorun hamilelik hastalık değil normal süreç derler ya tövbe yalan benimki hastalık gibi geçti
belli deil iştev20 gün sona belli olurr hayırlısı eşsiz yerler varmı orda sen hangi ilçedesinnn
ben il merkezindeyim eşin götürülmediği ilçe var mı bilmiyorum benim eşim komando bu nedenle o eve hiç gelemedi desek yeridir eve sadece 10 günde bir geliyor ve bir gece kalıp gidiyor zor yani biraz ama llah sabrını veriyor sıkma canını
belli deil iştev20 gün sona belli olurr hayırlısı eşsiz yerler varmı orda sen hangi ilçedesinnn
anlatayım kafam karıştııı
bende dra gittim günlük güneşlik hafif nemli camaşırı asayım dedi bi yağmur çamaşırlar
çamur olmuşşş offf offf
sen çok hastalandınn daha doğurmazsın sanırım
dr dan geldikkk kafamı karıştırdı kilosuu 2 400 olmuş iyi dedi başı dönmüş herşey normal aşşağıda az dedi sadece fakat sezeryan olucam dedim olma dedi bence herşey normal ne gerek var sonuçta ameliyat ilkini atlatmışsın zaten dedi en zoru o dedi bekle dedi ben suni sancıyla doğum yaptım dikiş çok oldu çekemem bidaha yaa off kocamda hiç mantıksız konuşan yok valla diyoo taşınma işi olmasa temmuz 2 de ilişik kesiyoruz 30 haziran normal doğum tarihi beklesemmi beklemesemmi ankaraya git diyo eşim bu halde nası yola gidicem 5 saat dr bişey olmaz dei ama korkuyorum genede
dr dan geldikkk kafamı karıştırdı kilosuu 2 400 olmuş iyi dedi başı dönmüş herşey normal aşşağıda az dedi sadece fakat sezeryan olucam dedim olma dedi bence herşey normal ne gerek var sonuçta ameliyat ilkini atlatmışsın zaten dedi en zoru o dedi bekle dedi ben suni sancıyla doğum yaptım dikiş çok oldu çekemem bidaha yaa off kocamda hiç mantıksız konuşan yok valla diyoo taşınma işi olmasa temmuz 2 de ilişik kesiyoruz 30 haziran normal doğum tarihi beklesemmi beklemesemmi ankaraya git diyo eşim bu halde nası yola gidicem 5 saat dr bişey olmaz dei ama korkuyorum genede
Neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapayım akşama.
Yine görüşürüz. Kendinize çok ama çok iyi bakın... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?