2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

burdayım canım az işim vardı onu hallettim sen naptın aldın mı vodka yı:)))))

votkamı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile ne votkası tatlımya bilmiyorumkismile

ayyyyy cok saol canım ınş normal doguma uygunumdurrr bakalım ne dıcek doktor pazartesı guzel haberlerını beklıyoruz canım inş:Saruboceq:

saol canım inşallah bi sorun olmaz bugün benden bir hafta geriden gelen yani satı bir hafta önce olabn arkadaşım var o doğum yaptı bebeği ufak doğmuş ona moralim bozuldu
mafoldumben sakın ayakta fazla durma diyor kızlar çok dikkat edin sakın ayakta fazla durmayın yorucu işler yapmayın bırakın pis kalsın ev bebeğinizin erken gelmesinden iyidir..
bende bazen kendimi kaybedip işlere girişiyorum sonra ufacık bi sancı gelsin pişman oluyorumm ama bunsan sonra yapmıcam kalsın ölece

iyiyim canım valla doğum yaklaşınca heycanım çoğaldı korkuyorum da biraz bebişim de iyi 3 kilo olmuş

oyy maşallahhhhh canım daha 37 .haftada böle ise 40 .haftaya kadar 4 kiloyu bulur senin tosuncuk ne dersin aklinialirimsmile

ayyyyyyyy pamik inan şuanda gülüyorum neysesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sende benimle aınısın sen nasıl hissediyosun kendini

canım ben resmen paronaya oldum her an wcdeyim nişanmı geldi acaba diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne zman başlıcak doğum nasıl olcak hep bi merak içindeyim helede böle gecenin bi yarsında aniden başlıcak sancılarım diye korkuyorum böle şeyler hep geceelri olurya ohaoldumsmile

yani canım 38 haftalık mı dogmuş erken deıgıl aslında kac kılo dogmuş

sezryan olacak arkadaşlar içebilirseniz mutlaka ballı süt için bebeğiniz kilolu olur hemde çabuk toparlanmış olurolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yani canım 38 haftalık mı dogmuş erken deıgıl aslında kac kılo dogmuş

ya işte 37 haftalıktı sanırım o bak sorucaktım tam sen kaçıncı haftada oldu bebiş diye unuttum çıktı hemen zaten duramadı 2.buçuk kilo doğmuş bebişi demkki erken oluyormuş bende anlamadım bende artık doğsada bişey olmaz diye gezimmeye başlamıştım öle değilmişş ne kdar duurusa okdar iyimşş demekki anlamadımki bilmiyorumkismile

boşver gııı özelden attım mesajı oku da anla diye

tamam canım anladım muhabbeti anca benim jetoın kareli biliypsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yolladım cevabı

yok 4 kilo olmazda 3,5 olur ama normal haftaya göre gidio benimki ,ee doğum yaklaşınca ister istemez öyle oluyo bende bir kaç gündür onları yaşıyorum hayırlısı olsun inş

canım duzelır yaaa anne sütü ıcince benım kardesım 1700 dogdu anne sutu ıcınce bu sefer cocuk kılodan patlayacaktı inş toparlar bıranonce kendını ben bı 37 haftalık olayımda erken dogurcam dıye korkmam artık kilomuzda iyi şu 1 haftamız gecse

bende öle diyodum 37 olsun gerisi kolay diye ama arkadaşın bebişnin kilosunu duyunca üzüldüm demekne kdar çok durrusa okdar iyi bebiş için en azından kilo alır biraz minnoşlarmız :sinifsinif: opuyorumnanaktan

evet canım oyle bakalım artık en iyisi dedıgın gıbı fazla ayakta durmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…