esraaaa yaaaaa:gitme::gitme::gitme:
Ne oldu yabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Mrb Haziran anneleri kendimi tanıtayım bn Mart annesiyim ama çok sorunlu bı hamileliğin ardından Şubat annesi oldum ama Mart annelerine uyeyim 34. Haftada spinal sezeryanla oğlum geldi süper bu duygu Rabbim sizlerede nasip etsin saglikla kucağınıza alın inşallah eski günlerim aklıma geldi yanlış anlamayın sakın kızlar sormak istediğin bisi olursa sorun seve seve cvplarim birazcık deneyim kazandm
bende spinalli doğum yapmıştım senin nasıl geçti doğum sonrası bu arada hoşgeldin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sedefim,tam girdim siteye yine ciyakladı zeynombenneyaptımki
valla artık tesadüf olduğuna inanmıyorum yaa:sm_confused:
Hb canım gayet iyiydi bı sorun olmadı ama tek sorun çok fazla kortizon ve serum yediğim için çok şiştim ödem oldum
bende de çok felaket baş ağrıları çektim hemde çoook:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bunlar bebek şekerlerimiz
Mrb Haziran anneleri kendimi tanıtayım bn Mart annesiyim ama çok sorunlu bı hamileliğin ardından Şubat annesi oldum ama Mart annelerine uyeyim 34. Haftada spinal sezeryanla oğlum geldi süper bu duygu Rabbim sizlerede nasip etsin saglikla kucağınıza alın inşallah eski günlerim aklıma geldi yanlış anlamayın sakın kızlar sormak istediğin bisi olursa sorun seve seve cvplarim birazcık deneyim kazandm
mavişim nasıl,sen nasılsın canımm?
diişi çıktı mı kuzucuğun:)
mavişim nasıl,sen nasılsın canımm?
diişi çıktı mı kuzucuğun:)
Slm kislarrr ...
Bugun felaket yoruldum sabah kahvaltrisindan bu saate kadar disardaydik artik derman kalmadi hic biyerimde suan oturdugum yerde butun bedenim sizliyo.
Bana ceza yarin biyere cikmak yokk:jeyyar:
Sizler nasilsiniz kimsecikler yok sanirimmm bilmiyorumkismile
Slm kislarrr ...
Bugun felaket yoruldum sabah kahvaltrisindan bu saate kadar disardaydik artik derman kalmadi hic biyerimde suan oturdugum yerde butun bedenim sizliyo.
Bana ceza yarin biyere cikmak yokk:jeyyar:
Sizler nasilsiniz kimsecikler yok sanirimmm bilmiyorumkismile
sılaaaaaaaaaammm nerdeydin kuzumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?