2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne yalan söyleyim bugün bebişle ilgili güzel şeyler söyleyince kanım ısındı kadına.:roflol:
boşa sinirlenme bunla avun canım. açlık şekerin mi, tokluk şekerin mi canım? kaç çıktı peki? yazar mısın? bu arada stres şekeri gerçekten tavan yaptırıyor haberin olsun. bikaç gün sonra sağlık ocağına tekrar baktır. eğer strestense farkı görürsün zaten. vasa da canın sağolsun ya. ne kaldı şunun şurasında. dikkat edersin olur biter.

ay esracım gelde yapma stres ya yapmamamk en iyiside ama :çok üzgünüm: neyseki iyi geçti sende sılaya selamlarımızı ilet öpsün kuzusunu yerimize sende öp zeynomu

açlık şekeri canım 157 çıktı saglık ocağında yapıyolarmı? eger öyleyse ordan yaptırırım evet benimde aklıma geldi kadın strese soktu beni sonrada şekerin yüksek diyoklava: hayır bide dahiliyeye gönderiyo valla hep para bunların dini imanı dediğn gibi yapayım 2 gün sonra sağlık ocağında yaptırayım ona göre gideyim bide yesica bişey soracam ban aşı olarak tetanoz aşısı yaptırdım başka aşı varmı vurulacağım bilmiyorumkismile

4 haziranda sezeryanla doğum yapıcam...aslına bakarsanız bi korku sardı..önceden hiç düşünmemiştim işin bu yanını..aklıma getırmemeye çalışmıştım..üf yaaaa..içim daralıyor düşündükçeeyvahedigeldismile

bayağı yüksek ama unutma stres en büyük tetikleyici. sağlık ocağında yaptır canım mutlaka. yapılıyo çünkü.bizim kıytırık ocakta bile yapılıyo :roflol:belki yine sınırı aşarsın ama bukadar yüksek çıkmaz sanırım. sonra da dahiliyeye git. dahiliyeciye de durumu izah et canım. her iki sonucu da göster.
hayır canım başka aşı yok. o bile istenirse yapılıyo. ben yaptırdım ilk iki dozu diğeri 6 ay sonraymış zaten. o da koruyuculuğu arttırmak için.
rahat ol yeter. ben deçıkıp ilaç yazdıracam şimdi. dün doktora yazdırmayı unuttum. doktora gidince ağzım dilim bağlanıyo. unutuyorum herşeyi :roflol:

son bi soru saan. şeker tarama testi yaptırmışmıydın?

hayırlı olsun canım
bence 4 hazirana kadar da aklına getirmemeye ve düşünmemeye bak.
sadece bebişi kucağına aldığın mutlu sonu getir aklına.
hepimiz aynı duygulardayız. ben bu taktiği uyguluyorum :roflol:

kızlar bu gün dr sakın kiraz yeme dedi..çok şaşırdım..10 kiraz bi aspirin yerine geçiyormuş ve kanı sulandırıyormuş...doğumu çok yakın olanların kiraz yememesi gerekıyormuş çünkü kanamayı artıyormuş...

ya kızlar acil bi sorum var. nüfus çüzcanı olmadan s.ocağına gidiliyo mu. benimki eşimde kalmış bilen var mı?

haccep tarama testi için çok geç kalınmış.
50 lik yüklemeden 1 saat sonra çıkan sonuç neydi. 154 olan o muydu açlık şekerimiydi yoksa.
ya da 1 saat sonrasındaki sonucu yaz bari
eğer sonuçlar yüksekse tanı testi
(100 lük yükleme) yapılır bunun üzerine.
ama dediğim gibi yap ve yediklerine dikkat et mutlaka.

işte 50 lik yükleme sonucu bu 154

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ben bi kilo yedim nerdeyse ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…