2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet Caspercımm, çünkü şu an baş aşağı pozisyonda ama daha tam yerleşmemiş kanala, zaten göbüşümde yukarda duruyo halen, hiç sancım da yok, braxton hicks'lerden falan :)) Zıp zıp zıplıyorum, gayet rahatızz kızceyzimle ben

canımkanala gırmesı ayrı şeeey başaşagı donebılır ama kanala gırmesıde lazım mışşşş

hımmmm anladımmm benim 2 gündür kasıklarım ve çatım iyice ağrımaya başladı benim karnımda daha tam inmedi aşağıya ama dünden beri hareketlerinde azalma var ssankim oynuyoda sankim yeri daraldığı için zorlanıyo heralde

canım bencede kanala gırınce bı agrı olurr benımde gobek pek fazla duşmedı kasıklarımdada coook agrı yooook son anda duşmesı daha ıı bence

bencede....Anlarız sanki hem görüntüden, hem sancılardan....:bbo:
kızlar hiç öyle olmuyo ben doktor kontrolüne gitmiştim rütün kontrollerdi 37 haftalık hamileydim dokton bebek kanala girmiş dedi akşama doğurursun dedi öylede oldu ve hiç sancım yoktu düşünün yani

kızlar hiç öyle olmuyo ben doktor kontrolüne gitmiştim rütün kontrollerdi 37 haftalık hamileydim dokton bebek kanala girmiş dedi akşama doğurursun dedi öylede oldu ve hiç sancım yoktu düşünün yani

amaniiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn ee kanala gırer gırmez dogurcaz mıııııı?***

her an herşeye hazırlıklı olun kıslar hesaplamalara göre daha doğurmamıştım ama bebişim iki haftalık bile oldu

ayyyy ben günüm belli olmadı diye daha ağdayada gitmedim maymuna döndüm acil bişi olsa böyle rezil olacam. salı günü tam 38 haftayı doldurucam. ben pazartesi bu ağda işini halledeyim zaten şurda en fazla 10 günüm vardır heralde o kadar bile olmaz sanırım bide ani bişi olsa hazırlıksız yakalanmayayım

merhaba kızlar

bebeğin kanala inmesini konuşmuşsunuz benim bbeğim ters makat gelişli kanala inermi o durumda bilginiz varmı

normal dogumsa senın canım heran dogurabılırız valla benımde en cok korktugum şeyyy oo anneme dıyorum annem dıyooo hallederız takma kafanaopuyorumnanaktan ayyyy bu annelerde olmasa ne yapcazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…