canım aldım sonuçları gösterdim doktora iyi dedi şekerim biraz yüksek çıktı başka iyi bebeğimde dopler ultrasdonda 300gr fazla görünüyo ama gerizekalı kadın sadece iyi çıkmış dedi parçalayacaktım dünden veri nasılım ya alsanaalsanasmile şeker için dahiliyeye görün dedi bol su iç istirahat et bebek hareketlerini kontrol et dedi bende az kilo almıştım onun için vitamin verdi beslenip yatacam yani of çok şükür biraz rahatladım ya sağol şenaycım hepinizin dualarıyla rahatladım canım
neyse ya ben biraz uzanayım açık pc ara ara bakarım opuyorumnanaktan
selam kızlar öğleden sonra uyuz net gitti modem çalışıyo ama netten tık yok pamiğim güzel haberlerine sevindim hep güzel haberler vererek doğum yaparsın canım haccepsut canım yaa tam sana selam veriyodum ki net gitti canım kusura bakma olur mu yesica gözüm seni aradı durdu bugün nerdeydin günboyu blackcim sana da çok güzel dualar ettim söyledim yazdım ama uyuz net gitti elimde kalıcaktı pc , rabbim den niyazım sen ve eşinle çocuklarınlaa anneleriniz ve babalarınızla hayırlı uzun ömür versin bütün mutluluklar sizinle olsun hergünün birbirinden güzel geçsin öpüyorum canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
pamuğum iyi haberlerine sevindim. kızımın adaşının keyfi yerinde demekki .
okudum kontrolun ıyı gecmış ama parmak olayı bıraz kotuuuu olmuş kıyamam olsun artık ne yapcaz dayancaz demı arkadaşııım bende onumuzdekı hafta parmaklancammm aışcazzzz artııııkkk:lepi:
kızlaaar ne yapıyorsuuuuunnnnnuzz bakeeeem
saol sedefcimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşalllah hepimiz miniklerimizi sağsalim alırız kucağımıza opuyorumnanaktan rabbim senin mavişinide korusun opuyorumnanaktan çok canlar yakıcan büyünce çokkkk
:jeyyar: :jeyyar:
evet tatlım keyfi gayet yerinde doğum kanalınada girmeye hiç niyeti yok henüz galiba kaydirigubbakcemile3 daha ne kadar kalmayı düşünüyosa orda misafirliği uzatmak istiyor benimki sanıırm kıyamam ben onaa opuyorumnanaktan
ayy hiç sorma şenaycım hiç sormaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha yeni kendime geldimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiz tatlım napalım sanırım biizm hamişler öğlen uykusunda şekerleme yapıyorlar heralde bu saatte şekerleme yapanlar geceleri topiğin nöbetini tutarlar artık geçen benim hayalle tuttuğum gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın şekerim
daha yenı cvp verıyooooooo hanfendııııııııııııııı:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
iyi bende canım kalkcam bırazdan bende kızzzz arkdas kıraz yemeyın dedıya canııım istedı valla eşimi gondercem valla alsııınnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5
aaa aşk olsun denkmi geliyoruz şekerimmmm sende yaaa sen o mesajı ben çıktıktan sonra yazmışssın zaten yoksa yazmammı sana cevap olumunekankayizsmile
nereye kalkıyosun daha karpuz kesecedikkk kaydirigubbakcemile3 aman şimdi senin caım karpuzda ister kaydirigubbakcemile3 ben erik çok yiyorumya ağzımın suyu akıyor yerken resmen ki önceden hiç sevmezdim yiyenlere şaşırdım ne anlarlar şu ekşi meyveyi yemekten diye
ayy şenayyy nerdesin kuzu girdin çıktın anca yazdın mesaj bende cevabı kaçırmayım diye bekled,m ama belim ağrıdı azcık uzanmam lazım gerlirim akşama yine oldumu hadi öptüm seni opuyorumnanaktan
gozunaydin canim senin adina cok sevindim. dunden beri senin sonuclarini merak ediyordum. cok sukur normal cikmis.umarim bundan sonra dahada iyiye giderbaşaşığı olmuş bile zillim 34+6 günlük yani raporda herşey normal diyo
şu kiraz konusuna takıldım bi tabak kiraz yedim şimdi o yazıyı gördüm bi tabaga bakdım bi yzıya ay gülesim geldi bu kadar tesadüf olur 10 tanesi aspirinse ben kutuyu bitirmişimdir hemde hergün ne olacak şimdi aslı varmı acaba
ikiz degil ama videoda bebeklerin gelisimini anlatiyor ustelik goruntuler gercek animasyon degil yani o yuzden cok ilgimi cektiaysn senin bebiş ikizmi evet enterasan bi videodu ikiz ve dördüzler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?