2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb Haziran anneleri kendimi tanıtayım bn Mart annesiyim ama çok sorunlu bı hamileliğin ardından Şubat annesi oldum ama Mart annelerine uyeyim 34. Haftada spinal sezeryanla oğlum geldi süper bu duygu Rabbim sizlerede nasip etsin saglikla kucağınıza alın inşallah eski günlerim aklıma geldi yanlış anlamayın sakın kızlar sormak istediğin bisi olursa sorun seve seve cvplarim birazcık deneyim kazandm

bende spinalli doğum yapmıştım senin nasıl geçti doğum sonrası bu arada hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

neyse kimse kalmadı bende çıkıyorum bayyyyyyyyyyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

sedefim,tam girdim siteye yine ciyakladı zeynombenneyaptımki

valla artık tesadüf olduğuna inanmıyorum yaa:sm_confused:

Bunlar bebek şekerlerimiz

ayy canım süper bunlar çeşit çeşit walla güle güle kullanın canımmmmmm

teşekkürler canım Allahım saglık versin analı babalı büyütsün tüm bebişlerimiziii

mavişim nasıl,sen nasılsın canımm?
diişi çıktı mı kuzucuğun:)

esraaa kuzum hoş geldin ve güle güle :))))

mavişim nasıl,sen nasılsın canımm?
diişi çıktı mı kuzucuğun:)

esraaa özelden mesaj attım bi zahmet bakı ver yoksa seni pataklıycam ben çıkıyorum sonra mutlaka görüşelim öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sılaaaaaaaaaammm nerdeydin kuzumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Slm kislarrr ...
Bugun felaket yoruldum sabah kahvaltrisindan bu saate kadar disardaydik artik derman kalmadi hic biyerimde suan oturdugum yerde butun bedenim sizliyo.
Bana ceza yarin biyere cikmak yokk:jeyyar:

Sizler nasilsiniz kimsecikler yok sanirimmm bilmiyorumkismile

esraa yaaa sana daha bişey sormuycam:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::gitme::gitme::gitme::gitme:

hep sopaları sen mi göstercennn dikkat et kendine sılammmmmm

şurda benim yakısıklımın gelmesine ne kaldııııııı

klava:

neler yaptınızzzzzz :))))))))

evet sen cezalısın nereye gezmeye mi gittin:hulya::hulya::hulya::hulya:

sılaaaaaaaaaammm nerdeydin kuzumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ölüyom yorgunluktan sedefim hic sorma.Aylardir yagan yagmurdan sonra bugun hava guzel diye attik kendimizi disariya ama mahfoldum siref mertim gezsin eglensin diye dayandim ama bide bana sor.simdi esime desem dayanamiyom agrim var eve gelcez mertim eglenemicek gene diye sesimi cikarmadim ama dokuluyorum simdi resmennn :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…