minem çatı işide bitti yani geçmiş olsun peki sonuç bi tarih vermedimi yoksa yinemi yapacak
bel fıtığı mıbilmiyorumkismile
blackcim hoşgeldin,görüşemedik bugun..
zeynom mır mır yapıyor heran uyanabilir,gözüm onda yazıyorum yaaa halime bak:)) eşim de kanepede uyuyor hangisi horluyor hangi ses kimden çıkıyor bilemiyorum:)))))))))
özelden attım numarayı..
slm bel fıtıgı nerden çıkdı black
geçmiş olsun canım ya bel fıtığımı çıktı
canım aldım sonuçları gösterdim doktora iyi dedi şekerim biraz yüksek çıktı başka iyi bebeğimde dopler ultrasdonda 300gr fazla görünüyo ama gerizekalı kadın sadece iyi çıkmış dedi parçalayacaktım dünden veri nasılım ya alsanaalsanasmile şeker için dahiliyeye görün dedi bol su iç istirahat et bebek hareketlerini kontrol et dedi bende az kilo almıştım onun için vitamin verdi beslenip yatacam yani of çok şükür biraz rahatladım ya sağol şenaycım hepinizin dualarıyla rahatladım canım
başaşığı olmuş bile zillim 34+6 günlük yani raporda herşey normal diyo
canım çok sevindim,bak herşey yolunda çok şükür..
stres yapmayın,olumlu düşünün diyorum ama dinleyen kimm,üzüyorsunuz kuzucuklarımıklava:
bu arada sılamla mesajlaştık,sizi de haberdar edeyim,erenimiz de sılamız da iyiler çok şükür..
dularımız onlarla,bir an evvel taburcu olup gelsinler aramıza,özledik şimdidenopuyorumnanaktan
sılamın sütü çok gelsin de tombik damadımı doyurabilsin diye dua edin olur mu kızlar..
4 haziranda sezeryanla doğum yapıcam...aslına bakarsanız bi korku sardı..önceden hiç düşünmemiştim işin bu yanını..aklıma getırmemeye çalışmıştım..üf yaaaa..içim daralıyor düşündükçeeyvahedigeldismile
kızlar bu gün dr sakın kiraz yeme dedi..çok şaşırdım..10 kiraz bi aspirin yerine geçiyormuş ve kanı sulandırıyormuş...doğumu çok yakın olanların kiraz yememesi gerekıyormuş çünkü kanamayı artıyormuş...
Selam kızar. Bugün çatı muayenem vardı sizlerle paylaşayım dedim. Gerçekten de kötü bir deneyim. Canım baya yandı, ben çığlık atmadım ama yine de bazı acı sesleri çıkardım haliyle. çatımda ne dar ne de genişmiş orta halliymişim. Açılmamda yokmuş daha.
Mesajlarinizi okudum guzel dilekleriniz icin coooooook tesekkur ederim kizlar....Oyle guzel bir duygu ki,Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...Geride kalanlarimiza da kolay dogumlar diliyorum....cooooooook opuyorum herkesiopuyorumnanaktan Iyi ki varsiniz
kızlarrrrrrr ben geldim nerdesinizzzzzz sizi çokkk özledim şuan dışardayımda bi bakayım dedim Mehtap tan ve Sılamdan haber varmı ayyyyyyyy biri bana sılamın telini atsın ay ne olurrrrrrr
Esraylada görüşemedim kız mesaj atmıs bana ama teli gelmemiş basına ekşimeyeyım zaten işi gücü çoktur bu sıra..
Ben iyiyim hala doğurmadımmm :))) haftaya nst ye giricez daha bilgisayarı veremedik bile eşim anca vericek dahaaaaa
ama sanırım bel fıtıgı cıktı bendeeeeeee ayyyy sormayın kızlar çok özledim sizziiiiiiiii
Saol canım. Biraz geç cvp verdim kusura bakma. Haftaya perşembe gel dedi tekrar kontrol ederiz dedi. Ama o zaman tekrar çatı muayenesi yapmaz heralde. Rahimde açıklık varmı diye bakacağını düşünüyorum. Bir de aklımı kurcalayan bi durum sözkonusu. Bebeğimin boynuna bir kat kordon dolanmış.mafoldumben Doktor mühim bi durum değil dedi. Sadece doğum annda hatırlatırsın dedi. Ama kafamı rahatlatamıyorum.
canım benimki kordonu 2 tur dolamıstı bu hafta birini açmıs merak etme açabilir
vay yaramaz vay demek seninkide bizimkiler gibi yaramazlar gurubuna katıldı canım. inşallah hemencik açıverir
Amin canım inşallah. Seninkinin yaramazlığı neydi
Canları sıkılıyor içerde oynayacak bi onu buluyorlar galiba. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?