2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyyyyy çamaşır makinesinin ağzını açık bırakmışım bütün çamaşırları çıkarmış başak anaaaaamakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

oyyyyyyyyy kuzum hamlamşsın canım yaaa annelik böyle bişey zaten iş çocuklara çıkınca kıyamıyosun yaaaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

evet sen cezalısın nereye gezmeye mi gittin:hulya::hulya::hulya::hulya:
Nereye gitmediki pazar.alisveris,su parki,oyun parki butun kisin acisini bugun cikardik sayilir valla zemuszemus
Sen neler yaptin ev kusuu sempatiksalakcinni

hep sopaları sen mi göstercennn dikkat et kendine sılammmmmm
şurda benim yakısıklımın gelmesine ne kaldııııııı
klava:
neler yaptınızzzzzz :))))))))
Haklisin canim valla ama nina sopa yemekten beter olmus durumdayim zaten simdi akannehir
Aksama kadar gezdik dolastik canim mertim öyle mutluyduki ina sirf onun icin dayandimm ben hamileyim diye onu hapsetmeye hakkimiz yok iste eve boshayallersmile
Sen nasilsin canim bittimi bebisin sekerlerii ...
esraa yaaa sana daha bişey sormuycam:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::gitme::gitme::gitme::gitme:
Esram mi geldi nasillarmiss

bende napiim 2 .çocuklarla evdeyiz başağı topiği bekledim sende keyfin keyf yapmışsın kız daha ne istiyon burda gezecek güzel yer yok öyle o yüzden istanbula gidicem hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyyyyyyyyyyy çamaşır makinesinin ağzını açık bırakmışım bütün çamaşırları çıkarmış başak anaaaaamakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
Hehe yaramaz olucak valla bu kiz bide yurumeye baslasin sen gör o zaman basagimii kaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyy kuzum hamlamşsın canım yaaa annelik böyle bişey zaten iş çocuklara çıkınca kıyamıyosun yaaaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
Normalde hayatta duramam ama oglusum öyle mutluyduki teyzesi yarim birakamk istemdim onun mutlulugunu bi kosede oturdum onu izledim durdumm boshayallersmile
Anne olmak fedakarlik demek degilmi zatennn olumunekankayizsmile

Sılacım bende sen rahatsızlandın sandım kız opuyorumnanaktan

Canim sabahtan beri iyiydim ama simdi yine belimden belimden vurmaya basladi agrilar bu kadar yorgunluga olucak tabii bilmiyorumkismile

sılam esra geldi biraz durdu gittiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

canımm ne güzel yapmıssınız içinize sinsinnnn :) kıyamam Mertimize yaradı olsunnnnn
Bende mertime kiyamadim zaten canim ama sanirim kendime koydum cok kotu agrim var yine belimden belimden vuruyoo bilmiyorumkismile
Sen ne yaptin sekerleri sormustum canim bittimi kutulari falan yapmakk :ecrin_bebek:

Canim normal olsam super bi gundu aslinda ama kocaman bi karinla iskence oldu bana resmen sempatiksalakcinni

sılam başak yürüyo zaten penguen gibi yakında kapıları açar artık baş edemem ayyyyyyyy bazen yiyesim geliyo yaaa öpüyom öpüyom anlamıyom rabbim isteyip de olmayanlara versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok bitiremedim canım ya pazartesi başlıcaz yapmaya aklıma baska fikirler geldi de :))

hatta abim bi ara heveslendi yaparken bu işe girelim dedi :)))))))

Ana ne zaman yurumeye basladi kis o cadi daha 9 aylik degilmi masallah masallah 41 kere masallah benim fistik kizimaaa
Evlat tadi bambaska ya bazen bende cok sikiyorum mertimi severken anne yeter deyip kaciyo esekkk kaydirigubbakcemile3

Canim sen nasilsin hersey yolundadir insallah ...
Seninki normal dogum olucakti dimii bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

İyiyim canım çok şükür herşey yolunda,normal olucak inş.
Benimde ara ara belimden doğru giriyor ama fazla sürmüyor.
Siteye ben geliyorum kızlar olmuyo.Öle işte...opuyorumnanaktan

yok bitiremedim canım ya pazartesi başlıcaz yapmaya aklıma baska fikirler geldi de :))

hatta abim bi ara heveslendi yaparken bu işe girelim dedi :)))))))

Ayy tamam sen kutu sekline karar veresiye kiz dogar kesin hastane cantasi hazirlama isine dönmesindee :roflol:
Abinler falanda mi yapti kis demekki zevkli is iyi para kazandirirsa niye olmasinn yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…