günaydınlarrr.. işte güne böyle haberle başlanır.. çok şükür nilayımız da gelmiş.
anneciği bibi çıtı pıtı narin bi prensesmiş anlaşılan.
allahım nazarlardan korusunher ikisini de.
blackcim sağol canım. ben de gözümü burda açtım bi haber va mı diyee. çok güzel bi haberle gelmişsin opuyorumnanaktan
ayyyyyyyyyyy çok sağol black demek minik bi kızımız oldu oyyyy onun şuyatı buyuşuk buyuşuk kızar gibi nasıl da bakar minik olması önemli değil herkes aaaaa zayıfmış bilmem ne der mıymıntılar eeeeeen önemlisi sağlığı o da var zaten çok şükür rabbime rabbim ağrısını acısını göstermesin annesine babasına bağışlasın oyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
leylanın haberi çok erkenden gelmiş maşşalah kendinede kızınıda gözü aydın olsun
sıra mhtp ve sılada
günaydın kızlar nasılsınız leylanın haberi gelmiş allah analı babalı büyütsün inş darısı sılaya ve mehtap ba
:teytey::teytey::teytey:
oleyyy çok güzel haberler gelmişşşhihoyyythihoyyythihoyyyt
allahıma çok şükür,bir melek daha katıldı aramıza..
çook güzel bir ömrü olsun,analı babalı büyüsün inşallah..
darısı yarın sılama inşallah..
damadım da sağlıcakla gelsin artık zeynom sabırsızlanıyor:))
canım leylosummmmmmm ya cok sevindim onun adına ee darısı bizim basımızaaa..ay bu haberlerinizi alıncaa öyle duygulanıyorumkiiçşimdi leylosun yanında olmak isterdim(((
bizimkide hafta sonu ya hafta ortaları bakalım ben ne zamn yazabilcem bu sevincli haberi...kıslar su günlerde cok stresliyimm herseyi öyle cok kafama takıp sinir oluyorumkii gece uykularım kacıyorrr..gecen esimin bir arkadası geldii.evde nargile içiyorlar nargilesini temizlemeden ortaya koymus külü yere dökmüş hazırladıgım yatagı toplamadan gitmiş..öle sinir oldum ki anlatamam.cok kuralcı bir yapım var galiba..hersey istedigim gibi olsun istiyorum yada hamilelikten bu hale geldim....
ayyyy sizdede stres durumları var mııı
Tatlım hayırlı haberlerle gelirsin inş.
Bu arada kızlar Leyla adına çok sevindim. Maşallah Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza artık ne diyelim.
sıla gelmedi mi hala.. sılaa hemen gel yoksa sopa geliyoo.
melis canım sen de güzel haberlerle gel..
siz gelene kadar ben doğururm. leylamı doğurttuk. güzelcee
şimdi yarı sıra sılayla mehtap da.. ama kızlar ortada yok.
Mesajlarinizi okudum guzel dilekleriniz icin coooooook tesekkur ederim kizlar....Oyle guzel bir duygu ki,Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...Geride kalanlarimiza da kolay dogumlar diliyorum....cooooooook opuyorum herkesiopuyorumnanaktan Iyi ki varsiniz
leyla coook sevındım canım gozunaydın allah analı babalı buyutsun bebişiniiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam kızar. Bugün çatı muayenem vardı sizlerle paylaşayım dedim. Gerçekten de kötü bir deneyim. Canım baya yandı, ben çığlık atmadım ama yine de bazı acı sesleri çıkardım haliyle. çatımda ne dar ne de genişmiş orta halliymişim. Açılmamda yokmuş daha.
Mesajlarinizi okudum guzel dilekleriniz icin coooooook tesekkur ederim kizlar....Oyle guzel bir duygu ki,Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...Geride kalanlarimiza da kolay dogumlar diliyorum....cooooooook opuyorum herkesiopuyorumnanaktan Iyi ki varsiniz
çok güzelmiş yaaakizlaaaarrrr bunu mutlaka izlemelisiniz cok ilginc
http://www.sacitaslan.com/yasam-anne-karninda-hayat-nasil-basliyor_24408.html
be bi oturuşta iki kilo yiyomvalal canım ben o yazıyı gördüüüm canım bi kiraz ıstedı anlataam normalde hep evde olurdu bugun yoktu eşıme dedım işte kıraz boyle boyle yapıyooomuşş eşimde yemeyeceksın ozaman dedi...lmaz: lmaz: lmaz: ben ıllede kıraz tutturdum veee sonunda bı tabak kıraz yedım ama kanamamız yok yaaaa allah korusun delikafadulden
kızlarrrrrrr ben geldim nerdesinizzzzzz sizi çokkk özledim şuan dışardayımda bi bakayım dedim Mehtap tan ve Sılamdan haber varmı ayyyyyyyy biri bana sılamın telini atsın ay ne olurrrrrrr
Esraylada görüşemedim kız mesaj atmıs bana ama teli gelmemiş basına ekşimeyeyım zaten işi gücü çoktur bu sıra..
Ben iyiyim hala doğurmadımmm :))) haftaya nst ye giricez daha bilgisayarı veremedik bile eşim anca vericek dahaaaaa
ama sanırım bel fıtıgı cıktı bendeeeeeee ayyyy sormayın kızlar çok özledim sizziiiiiiiii
kizlaaaarrrr bunu mutlaka izlemelisiniz cok ilginc
http://www.sacitaslan.com/yasam-anne-karninda-hayat-nasil-basliyor_24408.html
kızlarrrrrrr ben geldim nerdesinizzzzzz sizi çokkk özledim şuan dışardayımda bi bakayım dedim Mehtap tan ve Sılamdan haber varmı ayyyyyyyy biri bana sılamın telini atsın ay ne olurrrrrrr
Esraylada görüşemedim kız mesaj atmıs bana ama teli gelmemiş basına ekşimeyeyım zaten işi gücü çoktur bu sıra..
Ben iyiyim hala doğurmadımmm :))) haftaya nst ye giricez daha bilgisayarı veremedik bile eşim anca vericek dahaaaaa
ama sanırım bel fıtıgı cıktı bendeeeeeee ayyyy sormayın kızlar çok özledim sizziiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?