Canım oğluşumun boyu geriden geliyordu bu hafta hiç ilerlememiş çıktı. Önümüzdeki hafta Tolga bey ölçecek tekrar.ınşallah ilerleme olmuşsa sadece kısa boylu olacak gibi bir sonuç çıkacak. Ama ilerlememiş olursa iskelet sistemi bozukluğu ya da cücelik diyecekler Allah korusun. Ama iyi çıkacak inşallah.:Saruboceq:
Oğluşumun geçen ay kilosu 1-2 hafta ilerdeydi. Nasıl mutuluydum ama şimdi haftada 100 gram bile ilerlemiyorkızlar benim kız da tıfıl bilmem kaçıncı kez söylüyorum bebişlerin kilosu sorun değilmiş dunyaya geldiklerinde anne sitiyle toparlıyorlarmıs önemli olan ciğerlerinin gelişmesiymişşşşşşşş
canıııım bazen doktorlar öyle hata yapıyoki sorma valla halamın kızına hangi doktora giderse gitsin sakat bunu aldır dediler o da günah diye aldırmadı çok canı sıkılıyodu hemde çok kötü sonra doğum yaptııı ayyyyyyyyy o kadar tatlı bi kızı oldu kii allahım benim kızımda buna benzesin diye dua ettim valla canım hiç moralini bozma bebişin rabbime emanet bol bol dua edelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yesica doğumdan sonra annede kansızlık görülebiliyomuş bunu da kan ilacı ve vitamin vererek besliyolar ne de olsa bebek annenin kanı ve kalsiyumuyla besleniyo canım siz olun vitamin falan isteyin halsizlikle baş edemezsiniz belkiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
Oğluşumun geçen ay kilosu 1-2 hafta ilerdeydi. Nasıl mutuluydum ama şimdi haftada 100 gram bile ilerlemiyorGünde 25-30 gram almaları lazım. Süt içmekten ööggg geldi. Balıktan nefret ederim ama her hafta yiyorum. elişmden geleni yapıyorum. Tabi doğunca toparlarlar ama yine de çok zayıf doğmasını istemem. Tabi ciğerleri de çok önemli. Amannnn yoruldum artık bir ana önce günler geçsin ve doğsunlar hayırlısıyla.
Ay çok üzüldüm ne zor bir hamiilelik geçirmiştir. Ama ne güzel bişey çıkmaması. Benim de öyle olur inşallah.
Bu arada kafamı dağıtmak için bişeylerle uğraşıyorum. Resimlerini yollayım size.
Bunlar bebek şekerlerimiz
Bunlar bebek şekerlerimiz
Yok canım artık iyi düşünmeye çalışıyorum. Oğluşum için ölürüm.canım benim hiç moralini bozma halamın kızı hamileliğin başından sonuna kadar gerçekten sakat mı acaba diye düşünüp duruyodu
ayyyyyyyy çok tatlılar canım anaaaam benide ayartacaksınız haaaa bende yapıcam:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım harikalar. hazır mı aldın. ben de almak istiyorum.
Teşekkür ederim canım kendim yaptım hepsini. Kapı süsümü yaparken kocam da yardım etti. Güya:) Kurdeleyi tuttu işte.:roflol:
Yok canım artık iyi düşünmeye çalışıyorum. Oğluşum için ölürüm.
Kesinlikle tavsiye edrim çok eğlenceli.
bayıldım vallahi. ellerine sağlık. güzel günlerini görelim inşallah bebişin.
canım gerçekten hepsi çok güzel rabbimden isteğim o günahsız yavrun hatırına bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin yavrunu sana bağışlasın doktorları şaşırtacak şekilde sağlıklı ve çoook yakışıklı bir bebiş olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Nasıl güzel dilekler bunlar ya sulu gözlü oldum zatensenağlama
Siz böyle dualar ediyorsunuz ya nasıl mutluyum bilemezsin. Allah hepinizden razı olsun.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım ne demek ben kaçırmışım böyle olduğunu bundan sonra bol bol dua ederim inan banaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar accuk işim var başak hanım kucağımda rahat durmuyo esneyip duruyo ben kaçıyom sonra görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?