bakışlara bak yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin bebişde böyle yandan bakıp annne beni emzir demesinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu arada geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir ve benden habersiz doğuran yoktur.
black çanta işi ne oldu söz vermiştin yarın diye. :icecream:
niye senin işine karışıyor bir dahaki seferde çamaşırlarların başına onu nöbetçi koy beklesin neyse sinirlenme sende canım bir daha yıkanacağı varmış çamaşırların
evet yesicacım zeyhat haklıııııı
sen he de bildiğini oku bak ben kocise asla hayır demem ama o da bana asla hayır demezzzzzzzz
)))
sonuç ikimizde bildiğimizi okuruzzzzzzzzzzzzzzzz :))
bu arada herkese selam kızlarrrrrrrrrrrr
hahah ben bu sabah cantadakileri biraz hallettim biberon ve emzigi kaynatıp poşetledim 2 takım koydum bebek için pişik kremi, bez, pudra,1 paket ıslak mendil,numune şampuan (ne olur ne olmaz die:)
ama başka birşey gelmiyor aklımaaaaaaaaa hadi kalk sende yappppppp
niye senin işine karışıyor bir dahaki seferde çamaşırlarların başına onu nöbetçi koy beklesin neyse sinirlenme sende canım bir daha yıkanacağı varmış çamaşırların
evet yesicacım zeyhat haklıııııı
sen he de bildiğini oku bak ben kocise asla hayır demem ama o da bana asla hayır demezzzzzzzz
)))
sonuç ikimizde bildiğimizi okuruzzzzzzzzzzzzzzzz :))
bu arada herkese selam kızlarrrrrrrrrrrr
hoşgeldiiin nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoş bulduk sedefiiimmm sen nasılsınnn var mı haber gelemedşm bugun ;:))
kızlar benim acil çıkmam gerekiyor eşim geldi kaynanamlara gidicekmşiiz kendinize ii bakın öptüm hepinizi
Selam kızlarrrropuyorumnanaktan
Azcık geçmişi okuyum dedim ölecektim valla delikafadulden
Kontroller iyi geçmiş çok sevindim.
yok be kuzum bi haber maber doğuran yok ama hepinizi doğurtucam istanbula gitcem :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar benim acil çıkmam gerekiyor eşim geldi kaynanamlara gidicekmşiiz kendinize ii bakın öptüm hepinizi
Selam kızlarrrropuyorumnanaktan
Azcık geçmişi okuyum dedim ölecektim valla delikafadulden
Kontroller iyi geçmiş çok sevindim.
Kızlar sıladan haber alan var mı?
Bugün uğramadı sancım var deyi pduruyodu naptı acep canım ya bilmiyorumkismile
istanbul nerden çıktı hayırdırrrrrrr
ok canım iyi gezmeler
görüşürüzzzz
bende öylee okkuyamadım
kimin kontrolleri vardı bugun
hoş geldin bu arada :) senin nasıl gidiyor?
Kızlar sıladan haber alan var mı?
selamm kızlar. sılanın sancısı mı vardı?bilmiyorumkismile
Ben de meraktayım. Bir daha girmedi galiba. İnşallah iyidir.Kızlar sıladan haber alan var mı?
Hoşbuldruk canım ya evet bidaha okumayacam zaten merak işte:roflol::roflol:kız buranın geçmişi okunur mu gıııı hoşgeldiiinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende öylee okkuyamadım
kimin kontrolleri vardı bugun
hoş geldin bu arada :) senin nasıl gidiyor?
hoşgeldiiin şimdi iyiymiş canım geçmiş ağrısı sancısıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?