2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah kolaylık versın canını sıkma bence rahat ol stres yapma bebegınde uzulur kac aylık hamılesın yoksa daha yenımı

maviumutolsun kullanıcısından alıntı
selam haziran anneleri
ben de sizlerle haziran annesi olup bebeğim için gün sayacaktım şimdilerde
ama nasip olmadı
ben ven 7 ay sonra bugün hamile olduğumu öğrendim
idrar yollarımda enfeksiyon olabilirmiş
canım sıkıldı biraz
lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Allah doğuracaklara kolaylık versin
sağlıkla kavuşalım inşallah
canım ben hamılelğimde idrar yolları enfeksıyonu geçirdim ve antıbıyotık tedavisi kullandım...korkma rabbim tedavisi olmayan bişi vermesin..

selam kızlar fırsat bulamıyorum ki gelmeye bi türlü aama ilk fırsatta detayları yazıcam

neden sez olduğumu merak edenler olmuş benimki biraz isteğe bağlı oldu panik atak var bede aalesef o nedenle sez.oldum bide erken doğum için hiç bi neden yoktu ne bi rahatsızlık ne bi erken doğum tehdidi ama nasip böyleymiş böyle oldu olsun bebeğim sağlıklı ya önemli olan o

şimdilik çıkıyorum kızlar görüşürüz yine öpüyorum sizleri allah geride kalanları da kurtarsın inş.

bende haziran annesi olucam heralde dün doğurmam lazımdı ama oğluşum gelmedi 2 günde bir hastaneye gidicem artık cuma son suni sancı vericekler eğer doğmazsa bakalım inşallah kendi sancımla doğururum doğurursam yazıcam inşşallah

amaninnnnnnnnnn bir bebişimiz daha gelmiş dünyaya. canım tebrik ederim allah anaıbabalı büyütsün.

delimi ne :))) çıok rahatmış adam yok yok sen bu gidişle doğurursun zaten

evet boşunamı diyorum ya ben sezeryan gününü alana kadar normal doğururum

erenimiz yaramazlık yapmaya başlamış ha neyse iyi olsunlarda uykusuzluk bir şekilde halledilir inşallah pazartesi çıkarlar evde daha rahat ederler heralde. yanında kimsede yok ama kendi daha iyi bilir

allah yardımcın olsun canım inşallah kendi sancınla doğurursun canım

canım mrb. erkek infertilitesinden biliyorum seni çok sevindim tebrik ederim canım. inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almak nasip olur canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben 8.30 kalktım kahvaltımı yaptım evimi topladım hazırlAndım kaynanamları bekliyoruz pikniğe gidicez opuyorumnanaktan son pikniğimide yapayımda öykü doğunca fırsat kalmıcak nasıl olsa kaydirigubbakcemile3 çayrda çimende doğurmazsam iyidir ama aklinialirimsmile

günaydın şekerlerimmopuyorumnanaktan
kocalar evde tabi,kimse yok bugun buralarda:)

dün sabah 7de ayaklandım,doktora gittik geldik,evde yemek-ütü vs derken akşama kadar hiç oturmadım,bir de akşam misafir vardı,öldüm yorgunluktan..
gece kızım ağlamadan uyanan ben, hep eşim dürtükleyince uyandım dün gece:))
sabah eşim anlatıyor ben hatırlamıyorum;
gözüm kapalı emzirip,yatırır yatırmaz uyumuşum:))))))
garibim hep oyalamış yavrumu,aç çocuk nasıl oyalanırsa:))))

günaydın canım ne kadar yorulsanda mutlu oldugun yazdıklarından belli dünyalar güzeli bir melek sana muhtac allah mutlulugunuzu daim etsin bizlerdee saglıkla :ecrin_bebek:yavrularımıza kavusuruz inş.

günaydın canım yiirim ben zeynoyu opuyorumnanaktan canım ya sende baya yorulmuşsun keşke şu kocalardada süt olsa be :roflol::roflol: onlarda emzirebilse ne güzel olurdy bu arada sıladan haber varmı esra geçmişe dönmüyorum pek

günaydın canım ne kadar yorulsanda mutlu oldugun yazdıklarından belli dünyalar güzeli bir melek sana muhtac allah mutlulugunuzu daim etsin bizlerdee saglıkla :ecrin_bebek:yavrularımıza kavusuruz inş.

aynen canım,yorgunluk falan koymuyor,nasıl bir güç veriyor rabbim..
tüm yavrularımız sağlıkla gelsinler,tüm topiğimiz yaşasın bu güzelliği,sıra komik maceralarımıza gelsin inşallah:Saruboceq:

ayy valla dün gece çok istedim babası da emzirebilseydi diye:)))
yavrum açsa babada meme arıyor,çok gülüyorum o zaman:))))))))

bu arada ne temiz kalplisin,tam sılamdan haber yazacaktım sen sormuşsun:)

yaramaz erenim uykusuz bırakmış annesini onun dışında sıkıntıları yok çok şükür
yarın taburcu edecekler büyük ihtimal..
mertimizi özlemiş,günde yarım saat görebiliyormuş sadece:çok üzgünüm:
eve gçince rahat ederler inşallah..

ben hiç hastanede kalmamıştım,2,5 gün kaldım daraldım resmen,eve gelince rahatlamıştım..
hastanede ne kadar iyi de baksalar,ne kadar konforlu da olsa evi gibisi yok insanın..

canım sen daha yeni doğum yaptın bu kadar faal olunmaz ( çok çekersin sonra.2 haftalık sezeryanlı kadın misaifre hizmet edermi yorma canını.işleride cok takma iyice iyileşmeye bak.

kızlar selam.. keyifler yerinde mi? birazdan ablam gelecek 2 günlüğüne. son yarım saatim . ev bi türlü toplanamadı sabahtan beri. offne çok katlanacak çamaşır varrr. istifa edecem şu ev işinden.
kız gelecek şimdi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…