2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızar. Bugün çatı muayenem vardı sizlerle paylaşayım dedim. Gerçekten de kötü bir deneyim. Canım baya yandı, ben çığlık atmadım ama yine de bazı acı sesleri çıkardım haliyle. çatımda ne dar ne de genişmiş orta halliymişim. Açılmamda yokmuş daha.

hamilelikle ilgli bişey demiyor bulamadım kanın sulanması iyideyilmi kalbe ii en azından diyebiliyom
Kiraz Böbrek Dostu
ıdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz vücudu zehirli maddelerden temizliyor. Kiraz ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağladığı için romatizma ve gut hastalıklarıyla eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde de kullanılıyor. Ayrıca yapısında bulunan kinik asit ile böbreklerin taş ve kum yapmasını önlediği ve varsa zamanla döktüğü, ayrıca safra kesesi taşının dökülmesine de yardımcı olduğu biliniyor. Vücuttaki fazla suyun atılmasıyla, dolaylı olarak zayıflamaya yardımcı oluyor.
Kirazın ayrıca peklik giderici özelliği bulunuyor. Özellikle bayat yemeklerle pastırma, sucuk gibi gıdaların zararlarını önleyen kiraz, aynı zamanda kandaki zararlı maddelerin vücuttan atılmasını ve kanın temizlenmesini, yüzde oluşan sivilcelerin giderilmesini sağlıyor. Kiraz suyunun yüz ve boyun kısımlarına sürülmesinin deride kırışıklıkları önlediği ve giderdiği belirtiliyor.
Karaciğerin dostu olan kiraz, hastalıklar, fazla ilaç tüketimi ve zehirlenmeler sonucu zorlanan karaciğerin yükünü hafifleterek iyileşmesine yardım ediyor. Karaciğer zamanla normale dönüyor ve safra salgısı artıyor. Böylece sindirim gücünü artırıyor. Kirazda bulunan ‘levüloz’ adlı şeker kolay sindirilebildiği için şeker hastaları hiçbir tehlike oluşmadan kiraz yiyebiliyor. Ayrıca içerdiği madensel madde ve vitaminler nedeniyle hastalıklara karşı dayanıklılığı artırıyor. Yapısındaki bol fosforuyla sinirleri kuvvetlendirerek sakinlik sağlıyor. A vitamini kaynağı karoten içeren kiraz, aynı zamanda gözlerin dostu. Uzmanlar, kirazın stresi yok ettiğini, menopoz döneminde faydalı olduğu belirtiliyor. Menopoz döneminde faydalı olmaktadır. Kiraz meyvesi ağrıların dindirilmesinde aspirinden daha fazla etkili oluyor.

günaydın kızlar

leylanın haberi çok erkenden gelmiş maşşalah kendinede kızınıda gözü aydın olsun

sıra mhtp ve sılada

günaydın kızlar nasılsınız leylanın haberi gelmiş allah analı babalı büyütsün inş darısı sılaya ve mehtap ba

Tatlım hayırlı haberlerle gelirsin inş.

Bu arada kızlar Leyla adına çok sevindim. Maşallah Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza artık ne diyelim.

Mesajlarinizi okudum guzel dilekleriniz icin coooooook tesekkur ederim kizlar....Oyle guzel bir duygu ki,Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...Geride kalanlarimiza da kolay dogumlar diliyorum....cooooooook opuyorum herkesiopuyorumnanaktan Iyi ki varsiniz

leyla coook sevındım canım gozunaydın allah analı babalı buyutsun bebişiniiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amanııınn leylamız gelmişzemuszemuszemuszemuszemuszemus
hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan
nasılsın,kuzucuğumuz nasıl?

slm kızlardün de benim kontrolüm vardı.şu an 37 haftalığım.bebeğim 3044 gr.bi de bişe sorcam.mesela diyelim ki iki hafta sonra doğum sancıları veya nişan geldi doğum başladı .hastaneye gidince ultrasona sokuyorlar mı.bebeğin kilosu belki 4 kilo olacak.bu da normal doğum için riskli.

canım geçmiş olsun çok mu acıyo eyvaff yarında ben girecem zaten korkuyodum bide sen öyle diğince daha çok korktummm

sağol canım inş bebişin nasıl iyimi

çok güzelmiş yaaa

be bi oturuşta iki kilo yiyom şu ana kadar hiç kanamam olmadı. ama madem zararlıymış az yiyim bari ben debilmiyorumkismile

kızlarrrrrrr ben geldim nerdesinizzzzzz sizi çokkk özledim şuan dışardayımda bi bakayım dedim Mehtap tan ve Sılamdan haber varmı ayyyyyyyy biri bana sılamın telini atsın ay ne olurrrrrrr

Esraylada görüşemedim kız mesaj atmıs bana ama teli gelmemiş basına ekşimeyeyım zaten işi gücü çoktur bu sıra..

Ben iyiyim hala doğurmadımmm :))) haftaya nst ye giricez daha bilgisayarı veremedik bile eşim anca vericek dahaaaaa

ama sanırım bel fıtıgı cıktı bendeeeeeee ayyyy sormayın kızlar çok özledim sizziiiiiiiii

bel fıtığı mı bilmiyorumkismile

blackcim hoşgeldin,görüşemedik bugun..
zeynom mır mır yapıyor heran uyanabilir,gözüm onda yazıyorum yaaa halime bak:)) eşim de kanepede uyuyor hangisi horluyor hangi ses kimden çıkıyor bilemiyorum:)))))))))
özelden attım numarayı..

geçmiş olsun canım ya bel fıtığımı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…