2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dr kontrolünün ertesi sabah 9 da gözümü açtım suyumm geldi foşur foşur.
Akşam 6 ya kadar bekledik. Suni sancı verdiler açılma 5 ten fazla ilerlemedi.
Son dk. sezeryana aldı dr 6 DA ameliyata girdi.
Yani hem normal doğum hem sezeryan yaşadım sayılır.
Dün akşam geldim hastaneden.
Hala ağrılarım var.
Bebiş 2.5 kg ama çok şükür sağlıklı.
O kadar güzelki Allah herkese nasip etsin. Hala inanılmaz geliyor ama Yavrum kucağımda.
Şimdi süt gelsin,çoğalsın die uğraşıoz.
Hepinize Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin opuyorumnanaktan

ahh canım benim ya.. herşey geride kaldı.
bebeğini sağlıklı bişekilde kucağına aldın ya. önemli olan bu.
ben de yazdıklarını okumuştum kontrolden sonra
ondan merak ettim zaten
gözümüz aydın güzelim.
hoş geldiniz güzel bebişinizle.
bol bol sütün olsun inşallah

canım sen daha yeni doğum yaptın bu kadar faal olunmaz ( çok çekersin sonra.2 haftalık sezeryanlı kadın misaifre hizmet edermi yorma canını.işleride cok takma iyice iyileşmeye bak.

ayy ben hayat boyu hep kendi işimi yapmaya alışmışım,oturamam ki yerimde:))
annem vardı geçen prşye kadar her işi o yaptı ama o dönünce iş başa düştü yine:))
izindi,rapordu derken ancak 15gün kalabildi canım annem..
benden tavsiye yanınızda kalacak olanı salmayın 40 gün:)))

sen yaz istifa dilekçeni,faks çekersin içeriye

Kızlar doğumdan geldim valla

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım benimm,hayırlı uğurlu olsun,güle güle büyütün,tebrikleropuyorumnanaktan
süt için bolca emzir bir de humana still tee işe yarıyor aklında olsun..
kilosu da gayet iyi kuzumuzun,zaten emdikçe tosun olur annesi:)
ağrıların da geçecek,kuzucuk kucağğına geldi ya sağlıkla,hiçbişi koymaz sanaguclubacismile
valla yesicam diyor ya hep,2gün kaybolan kucağında bebekle geliyor diye,haklı:))

bir de niye erken taburcu ettiler,beni 2,5 gün tuttular,çok mu sevdiler acep bana işkence etmeyisempatiksalakcinni gelen iğne yaptı,giden tansiyon ölçtü:))))))

Canlarim ben geldim erenim uyanmadan bakim dedim bi.
Esim getirdi yine pc yi opuyorumnanaktan

gözün aydın olsun canım şaka gibi giden doğurup geliyor allah bebeğine uzun sağlıklı mutlu ömürler sanada bol sütler versin :)

Canim gozun aydinn rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebegini.

Cok guzel bi duygu gercekten darisi dogum yapmayi bekleyen herkesin basina insallah..

Oglumun mis kokusunu kokladikca binlerce kez sukrediyorum rabbimee :Saruboceq:

hoşgeldin sılam nasılsın uykusuz geceler başlamış :) esaradan aldık haberlerini

Hosbuldum canim uykusuz ama superim esim vardi az önce o erenimin yaninda durdu dus falan yaptim rahatladimm sonrasindada dikislerin bandajini yeniledi hemsire.

Gercektende uykusuz geceler basladi hemde fena basladi gunde 4 saat belki uyuyorumdur ama olsun erenimle zaman nasi geciyo anlamiyorum bile.Bugun 5 inci gunumuz daha dun gibi rabbim en kisa zamanda sizlere de yasatsin canimmm ...

Oyy ben geldim topikte kimsecikler yok iyice bos birakmissiniz topigi cadilar gelim hesabini sorarim sizden klava:

Yarina insalalh cikarsam hastaneden evde gorusuruz canlarim erenden firsat buldukca öpüyorum hepinizi iyi bakin kendinize opuyorumnanaktan

ne güzel tatlı yorgunlukllar küçük melekler herşeye değer sonra bebeğin resmini bekliyoruz

sılammmm,hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan
yarın taburcu olmasan bile kovacaklar seni hastaneden hem telefon hem pc :)))

duş almak çok iyi gelmiştir eminim..

zaman nasıl geçiyor,5günlük oldu bile damadım:)
hamileyken bu kadar hızlı geçmiyordu sanki:)

canım oğluşunu çok öp bizim içinnnnnnn.Rabbim yardımcın olsun canım tek başına bakıyorsun sende kendine cok dikkat et hoşckl

evet ya zaman sudan hizli geciyo canim.butun yasaklarini delik desik ettim hastanenin yarin istemesemde cikarirlar kesin.
ama napim erenim uyurken sikiliyorum cok.

uyanma tepkileri vermeye basladi benim oglus.
Bu arada kilosu 3.400 e dustu sanirim sutum hala acik durmadan emmek istiyo ama genede yetmiyo sut.
Insallah koyulasir en kisa zamandada cok fazla kilo kabetmez artik.
Goguslerim yara olmadan kurtuldu sanirim sirri da akan sutu gogsune bol bol surmek cok iyi geliyo yumusatiyo gogus uclarini aklinizda bulunsun kizlar.
Tam yara oluyo derken iyilesmeye basladi insallah tamamen gecer cok aci veriyo cunki ilk tuttugunda gogus ucumu.

sılam sen yokken doğuran doğurana oldu,ondan kimse kalmadı topikte:))
Ben aagimi surudumde gittim ben eve gelene kadar bi yesicayla black kalicak herhalde dogurmayan :roflol:

Canlarim eren uyanicak sanirim ikildamalar basladi yavas yavas birazdan basar yaygarayi acken öyle bagiriyoki anlatamam o meme agzina gelene kadar kipkirmizi kesiliyo agzimi burnumu yaliyo meme diye ay bayiliyorum onun o hallerinee.
5-10 dakkaya uyanir sanirim bende uyanmadam 5-10 dk gozumu kapatim bari öpüyorum hepinizi....

canım zeynom zırladı,o da beni paralayacak gibi kızıyor geç ilgilenince:))
ondan yazamadım..
meme ucuna süt sürmek çok iyi geliyormuş,ben yara olduktan sonra akıl ettim:))
bir de o süt kurumadan memeyi kapatmamak lazımmış..
bikaç gün çok acımıştı,kanamıştı falan ama süt sürünce iyileşti benim de..
kızlar aklınızda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…