hahah ben bu sabah cantadakileri biraz hallettim biberon ve emzigi kaynatıp poşetledim 2 takım koydum bebek için pişik kremi, bez, pudra,1 paket ıslak mendil,numune şampuan (ne olur ne olmaz die:)
ama başka birşey gelmiyor aklımaaaaaaaaa hadi kalk sende yappppppp
niye senin işine karışıyor bir dahaki seferde çamaşırlarların başına onu nöbetçi koy beklesin neyse sinirlenme sende canım bir daha yıkanacağı varmış çamaşırların
evet yesicacım zeyhat haklıııııı
sen he de bildiğini oku bak ben kocise asla hayır demem ama o da bana asla hayır demezzzzzzzz
)))
sonuç ikimizde bildiğimizi okuruzzzzzzzzzzzzzzzz :))
bu arada herkese selam kızlarrrrrrrrrrrr
canım ben de sana baktım öğlen başlayım mı hazırlamaya diye soracaktım :roflol:
neyse aklımdayken yazayım. pudra falan kullanma. bi takım sakıncaları var. .çıkar çantandan.ben pişik kremi düşünmemiştim koyayım o zaman.
ben bildiğimi okuyamıyorum. benden önce çoktannn okumuş oluyo o çünkü. çamaşırı tekrar toplayıp sermek de yanıma kar kalıyosositososito
esraaaaaaaaaaaaaaa gelince gitme nolur bişey sorcam:gitme::gitme::gitme:
denizcim sana da yazamadım. lütfen güzel oğluşa güzel enerjini ver. eminim öyle yapıyosundur. ama ara sırada bile olsa kötü şey getirme aklına. çok şükür gelişmeye devam ediyor. su akar yatağını bulur biliyosun. çok güzel olacak herşey. allah bukadar koca göbüşün ve güzel annenin duasını geri çevirmez. bakalım haftaya tolga bey neler söyliycek. heyecanla bekliyorum. çünkü biliyorum ki olumlu şeyler söyliycek.
hahah ben bu sabah cantadakileri biraz hallettim biberon ve emzigi kaynatıp poşetledim 2 takım koydum bebek için pişik kremi, bez, pudra,1 paket ıslak mendil,numune şampuan (ne olur ne olmaz die:)
ama başka birşey gelmiyor aklımaaaaaaaaa hadi kalk sende yappppppp
canım ben de sana baktım öğlen başlayım mı hazırlamaya diye soracaktım :roflol:
neyse aklımdayken yazayım. pudra falan kullanma. bi takım sakıncaları var. .çıkar çantandan.ben pişik kremi düşünmemiştim koyayım o zaman.
ben bildiğimi okuyamıyorum. benden önce çoktannn okumuş oluyo o çünkü. çamaşırı tekrar toplayıp sermek de yanıma kar kalıyosositososito
yesica daha hazırlamadın mıakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
canım o halde esraya özelden mesaj yaz. o gelince mutlaka yanıtlar. :jeyyar:
Yesicacım doğrusunu söylemek gerekirse dün akşama kadar çok köytüydüm.Yemeden içmeden ağlayıp durdum. Ama şimdi çok daha iyiyim. Sadece dua edip olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bebeğimin hareketleri bile değişmişti dün. Kendimi çok suçladım ben de. Oturdum bütün ultrason sonhuçlarını inceledim. Sadece geçen haftadan bu haftaya gelişme olmadığı görünüyor. Belki ölçümlerde hata vardır diye avutuyorum kendimi. İnşallah Tolga Beyde iyi çıkar sonuçlar. Dualarınız için ne kadar minnettarım bilemezsin. İyi ki varsınız...:Saruboceq:
Bizim burda da acayip rüzgar var. Ben de balkona asamıyorum. Çok sinir bozucu oluyo di mi.ay sorma basıma ne geldi şimdi kan ter içinde kaldım bir güzel 2 fasıl makinaya camasır attım bir de özenli özenli astım onları e insan 20 gündür çamaşır yıkamayınca :)))
neyse tam oturdum keyif yapıcam nasıl yağmur yağıyor fark etmemişim koştura koştura balkona gittim benim camasırlar 2. kez yıkanmısssssss offffff inş. camur yapmamıstır başında..
