2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende pazartesi girecem nst ye heycanlıyım şimdiden sancı mancı yok bende bişey çıkmayacak ondada biliyomşu kaslma sancı falan hiç biri yok bende allaha şükür sadece arada belim agrıyor benim tek derdim çok yorgun düşüyorum sürekli uyuyorum yüzüm öyle şişdiki uymakdan

minem çatı işide bitti yani geçmiş olsun peki sonuç bi tarih vermedimi yoksa yinemi yapacak

Saol canım. Biraz geç cvp verdim kusura bakma. Haftaya perşembe gel dedi tekrar kontrol ederiz dedi. Ama o zaman tekrar çatı muayenesi yapmaz heralde. Rahimde açıklık varmı diye bakacağını düşünüyorum. Bir de aklımı kurcalayan bi durum sözkonusu. Bebeğimin boynuna bir kat kordon dolanmış.mafoldumben Doktor mühim bi durum değil dedi. Sadece doğum annda hatırlatırsın dedi. Ama kafamı rahatlatamıyorum.

bel fıtığı mı bilmiyorumkismile

sorma canım ben birde gecen yıl 2 bel fıtıgından ameliyat olmustum off inş. değildir ya bakalımm

kuzumm cok tesekkür ederimmmm nasılsınnnn
öp benim için zeynomuuuu

slm bel fıtıgı nerden çıkdı black

sorma Sılam ya sorma canım

geçmiş olsun canım ya bel fıtığımı çıktı

tesekkür ederimmm canım sizler nasılsınızzz

canım belki açar doguma kadar kordonunu açmasada sorun olmaz olsa drlar hemen mudhala ederler black da bekliyor onun turdu birini açdı yanlış hatırlamıyorsam

Ben 38+2 yim zaten her an doğabilir. Bide artık eskisi gibi hareket etmediğinden sanmıyorum açılacağını. Hem açılma ihtimali olsaydı doktor söylerdi( Doğumda hatırlat dedi sadece. Yani açılmyacak

başaşığı olmuş bile zillim 34+6 günlük yani raporda herşey normal diyo

canım iyi çıkmasına çok sevindim bak 3 hafta geridende gelmiyomuş çok şükür her şey iyiymiş canım

tabi canım etmezmiyiz. iyi olmalarına sevindim bizdende slm söyle canım

hepimiz korkuyoruz canım elimizden geldiğince aklımıza getirmemeye çalışıyoruz canım. bebişlerimiz için değer ama allah yardımcımız olsun

hadi ya ben dün yedim 1 tabak ama bir daha yemem ne olur ne olmaz korktum ahanda

hadi atlatmışsın canım. ama ne dar ne geniş olunca ne oluyo normal yapabiliyomusun yaniiiii

oyyyy oyyyy yeni annişimiz gelmiş tekrar tekrar tebrik ederim canım allahım analı babalı büyütsün canım. evdesiniz heralde artık dimi

kız nerden çıktı belfıtığıııı

merhaba arkadaşlar.......
şimdi ne çok heyecanlısınızdır.ben doğum yapalı 53 gün oldu nisan annesiyim.doktorumuz sezaryan günü verdiğinde o kadar heyecan yapmıştım ki.... helede spinal sezaryanla doğum yapıpta oğlumu gördüğümde ve onu ilk emzirdiğimde..........çok güzel duygular bunlar.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah........kolay doğumlarınız olsun inş.

vay yaramaz vay demek seninkide bizimkiler gibi yaramazlar gurubuna katıldı canım. inşallah hemencik açıverir

evet caspercım bel fıtıgı bakalım ne olacak :)

budebe cokkk teşekkürler canım darısı basımızaaaaaaa

Evet çatım orta ama doğurabilirsin dedi. Kordondan dolayı bi risk varsa sezeryan yapalım dedim. Sezeryan yaparsak keyfii yapmış oluruz dedi. Risk yokmuş ama ne bileyim kötü örneklerde yok değil

benim normal doğuma göre tickerimde şafak 18 gün kızlarrrrrrrrrrrrr ama sezeryan olacam daha doktorumuz gün vermedi. doktorumuz gün verene kadar sanırım normal doğuracam bu gidişleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…