2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esraaaaaaaaaaaaaaa gelince gitme nolur bişey sorcam:gitme::gitme::gitme:

Yesicacım doğrusunu söylemek gerekirse dün akşama kadar çok köytüydüm.Yemeden içmeden ağlayıp durdum. Ama şimdi çok daha iyiyim. Sadece dua edip olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bebeğimin hareketleri bile değişmişti dün. Kendimi çok suçladım ben de. Oturdum bütün ultrason sonhuçlarını inceledim. Sadece geçen haftadan bu haftaya gelişme olmadığı görünüyor. Belki ölçümlerde hata vardır diye avutuyorum kendimi. İnşallah Tolga Beyde iyi çıkar sonuçlar. Dualarınız için ne kadar minnettarım bilemezsin. İyi ki varsınız...:Saruboceq:

ay sorma basıma ne geldi şimdi kan ter içinde kaldım bir güzel 2 fasıl makinaya camasır attım bir de özenli özenli astım onları e insan 20 gündür çamaşır yıkamayınca :)))

neyse tam oturdum keyif yapıcam nasıl yağmur yağıyor fark etmemişim koştura koştura balkona gittim benim camasırlar 2. kez yıkanmısssssss offffff inş. camur yapmamıstır başında..

yesicacım hoş geldin pudranın ne zararı var kuzum ya ben bi dolu aldım

bir de başka ne koyucaz su bebek cantasına ?

canım o halde esraya özelden mesaj yaz. o gelince mutlaka yanıtlar. :jeyyar:

yesicam şunu sorcaktım ben ilk hamileliğimde normal doğum olcaktım malum olamadım ve ameliyatta çok kan kaybettim hastahane çıkışında doktorla görüştüm buna karşın hiç bi ilaç vermedi bide yüksek tansiyon olmuştu normalde annenin beslenmesi açısından veriliyomuş 2. hamileliğimde de vermedi ben de kendimi çok zor toparlıyorum o yüzden bi doktor var ona gidicem özel e acaba esraya bişey verdimi ilaç falanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım asıl bu tatlı oğluş iyi ki var :Saruboceq: evet bu ölçümler beni de deli ediyo. farklı doktorlarda fafklı farklı ölçümler çıkmıştı bende de. neden adam gibi yapılmıyosa. ah yavrum senin onu üzmeye ne hakkın var canım ya. şimdi bi de dün bebişi üzdüm diye üzülme kırarım kafanı :mymeka: olan olmuş. sen üzerine düşeni yap. arkası gelecek zaten. bebiş sapasağlam gelecek ve doğunca bu konuşmaları hatırlıycaz o kadar. hadi oğlum ha gayret de yeter

Bizim burda da acayip rüzgar var. Ben de balkona asamıyorum. Çok sinir bozucu oluyo di mi.
Ben de pudra almadım tavsiye etmiyorlar pek. Sebamed pişik kremi aldım ama sadece ilk günler için. En güzeli saf zeytin yağı. İlk onu aldım zaten. Hem çatlaklar için kullanıyorum. Hem de bebişimin tüm vücuduna kullanıcam. O yeterli oluyor yani. Pudraya gerek yok bence de.

evet denizerdo inan dün bende oturdum dua ettim senin ve tüm hamişlerimiz için
daha öncede yazmıstım sanabende ilk 3-4 ay aplamaktan yemeden içmeden kesildim 3 doktor aldır hemen dedi..ama aldıramadım bak şimdi Allahın izniyle kızımın gidişatı çok iyi Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi.. inanıyorum ki atlatıcaz hepsini sağlıkla sen iyi düşün

Sorma canım ya benim doktor bi de "belki kemiğin yanlış yerinden ölçmüşüm" demez mi?
Deli oldum. Şİmdi nasıl güveneyim onun ölçümlerine? Tolga Bey'i bekliyorum işte. Şanssızlık o da kongredeymiş. Cuma'ya kadar da hiç yer yokmuş. Cuma'ya kadar kendimi oyalayacağım işte.
Artık üzmüyorum canım. İnşallah herkesin bebeği sağlıkla doğar.:Saruboceq:

denizerdo bişey mi var canımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Şimdi okudum canım yazdığını. Çok sağol.
Ben de hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım. 4 kez de kanama geçirdim. Sonra da plasenta rahme indi previa dediler. Allah'a şükür o düzeldi. Şimdi de ölçümler kötü. Bebeğimin kilosu da pek ilerlemiyor. Plasentadan geçiş iyi olmayabilir diyor doktorlar. Eğer bu hafta da gelişim görülmezse erken aldırıcam artık bebeği. Dışarıda daha iyi beslenebilirmiş. İnşallah büyür oğlum. Ne kadar zormuş...
Allahım hepimize ve bebeklerimize yardım etsin.

hmm bence vermiştir. ama vermese de baksana senin durumun farklı. başka bi doktora görünmeyi dene dediğin gibi. ne zor atlatmışsın baksana.. ben doğurunca da şu vitamine devam edicem bi süre.

denizerdo bişey mi var canımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canım oğluşumun boyu geriden geliyordu bu hafta hiç ilerlememiş çıktı. Önümüzdeki hafta Tolga bey ölçecek tekrar.İnşallah ilerleme olmuşsa sadece kısa boylu olacak gibi bir sonuç çıkacak. Ama ilerlememiş olursa iskelet sistemi bozukluğu ya da cücelik diyecekler Allah korusun. Ama iyi çıkacak inşallah.:Saruboceq:

haydaaa bu ne ya. böyle hayati bi konu da kendinden nasıl emin olamaz. bu insanlar karşısındakileri neden düşünemiyor ki. ayy çok sinirlendim bu adama. neyse sen cumayı bekle. hem ne kaldı şunun şurasında. amin güzelim. sağlıkla gelecekler allahın izniyle.

blakcim duaların için sağol canım. allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…