herkse merhabalar..
26.05.2010 çarşamba sabah 7:25 te poyraz bebeğim doğdu..bende yeniden doğdum resmen yeni bir hayata....allahım herkse tattırsın bu duyguyu...
oğluşumdan fırsat bulup foruma gelemedim...
canııııııım allah analı babalı buyutsuuuuuunnnnnnyerimseniben allah nazarlardan korusun:Saruboceq:ne guzeeellll allah bızede nasıp etsınnnn bebişinin fotosunu gostercen miiii
allah nazardan korusun saglıklı ömür diliyorum darısı bizlere inşallah opuyorumnanaktan
canım heryerde en uygun 700 dediler ama ben 600e aldım..nekadara aldın canım bebek arabasını opuyorumnanaktan
kılar ben geldim ama kimsecikler yok, doktora gittim çatı muayenesi oldum canım acımadı biraz dar dedi normal doğumu deneriz bi aksilik olursa sezeryana alırız dedi haftaya yine kontrole çağırdı sonra doğumu bekleyeceğiz dedi artık şimdilik bi sorun yok bebişimde iyi çok şükür baksalım haftaya ne diyecek
herkse merhabalar..
26.05.2010 çarşamba sabah 7:25 te poyraz bebeğim doğdu..bende yeniden doğdum resmen yeni bir hayata....allahım herkse tattırsın bu duyguyu...
oğluşumdan fırsat bulup foruma gelemedim...
hoşgeldin mehtapcımopuyorumnanaktan
poyrazımızı güle güle sağlıkla büyütün inşallah..
haberlerini aldık ama kendin gelindin ya daha bir sevindim..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız nasıl keyfiniz? eminim süpersinizdiropuyorumnanaktan
amin saol canımmm..darısı başınıza....
fotosunu topiğe koyucam bir ara...şimdi kaçamak giriyorum nete hem poyrazla ilgileniyorum hem de annem çok kızıyor lohusa lohusa bide bilgisayaraı düşünme diyor..:)))
canım benimmm..amin teyzesi......sizden ayrı kalırmıyım fırsat bulunca geldim...:))olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
keyfimiz çookk iyi..oğlum kollarımda ya dünyalar benim....:Saruboceq:
slm kızlar 36 artı 6 da minik kızım 27 052010 da 16 50 de spinal sez ile 3080 gr 49 cm olarak aramıza katıldı bende bugün taburcu oldum kızımla evdeyiz canlarrrr ayrıntıları anlatırım bir ara şuan ev müsait deil darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sezeryan olacak kızlar korkmayın hiç ben çok korrkmuştum ama korkularım boşa çıktı öpüyorum kızlarrr
slm kızlar 36 artı 6 da minik kızım 27 052010 da 16 50 de spinal sez ile 3080 gr 49 cm olarak aramıza katıldı bende bugün taburcu oldum kızımla evdeyiz canlarrrr ayrıntıları anlatırım bir ara şuan ev müsait deil darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sezeryan olacak kızlar korkmayın hiç ben çok korrkmuştum ama korkularım boşa çıktı öpüyorum kızlarrr
kırkımız çıksın koyarım bol bol,söz verdim anneme,kırkı çıkmadan koymucam diye:)esraaa hanı zeynonun dıger fotolrı koymadın merak edıyorum yahuuuuu
kırkımız çıksın koyarım bol bol,söz verdim anneme,kırkı çıkmadan koymucam diye:)
hurafe falan diyoruz ama bugun çocuk doktorumuz bile dedi,40 gün önemlidir diye:)))
bana kalsa sokaklara atcam kndimi:))))))
hihoyyythihoyyythihoyyyt
allahım bi melek daha geldiopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canımm,allah analı babalı büyütsün inşallah..
çook öpüyorum
canım benimmm..amin teyzesi......sizden ayrı kalırmıyım fırsat bulunca geldim...:))olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
keyfimiz çookk iyi..oğlum kollarımda ya dünyalar benim....:Saruboceq:
evet ama bakalım en son gittiğimde 5 ile 15 arasında bakıcaz dedi ama ayın 15 i zaten benim normal doğum tarihim bu kız içerde kalacak bu gidişleeee:roflol:
kızlarrr sılamla mesajlaştık,herkesin selamını ilettim,onun da selamı var..
erenim de sılam da gayet iyiler çook şükür..
yaramaz damadım annesini uykusuz bırakmış biraz,onun dışında sıkıntıları yokmuş
belki p.tesi taburcu olacakmış ama kesin değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?