2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkse merhabalar..
26.05.2010 çarşamba sabah 7:25 te poyraz bebeğim doğdu..bende yeniden doğdum resmen yeni bir hayata....allahım herkse tattırsın bu duyguyu...
oğluşumdan fırsat bulup foruma gelemedim...

allah nazardan korusun saglıklı ömür diliyorum darısı bizlere inşallah opuyorumnanaktan

canııııııım allah analı babalı buyutsuuuuuunnnnnnyerimseniben allah nazarlardan korusun:Saruboceq:ne guzeeellll allah bızede nasıp etsınnnn bebişinin fotosunu gostercen miiii

amin saol canımmm..darısı başınıza....
fotosunu topiğe koyucam bir ara...şimdi kaçamak giriyorum nete hem poyrazla ilgileniyorum hem de annem çok kızıyor lohusa lohusa bide bilgisayaraı düşünme diyor..:)))

nekadara aldın canım bebek arabasını opuyorumnanaktan
canım heryerde en uygun 700 dediler ama ben 600e aldım..
araba-ana kucağı ve portbebeden oluşan üçlü set..

ayy canım benim iyi haberleri aldıkça hafifliyorum:)
ben normal doğum konusunda çok istekliydim,mecburen sezeryan oldum ama şimdi de iyi ki normal doğum yapmamışım diyorum:)
sezeryan çok rahatmış meğer:) üstelik doğum sancısı da yok:)
tabi hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah..

herkse merhabalar..
26.05.2010 çarşamba sabah 7:25 te poyraz bebeğim doğdu..bende yeniden doğdum resmen yeni bir hayata....allahım herkse tattırsın bu duyguyu...
oğluşumdan fırsat bulup foruma gelemedim...

hoşgeldin mehtapcımopuyorumnanaktan
poyrazımızı güle güle sağlıkla büyütün inşallah..
haberlerini aldık ama kendin gelindin ya daha bir sevindim..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız nasıl keyfiniz? eminim süpersinizdiropuyorumnanaktan

canım benimmm..amin teyzesi......sizden ayrı kalırmıyım fırsat bulunca geldim...:))olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
keyfimiz çookk iyi..oğlum kollarımda ya dünyalar benim....:Saruboceq:

anneler hep oyledır zateeeen canım canım benıııım yaaaaa şidi nekadar rahatlamışsındır bebişinde kucagınnndaaaa ohhhhh maşallahhhhhkuzunu bikerede benım ıcın kokla osledım bebek kokusunu dogsada bende bı koklasam ogluşumuuu

canım benimmm..amin teyzesi......sizden ayrı kalırmıyım fırsat bulunca geldim...:))olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

aman allahım keyfinizi arttırsın maşallah bin kere

alışmışız ya özlüyoruz hepimiz birbirimiziopuyorumnanaktan

oğluş fırsat veriyor demek sana,benim kızdan daha yeni kaçıp geliyorum,ne zaman kkya girsem viyaklıyordu da:)))))

slm kızlar 36 artı 6 da minik kızım 27 052010 da 16 50 de spinal sez ile 3080 gr 49 cm olarak aramıza katıldı bende bugün taburcu oldum kızımla evdeyiz canlarrrr ayrıntıları anlatırım bir ara şuan ev müsait deil darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sezeryan olacak kızlar korkmayın hiç ben çok korrkmuştum ama korkularım boşa çıktı öpüyorum kızlarrr

coooook sevındımmm canım alah sizi nazarlardan korusun gozunaydınnnn allah analı babalı buyutsuunnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy masallah herkes teker teker kavusuyo bebişlere darısı bizlere inşallah allahım nazardan korusun tebrikler

esraaa hanı zeynonun dıger fotolrı koymadın merak edıyorum yahuuuuu
kırkımız çıksın koyarım bol bol,söz verdim anneme,kırkı çıkmadan koymucam diye:)
hurafe falan diyoruz ama bugun çocuk doktorumuz bile dedi,40 gün önemlidir diye:)))
bana kalsa sokaklara atcam kndimi:))))))

hihoyyythihoyyythihoyyyt
allahım bi melek daha geldiopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canımm,allah analı babalı büyütsün inşallah..
çook öpüyorum

tabi dogrudur canıııım dışarı olayındada bencede ii yapıyosun cıkma dışarıııyaz gunu falan deme bızım komşu hanımefendı ıkı cocugunuda bronşit yaptı bebek 2 aylıkken hastanede yattı kadın kendı hava alcak dıye cocugu hasta etti cocuk meme emmesı gerekırken hastanede oksıjenle durduubilmiyorumkismile

hoşgeldin canım seni aramızda görmek çok güzel neşen bin kat artmış allah hep böyle güldürsün

zeyhaaaaaaaaaaaaaaaaatttt nasıl tansıyonun ıyısın demııı bişey yokkk canımmmm ha gayrettt

gözn aydın olsun canım tebrik ederim bebekler tek tek gelmeye başladı müsait olduğunda detayları bekliyoruz

kızlarrr sılamla mesajlaştık,herkesin selamını ilettim,onun da selamı var..
erenim de sılam da gayet iyiler çook şükür..
yaramaz damadım annesini uykusuz bırakmış biraz,onun dışında sıkıntıları yokmuş
belki p.tesi taburcu olacakmış ama kesin değil..

eren şimdiden yaramazlıklara başlamış anlaşılan :) başka sıkıntı olmasında öbürleri güzel yorgunluk inşallah erkenden geirde ondanda haberleri alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…