Sedefçimm nasılsınnn?opuyorumnanaktan
günaydın canım sedefim bidenem yaaa konuşamıyoruz senle hiiiiç
hayırlısı olsun ama sırf normal doğumum dikişli ve zor oluyo diye sezeryan istiyorum kötü bi anneymişim gibi suçluluk duyuyorum
dr dan geldikkk kafamı karıştırdı kilosuu 2 400 olmuş iyi dedi başı dönmüş herşey normal aşşağıda az dedi sadece fakat sezeryan olucam dedim olma dedi bence herşey normal ne gerek var sonuçta ameliyat ilkini atlatmışsın zaten dedi en zoru o dedi bekle dedi ben suni sancıyla doğum yaptım dikiş çok oldu çekemem bidaha yaa off kocamda hiç mantıksız konuşan yok valla diyoo taşınma işi olmasa temmuz 2 de ilişik kesiyoruz 30 haziran normal doğum tarihi beklesemmi beklemesemmi ankaraya git diyo eşim bu halde nası yola gidicem 5 saat dr bişey olmaz dei ama korkuyorum genede
dr dan geldikkk kafamı karıştırdı kilosuu 2 400 olmuş iyi dedi başı dönmüş herşey normal aşşağıda az dedi sadece fakat sezeryan olucam dedim olma dedi bence herşey normal ne gerek var sonuçta ameliyat ilkini atlatmışsın zaten dedi en zoru o dedi bekle dedi ben suni sancıyla doğum yaptım dikiş çok oldu çekemem bidaha yaa off kocamda hiç mantıksız konuşan yok valla diyoo taşınma işi olmasa temmuz 2 de ilişik kesiyoruz 30 haziran normal doğum tarihi beklesemmi beklemesemmi ankaraya git diyo eşim bu halde nası yola gidicem 5 saat dr bişey olmaz dei ama korkuyorum genede
slm kızlarrrrrrrnasılsın bakalım pamıkkkk dogum tahlerımız yakınmış normalmı olacaktı canım senın dogum?
Selam canımmmm iyim şimdilik biliyosun girptim bi kaç gündür anca kendime geldim ..
biraz boğazlarım ağrıypr okdar .. şimdi bebiş açısından herşey normal gözküküyor
normal doğum pozisyınunda dedi doktorumuz kilosuda normalmiş doğuma uygun yani
ama benim nırmal doğuma uygun olup olmadığımı pazartesi yada salı randevü alıcaz bakıcak bakalım doktor çatı muaynesi yapıcak yani ozman belli olucak..
İnşallah bir sorun çıkmaz normal olur senin nasıl belli oldumu oldunmu sen çatı muayneni bilmiyorumkismile
slm kızlar nasılsınız doktordan geliyorum bebişim iyiymiş çokşükür haftaya çatı muayenesi olacam
evet canım tekrar gecmış olsun benım catı muayenem onumuzdekı hafta benım de bebışın başı asagıda ama neye gore normal dıcek catı muayenesınde canım ben cok cahılım bu konularda nts ye de onumuzdekı hafta gırcem bu arada bebiş kac kılo senın?
maşallah bebişine cnm
sağol cnm
sedeffffffffffffffffffff canımmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnn neden sustun kuzummmmm ayranmı içtik yoksa kaydirigubbakcemile5
Rahmin doğuma uygunmu değilmi onu anlıcak çatı muaynesinde canım yani bu doğum kanalları varya yani doğarken çoxuğun geçeçeği kanallar onlar darmı yoksa normalmi ona bakıcak ama korkma hemen parmağıyla bakıcak anlıyor onlar zaten nstde keme gibi bişet takılıyorlar bebeğin kalp atışını filan takip ediyor senin sancın varmı yokmu onu ölçüyor bebişin kilosu pazartesi belli olucak canım işte bilmiyorumkismile
nasılsın nasl hissediyosun kendini doğuma hazır hissediyormıusun bilmiyorumkismile kaç kilo olmuş bebeğin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?