slm kızlar 36 artı 6 da minik kızım 27 052010 da 16 50 de spinal sez ile 3080 gr 49 cm olarak aramıza katıldı bende bugün taburcu oldum kızımla evdeyiz canlarrrr ayrıntıları anlatırım bir ara şuan ev müsait deil darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sezeryan olacak kızlar korkmayın hiç ben çok korrkmuştum ama korkularım boşa çıktı öpüyorum kızlarrr
kızlar giden doğurdum diyerek geliyoo ohaoldumsmile
sen ne yaptın yesica çantanı hazırladınmı :)
zeynep sen nasılsın canımmm
eh başladım yavaş yavaş oğlumun donlarını attım çantaya. ee tabi benimki daha hazır değil. bi terliğim bile yokk-tatlicadiarzu-
alacam kısmetse :roflol:
senin tansiyon durumun nasıl canım?
bende iyiyim canım son günler evde son işler yapılıyor pazarteside annem burda olacak bir senedir görmemiştim çifte mutluluk var bende sen nasılsın belli oldumu doğum tarihin şeklin
belli olsa böyle rahat olur muyum.. eyvahedigeldismile
şimdiden gözün aydın canım.
sezeryan tarihi p.tesi mi belli olacaktı
kız allah iyiliğini versin bak giden doğurup geliyor ne olacağı belli olmuyor elini çabuk tut
bende ilçalrımı alıyorum canım 15 olursa tekrar tansiyonum hemen alacakalr bebeği allahtan ilçalr sayesinde 14 te takılıyor
pazartesi belli olacak canım
aman canım dikkat et nolur. yüzdün kuyruğuna geldin.
hakkaten ya. 2 gün topiğe uğramayana doğurmuş gözüyle bakıyorum ben :roflol:
bu arada naz neden sezeryan oldu. ve erken oldu bilgin var mı?
kendi tarihim olsa unuturum :roflol:
ayy hadi bakalım hayırlısı hem anneciğin gelecek hem de bebişe kavuşacağın tarih belli olacak. allahım daim etsin bebişin ve senin sağlığını
bak heyecanlanıp tansiyon yapmaaaalmaz:
ediyorum canım sürekli tansiyonumu takip ediyorum
hiç haberim yok canım bende merak ediyorum allahtan bebeğide kendide iyiymiş
ayy çok şükür evett
bu arada naz benim devrem sayılırdı.
gidip şu evi toparlayım biraz
ne olur nbe olmaz:roflol:
:))) amin canım inşallah hepimiz güzel güzel bebekelrimizi kucağımıza alrıız şimdilik tansiyonu sınırda tutuyorum ama sezeryan için sedyeye yatınca ne olur bilmiyorum ee kendimi ondan sonra türk doktorlarına emanet ediyorum hemen düşürsünler orda :)
amin güzelim.. sedyede artabilir. doktoru görüce
önce allaha sonra türk doktorlarına emanetiz artık. :roflol:
ameliyattan çok sondayı düşünüyom kabusum benim inşallah acımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?