2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımm çooook sevindimmm iyi olmanıza opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan strest yapmana deymedi bak kendinide bebeğinide üzme daha fazla doktorununda dediği gibi bol bol dinlen bol bol su iç şurda doğumumuza ne kaldı zaten bari şu son günlerimizi strestssiz geçirelim dimi ama ..Bebeğin dahada iyi olucak ben eminim buna yeterki sen içini ferah tut.Son ayda inanılmaz hızlı gelişiyorlar bebekler sen merak etme.
Şeker olayına gelince benimde 50lik testte yüksek çıkmıştı şekerim çok strest yapmıştım ama 100lük testte normal olduğunu gördük boşuna strest yapmışım ..50lik testler herzaman doğru sonuç vermeyebiliyormuş bunu unutma canım..

saol sedefcimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşalllah hepimiz miniklerimizi sağsalim alırız kucağımıza opuyorumnanaktan rabbim senin mavişinide korusun opuyorumnanaktan çok canlar yakıcan büyünce çokkkk
:jeyyar: :jeyyar:

pamuğum iyi haberlerine sevindim. kızımın adaşının keyfi yerinde demekki .

evet tatlım keyfi gayet yerinde doğum kanalınada girmeye hiç niyeti yok henüz galiba kaydirigubbakcemile3 daha ne kadar kalmayı düşünüyosa orda misafirliği uzatmak istiyor benimki sanıırm kıyamam ben onaa opuyorumnanaktan

okudum kontrolun ıyı gecmış ama parmak olayı bıraz kotuuuu olmuş kıyamam olsun artık ne yapcaz dayancaz demı arkadaşııım bende onumuzdekı hafta parmaklancammm aışcazzzz artııııkkk:lepi:

ayy hiç sorma şenaycım hiç sormaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha yeni kendime geldimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlaaar ne yapıyorsuuuuunnnnnuzz bakeeeem

iyiz tatlım napalım sanırım biizm hamişler öğlen uykusunda şekerleme yapıyorlar heralde bu saatte şekerleme yapanlar geceleri topiğin nöbetini tutarlar artık geçen benim hayalle tuttuğum gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın şekerim

daha yenı cvp verıyooooooo hanfendııııııııııııııı:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

iyi bende canım kalkcam bırazdan bende kızzzz arkdas kıraz yemeyın dedıya canııım istedı valla eşimi gondercem valla alsııınnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5

daha yenı cvp verıyooooooo hanfendııııııııııııııı:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

aaa aşk olsun denkmi geliyoruz şekerimmmm sende yaaa sen o mesajı ben çıktıktan sonra yazmışssın zaten yoksa yazmammı sana cevap olumunekankayizsmile

nereye kalkıyosun daha karpuz kesecedikkk kaydirigubbakcemile3 aman şimdi senin caım karpuzda ister kaydirigubbakcemile3 ben erik çok yiyorumya ağzımın suyu akıyor yerken resmen ki önceden hiç sevmezdim yiyenlere şaşırdım ne anlarlar şu ekşi meyveyi yemekten diye

kızzz durr erık cekcek canım heraldeeeeee karpuzz deıldeee

ayy şenayyy nerdesin kuzu girdin çıktın anca yazdın mesaj bende cevabı kaçırmayım diye bekled,m ama belim ağrıdı azcık uzanmam lazım gerlirim akşama yine oldumu hadi öptüm seni opuyorumnanaktan

ayy şenayyy nerdesin kuzu girdin çıktın anca yazdın mesaj bende cevabı kaçırmayım diye bekled,m ama belim ağrıdı azcık uzanmam lazım gerlirim akşama yine oldumu hadi öptüm seni opuyorumnanaktan

ayyy cıktım bıdaha gırdım neyse bende cıkcam optum senı byeeeopuyorumnanaktan

şu kiraz konusuna takıldım bi tabak kiraz yedim şimdi o yazıyı gördüm bi tabaga bakdım bi yzıya ay gülesim geldi bu kadar tesadüf olur 10 tanesi aspirinse ben kutuyu bitirmişimdir hemde hergün ne olacak şimdi aslı varmı acaba

valal canım ben o yazıyı gördüüüm canım bi kiraz ıstedı anlataam normalde hep evde olurdu bugun yoktu eşıme dedım işte kıraz boyle boyle yapıyooomuşş eşimde yemeyeceksın ozaman dedi...lmaz:lmaz:lmaz: ben ıllede kıraz tutturdum veee sonunda bı tabak kıraz yedım ama kanamamız yok yaaaa allah korusun delikafadulden

KıRAZ
Aspirin yerine kiraz. Kiraz yemek ağrıların dindirilmesinde aspirinden çok daha etkili oluyor. 20 kirazda 12-25 miligram arasında antosiyanin bulunduğu ve bu maddenin ağrı kesici etkisinin aspirinden on kat daha fazla olduğu görüldü. Kirazda bulunan antosiyanin maddesinin E ve Ca vitaminlerine benzer antioksidan etkiler yarattığına da tanık olundu. Nair'e göre,günde 20 kiraz yemek bir aspirin almakla özdeş etki yaratıyor. Nair kirazdaki antosiyaninin tablete dönüştürülmesine çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…