yesicacım hoş geldin pudranın ne zararı var kuzum ya ben bi dolu aldım
bir de başka ne koyucaz su bebek cantasına ?
canım asıl bu tatlı oğluş iyi ki var :Saruboceq: evet bu ölçümler beni de deli ediyo. farklı doktorlarda fafklı farklı ölçümler çıkmıştı bende de. neden adam gibi yapılmıyosa. ah yavrum senin onu üzmeye ne hakkın var canım ya. şimdi bi de dün bebişi üzdüm diye üzülme kırarım kafanı :mymeka: olan olmuş. sen üzerine düşeni yap. arkası gelecek zaten. bebiş sapasağlam gelecek ve doğunca bu konuşmaları hatırlıycaz o kadar. hadi oğlum ha gayret de yeter
başladım gulummm :teytey:yesica daha hazırlamadın mıakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
ay sorma basıma ne geldi şimdi kan ter içinde kaldım bir güzel 2 fasıl makinaya camasır attım bir de özenli özenli astım onları e insan 20 gündür çamaşır yıkamayınca :)))
neyse tam oturdum keyif yapıcam nasıl yağmur yağıyor fark etmemişim koştura koştura balkona gittim benim camasırlar 2. kez yıkanmısssssss offffff inş. camur yapmamıstır başında..
yesicacım hoş geldin pudranın ne zararı var kuzum ya ben bi dolu aldım
bir de başka ne koyucaz su bebek cantasına ?
ya bugün ne bu çamaşır rezaleti. en iyisi yıkamamak yıkayınca bak neler oluyo:roflol: temizlik bize batıyo off
beb pudrası çok ince tozlar içerdiğinden solunum sistemiyle ciğerlere kadar ulaşıyor, üstelik cilt travmasına neden oluyomuş. özellikle de kız bebeklerin genital bölgelerine girmesi de tehlikeliymiş. onun yerine pişik kremi kullan canım. pudrayı ben de severim. ama elimde sadece dalinin 100 g olanı var. o da setten çıktı diye. kendime kullanırım solumamaya çalışarak
evet denizerdo inan dün bende oturdum dua ettim senin ve tüm hamişlerimiz için
daha öncede yazmıstım sanabende ilk 3-4 ay aplamaktan yemeden içmeden kesildim 3 doktor aldır hemen dedi..ama aldıramadım bak şimdi Allahın izniyle kızımın gidişatı çok iyi Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi.. inanıyorum ki atlatıcaz hepsini sağlıkla sen iyi düşün
yesicam şunu sorcaktım ben ilk hamileliğimde normal doğum olcaktım malum olamadım ve ameliyatta çok kan kaybettim hastahane çıkışında doktorla görüştüm buna karşın hiç bi ilaç vermedi bide yüksek tansiyon olmuştu normalde annenin beslenmesi açısından veriliyomuş 2. hamileliğimde de vermedi ben de kendimi çok zor toparlıyorum o yüzden bi doktor var ona gidicem özel e acaba esraya bişey verdimi ilaç falanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canım oğluşumun boyu geriden geliyordu bu hafta hiç ilerlememiş çıktı. Önümüzdeki hafta Tolga bey ölçecek tekrar.İnşallah ilerleme olmuşsa sadece kısa boylu olacak gibi bir sonuç çıkacak. Ama ilerlememiş olursa iskelet sistemi bozukluğu ya da cücelik diyecekler Allah korusun. Ama iyi çıkacak inşallah.:Saruboceq:denizerdo bişey mi var canımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Sorma canım ya benim doktor bi de "belki kemiğin yanlış yerinden ölçmüşüm" demez mi?
Deli oldum. Şİmdi nasıl güveneyim onun ölçümlerine? Tolga Bey'i bekliyorum işte. Şanssızlık o da kongredeymiş. Cuma'ya kadar da hiç yer yokmuş. Cuma'ya kadar kendimi oyalayacağım işte.
Artık üzmüyorum canım. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğar.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?