2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıssslaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr nbrrrr valla hazıran annelerı mayısta birer birer dogurmaya başladı ee bizler hazıran annesı olcaz bu arada sanırım bizde mayısın 31 ınde yakalanırmışızzzakannehir

Kendinmi istedin sezeryanı yoksa doktorunun önerisi mi

kendi isteğim değil canım tamamen doktorumun kararı

valla olurmu olur 31 mayısda doğururmuşuz kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum kızlar bir duş alıp yatayım. hepinize iyi gecelerrrrrr kocaman öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Peki kordondan dolayımı sezeryan kararı verdi. Başka sebep varmı. İyi geceler canım

herkese günaydııın önceki yazılanlara baktım biraz bende oğlumu haftaya cuma kucağıma alıcam inşaallah.......normal doğum yapmayı çok istiyodum her şey çok normal ama 2 kere kordona dolanmış riske atmak istemedik sezeryan olacak kısmetse dua edin kızlar sizin doğumlar nasıl olcak netleşen varmı........

günaydın feyizzz inş. bebeişini sağlıkla alırsın kucağına zemuszemus bizdede senin afacan gibi kordonu dolayan yaramazlar var sezeryan olcaklar var benim henüz belli değil 10 haziranda kontrolüm var inş. o zaman belli olur beklenen doğum tarihim 29 haziran galiba bizim topikte sezeryan çok ya :uhm: sana da hayırlı doğumlar :CüvCüv:

amaaaaaaaan bu kızlara ne olmuş ya kimse yok yahu hepniz yatıyormusunuz hala bide şişiyoruz diyosunuz kavun karpuz yata yata büyürmüş delikafadulden:roflol:

kuzularımın anaları hala uyuyor musunuz?:))
yatın şimdi,kuzular doğunca görcem sizisempatiksalakcinni

biz ilk muayenemizden geldik şimdi:)
çok şükür iyi geçti

şaka maka 15günlük oldu zeynom,zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan..

aklımdayken yazayım,mustelanın pişik önleyicisini alın derim,ben çok memnun kaldım,bugun doktor da isabet olmuş dedi:)

tünaydın şekerim..kimse yok yine.sılam dan haber varmı ?

sılamın ıyı oldugunu bılıyorum bebişte oyleeeee hatta kacak gıdı bı ara ınternete topıge geldı bılmıyorum varmıydın ama esra haberlerı verıyoooo iyiymiş allahaaaa şükür:Saruboceq:

kızlar sılamdan bugun haber almadım henüz ama dün mesajlaştık,iyiler çok şükür

garip memleket rehin almış gibi bi hafta hastanede tutuyorlarmış:)
gerçi iyi olur,gurbet kuşumuz sıla,kimse yok orda bari hastanede iyi bakarlar..
allahım hepinize yardım etsin,hele ailesinden uzakta olanlara daha çok yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…