2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun ama sırf normal doğumum dikişli ve zor oluyo diye sezeryan istiyorum kötü bi anneymişim gibi suçluluk duyuyorum

hayırlısı olsun ama sırf normal doğumum dikişli ve zor oluyo diye sezeryan istiyorum kötü bi anneymişim gibi suçluluk duyuyorum

canım iyi hoş diyosundaaa karnına atıcaklarıo kesik ile (kaç kat derinin altına)
rahminde atılacak incecik deriye bi kaç dikişi birmi tutuyosun :umursamaz:

slm kızlarrrrrrr nasılsın bakalım pamıkkkk dogum tahlerımız yakınmış normalmı olacaktı canım senın dogum?

hımm ilk doğumun sorunlu geçtiği için sen bu kdar tedirginsin sen bilirsin canım biraz daha bekle toparla kafanı ama sezeryan olduğunda bin kez arıcaksın o normal doğumunu çünki normal doğumda sancı acı tamam çok ama bebiş doğana kadar ama sezeryanda herşeyy bittikten sonra hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama dedğin gibi suni sancıda zor allah sabır versin canım ne diyim ben ameliyatın nasıl bişey olduğpunu bildiğim için ğpek sıcak bakamıyıorum yoksa bende tırsmıyor değilim yani eyvahedigeldismile

slm kızlarrrrrrr nasılsın bakalım pamıkkkk dogum tahlerımız yakınmış normalmı olacaktı canım senın dogum?

Selam canımmmm iyim şimdilik biliyosun girptim bi kaç gündür anca kendime geldim ..
biraz boğazlarım ağrıypr okdar .. şimdi bebiş açısından herşey normal gözküküyor
normal doğum pozisyınunda dedi doktorumuz kilosuda normalmiş doğuma uygun yani
ama benim nırmal doğuma uygun olup olmadığımı pazartesi yada salı randevü alıcaz bakıcak bakalım doktor çatı muaynesi yapıcak yani ozman belli olucak..
İnşallah bir sorun çıkmaz normal olur senin nasıl belli oldumu oldunmu sen çatı muayneni bilmiyorumkismile

laelaelaelaelae ben biraz yatyım başım ağrıdı vallahii öpüyorum karasızlık kötüü tain tasınma offf

evet canım tekrar gecmış olsun benım catı muayenem onumuzdekı hafta benım de bebışın başı asagıda ama neye gore normal dıcek catı muayenesınde canım ben cok cahılım bu konularda nts ye de onumuzdekı hafta gırcem bu arada bebiş kac kılo senın?

Rahmin doğuma uygunmu değilmi onu anlıcak çatı muaynesinde canım yani bu doğum kanalları varya yani doğarken çoxuğun geçeçeği kanallar onlar darmı yoksa normalmi ona bakıcak ama korkma hemen parmağıyla bakıcak anlıyor onlar zaten nstde keme gibi bişet takılıyorlar bebeğin kalp atışını filan takip ediyor senin sancın varmı yokmu onu ölçüyor bebişin kilosu pazartesi belli olucak canım işte bilmiyorumkismile

sedeffffffffffffffffffff canımmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnn neden sustun kuzummmmm ayranmı içtik yoksa kaydirigubbakcemile5

ayyyyy cok saol canım ınş normal doguma uygunumdurrr bakalım ne dıcek doktor pazartesı guzel haberlerını beklıyoruz canım inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…