2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sılamın ıyı oldugunu bılıyorum bebişte oyleeeee hatta kacak gıdı bı ara ınternete topıge geldı bılmıyorum varmıydın ama esra haberlerı verıyoooo iyiymiş allahaaaa şükür:Saruboceq:

çok şükür oda atlattı sevindim iyi olmasına .teşk canmm.

aminnn canım insanın en ihtiyacı olduğu zaman o zamandır sevdiklerine (( bence de 1 hafta kalması cok iyi bakıma muhtaç şuan zaten.

esra bılmıyorum nezaman alırsın ama sonucta alıncak bişey bebek arabasını kendıne dogru cocugu heran gorebılecegın sekıldemı alcan yada dıger turlumu alcan sılamada sorcam sedefe falan ee sende annesın artık sositososito

Peki kordondan dolayımı sezeryan kararı verdi. Başka sebep varmı. İyi geceler canım

yok canım kordondan dolayı değil. benim bebiş tüp bebek doktorumuz normal doğuma izin vermiyo kordonda olunca hiç normal doğum düşünme dedi.

günaydın hamişlerrrrrrr a.s.

günaydın tatlımmmmmmmmmmmm

bişi kalmadı desene allahın izni ile cuma kucağında olacak. 1 kere dolayınca bişi olmaz diyolar ama sizde 2 kere dolanmış bencede hiç riske atmaya gerek yok

amaaaaaaaan bu kızlara ne olmuş ya kimse yok yahu hepniz yatıyormusunuz hala bide şişiyoruz diyosunuz kavun karpuz yata yata büyürmüş delikafadulden:roflol:

evet ya büyüdü karpuzlar iyicekaydirigubbakcemile3

evet ya ite kaka şu haftaları atlatsak derken daha dün sanki gününüz belli olmuştu şimdi ise 15 günlük oldunuz maşallah kendiside iyiymiş çok şükür.tavsiyen içinde teşekkür ederim canım.

tünaydıııııııııııın kıııııııızlarrrrrr

tünaydın canım

bende doğumdan sonra alıcam araba 2 aylık falan olunca. ben çift yönlü istiyorum arabayı isteğim zaman çeviririm

hoş bulduk canım nasılsın millet kaybolmus nerdelerrrrr bu cadılar

yeni haberler varmı
doğuran yok demiiiii

doguran yok canım heralde bıldıgım kadarıyla ayyyy dogurmayan bı bız kaldık black yoksa bu cocukların yerı rahatta cıkmayacaklarmıııı

Arkadaşlar bi sorum olucak, 37+5 günlük hamişim.Dün dr gittim, Dr daha doğum kanalına inmemiş dedi, 9'una kadar doğurmazsam, yine dr kontrolüne gidicem, sonrasına bakıcaz artık dedi, Sezeryanda alternatif arasına girdi. 15 haziran son gün artık. Nolur acep benim halcezimmm?

kızlar bebeğin doğum kanalına girmesi demek başaşağı durması demek değil dimi çıkacağı yola iyice girmiş olması oluyo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…