sılamın ıyı oldugunu bılıyorum bebişte oyleeeee hatta kacak gıdı bı ara ınternete topıge geldı bılmıyorum varmıydın ama esra haberlerı verıyoooo iyiymiş allahaaaa şükür:Saruboceq:
kızlar sılamdan bugun haber almadım henüz ama dün mesajlaştık,iyiler çok şükür
garip memleket rehin almış gibi bi hafta hastanede tutuyorlarmış:)
gerçi iyi olur,gurbet kuşumuz sıla,kimse yok orda bari hastanede iyi bakarlar..
allahım hepinize yardım etsin,hele ailesinden uzakta olanlara daha çok yardım etsin..
kızlar sılamdan bugun haber almadım henüz ama dün mesajlaştık,iyiler çok şükür
garip memleket rehin almış gibi bi hafta hastanede tutuyorlarmış:)
gerçi iyi olur,gurbet kuşumuz sıla,kimse yok orda bari hastanede iyi bakarlar..
allahım hepinize yardım etsin,hele ailesinden uzakta olanlara daha çok yardım etsin..
Peki kordondan dolayımı sezeryan kararı verdi. Başka sebep varmı. İyi geceler canım
günaydın hamişlerrrrrrr a.s.
herkese günaydııın önceki yazılanlara baktım biraz bende oğlumu haftaya cuma kucağıma alıcam inşaallah.......normal doğum yapmayı çok istiyodum her şey çok normal ama 2 kere kordona dolanmış riske atmak istemedik sezeryan olacak kısmetse dua edin kızlar sizin doğumlar nasıl olcak netleşen varmı........
amaaaaaaaan bu kızlara ne olmuş ya kimse yok yahu hepniz yatıyormusunuz hala bide şişiyoruz diyosunuz kavun karpuz yata yata büyürmüş delikafadulden:roflol:
kuzularımın anaları hala uyuyor musunuz?:))
yatın şimdi,kuzular doğunca görcem sizisempatiksalakcinni
biz ilk muayenemizden geldik şimdi:)
çok şükür iyi geçti
şaka maka 15günlük oldu zeynom,zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan..
aklımdayken yazayım,mustelanın pişik önleyicisini alın derim,ben çok memnun kaldım,bugun doktor da isabet olmuş dedi:)
tünaydıııııııııııın kıııııııızlarrrrrr
esra bılmıyorum nezaman alırsın ama sonucta alıncak bişey bebek arabasını kendıne dogru cocugu heran gorebılecegın sekıldemı alcan yada dıger turlumu alcan sılamada sorcam sedefe falan ee sende annesın artık sositososito
bende doğumdan sonra alıcam araba 2 aylık falan olunca. ben çift yönlü istiyorum arabayı isteğim zaman çeviririm
http://www.lgbaharkacamagi.com/videolar.php?vid=525 kızar bakın bu dansı ızeyın benım kardeşımde 16 yasında unıversıtelı deı ama katılmış sonradan geen pembe tışortlu begenırsenız oy verrırsınız artıkın
Selam kızlarrrrrrrr
http://www.lgbaharkacamagi.com/videolar.php?vid=525 kızar bakın bu dansı ızeyın benım kardeşımde 16 yasında unıversıtelı deı ama katılmış sonradan geen pembe tışortlu begenırsenız oy verrırsınız artıkın
Ben oy verdiimmmmmmmmm
cıft yonlu varmı super ozaman ben pek bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?