normal dogumsa senın canım heran dogurabılırız valla benımde en cok korktugum şeyyy oo anneme dıyorum annem dıyooo hallederız takma kafanaopuyorumnanaktan ayyyy bu annelerde olmasa ne yapcazzzzzz
merhaba kızlar
bebeğin kanala inmesini konuşmuşsunuz benim bbeğim ters makat gelişli kanala inermi o durumda bilginiz varmı
benim bildiğim kanala inmez, çünkü sezeryan olucaksın sanırım, ben öle doğmuşum, hemde normal yollarla, annem baya zorlanmış tabi ama şimdi hiç riske atmadan sezeryanla alıyolarlar bebişleri sanırım.
benimde casperle aynı tarih Şenaycım, yani eli kulağında, 37+5. bende bekliyorum bakalım ne olacak die
bilmiyorumkismile
sağol canım benim önümüzdeki hafta sezeryanım var ama o tarihten önce bebek süpriz yapıp kanal inermi diye düşünüyorum
sağol canım benim önümüzdeki hafta sezeryanım var ama o tarihten önce bebek süpriz yapıp kanal inermi diye düşünüyorum
Yok sanmıyorum ben, hem ikiniz içinde sezeryan daha ii olacaktır eminim, öyle düşün, ben bu konuyu epey araştırmıştım, acaba benim bebeğimde öyle gelirmi die, malum ben öle çıkmışım :ecrin_bebek:
Şimdiden Allah kurtarsın hepimizi, hayırlı doğumlar opuyorumnanaktan
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnn pıtır pıtır dökülecez tetk tek
aramızda 1 gün var senin tarih ne canım benimde sezeryan olacak ama tarihim henüz belli değil
Yok sanmıyorum ben, hem ikiniz içinde sezeryan daha ii olacaktır eminim, öyle düşün, ben bu konuyu epey araştırmıştım, acaba benim bebeğimde öyle gelirmi die, malum ben öle çıkmışım :ecrin_bebek:
Şimdiden Allah kurtarsın hepimizi, hayırlı doğumlar opuyorumnanaktan
tam günü belli değil ama önümüzdeki hata olduğu kesin pazartesi belli olacak günü
hemde ne pıtır pıtır vallaaaaaaaaaaa Caspercım, düşündükçe uykular kaçıyo, zaten deliksiz uykuyu unutalı çok olduda, işte lafın gelişi olumunekankayizsmile delikafadulden
ayyyyy benimde salı günü kontrolüm var o gün belli olur diye umuyorum zaten o günde belli olmazsa ben artık normal doğururum
artık dr da o gün belli etsin çok geç olacak dediğin gibi doğurursun 38. hafatada olacaksınki her an bebek gelebilir artık
canım benim ilk aldığım şey bebek arabasıydı,hatta topiğin arabadan sorumlu bakanıyım :)))))esra bılmıyorum nezaman alırsın ama sonucta alıncak bişey bebek arabasını kendıne dogru cocugu heran gorebılecegın sekıldemı alcan yada dıger turlumu alcan sılamada sorcam sedefe falan ee sende annesın artık sositososito
merhaba kızlar
bebeğin kanala inmesini konuşmuşsunuz benim bbeğim ters makat gelişli kanala inermi o durumda bilginiz varmı
evet ama bakalım en son gittiğimde 5 ile 15 arasında bakıcaz dedi ama ayın 15 i zaten benim normal doğum tarihim bu kız içerde kalacak bu gidişleeee:roflol:
canım benim ilk aldığım şey bebek arabasıydı,hatta topiğin arabadan sorumlu bakanıyım :)))))
öyle çok araştırdım ki anlatamam..
hem kullanışlı hem uygun fiyatlı olsun dedim ve kraft matrix 2010 trio aldım..
çok memnunum şimdilik,portbebesini evde kullanıyoruz hatta gece onda yatıyor:)))
ana kucağını bugun ilk kez hastaneye giderken kullandık o da süper..
bi bak derim..
canım senin sezeryan olacaktı sanırım,o zamana kadar da inmez,hiç merak etme:)
ay kalabildiği kadar kalsın caspercım,senden bolca faydalansın:)
canım benim ilk aldığım şey bebek arabasıydı,hatta topiğin arabadan sorumlu bakanıyım :)))))
öyle çok araştırdım ki anlatamam..
hem kullanışlı hem uygun fiyatlı olsun dedim ve kraft matrix 2010 trio aldım..
çok memnunum şimdilik,portbebesini evde kullanıyoruz hatta gece onda yatıyor:)))
ana kucağını bugun ilk kez hastaneye giderken kullandık o da süper..
bi bak derim..
canım senin sezeryan olacaktı sanırım,o zamana kadar da inmez,hiç merak etme:)
ay kalabildiği kadar kalsın caspercım,senden bolca faydalansın:)
kılar ben geldim ama kimsecikler yok, doktora gittim çatı muayenesi oldum canım acımadı biraz dar dedi normal doğumu deneriz bi aksilik olursa sezeryana alırız dedi haftaya yine kontrole çağırdı sonra doğumu bekleyeceğiz dedi artık şimdilik bi sorun yok bebişimde iyi çok şükür baksalım haftaya ne diyecek
herkse merhabalar..
26.05.2010 çarşamba sabah 7:25 te poyraz bebeğim doğdu..bende yeniden doğdum resmen yeni bir hayata....allahım herkse tattırsın bu duyguyu...
oğluşumdan fırsat bulup foruma gelemedim...[/QUOTE
canııııııım allah analı babalı buyutsuuuuuunnnnnnyerimseniben allah nazarlardan korusun:Saruboceq:ne guzeeellll allah bızede nasıp etsınnnn bebişinin fotosunu gostercen miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?