2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

koklarım tabi teyzesi...yakında sende koklarsın kuzunu az kaldı....

nerhabaaa şirin anneler......mhtp bebişini sağlıkla mutlulukla büyüt...darısı başımıza...

Canım nerdeyseee mesaj atıcaktım nerdesin diye hayırlı olsun canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnc ALLAH analı babalı büyütsün Çok sevindim kuzucuğuna kavuşmana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooo pamik hanım pikniğemi gidiyon kız açık havayı bulunca doğurmayasın delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3a ayy sorma canımyaaaaa daha yeni geldik nerdeysew doğurcaktım biraz daha gelmeseydik kaydirigubbakcemile3 hem sıcak hem doğru dürüst ne oturabildimmm ne yatabildimm çok güzel geçti ama evde ayaklarımı uzatıp yatmak mı piknikmi dersin evde uzanmak derim başkada bişey demem aklinialirimsmile aklinialirimsmile

cadılar nerdesiniz?
bu arada sedefe rastlamadım o da mı doğurdu acep sempatiksalakcinni
bilen gören duyan var mı,nerde sedef?

cadılar nerdesiniz?
bu arada sedefe rastlamadım o da mı doğurdu acep sempatiksalakcinni
bilen gören duyan var mı,nerde sedef?

Huhu bende burdayimmm olumunekankayizsmile

Sedef bana mesaj atmisti esram dun sanirim net baglantisi yokmus gelemiyomus topige.
Sen naspiyon canim zeynebim napiyo ben az uyamusum yeni uyandim eren baktim uyuyo eyanmadan bi bakim dedim sizee

Huhu bende burdayimmm olumunekankayizsmile

Sedef bana mesaj atmisti esram dun sanirim net baglantisi yokmus gelemiyomus topige.
Sen naspiyon canim zeynebim napiyo ben az uyamusum yeni uyandim eren baktim uyuyo eyanmadan bi bakim dedim sizee

Canım merhabaaaaa opuyorumnanaktan
Bir türlü konuşamamıştım seninle. Gözün aydın canım benim.
Bebeğinin ve senin güzel haberlerini alıyoruz.
Hala hastanedesin galiba. Çık artık yav:)
Umarım kuzucuk da sen de iyisinizdir.

Merhaba canim cok sagol darisi en kisa zamanda senin basina insallah.
Öyle guzel bi duyguki yasamayan bilemez kesinlikle.
Mis kokulu tenini icine cektikce oglumun rabbime sukur ediyorum.

Yarin evimizdeyiz insallah canim bu arada erenim uyandi canlar ben ciktimm ...

Aminnnnn :)
Bol bol kokla tabi canım o kadar bekledin değil mi :)
Tamam canım görüşürüz sonra inşallah.
Öpüyorum kuzucuğumu da.

canım sılam,yakalayamadım erenim uyanmadan..
neyse iyi olun da görüşürüz nasılsa..

denizim sen nasılsın?

canım sılam,yakalayamadım erenim uyanmadan..
neyse iyi olun da görüşürüz nasılsa..

denizim sen nasılsın?

İyiyim canım çok şükür. Doğum tarihi tartışıyoruz kocamla. Galiba 11'inde karar kılacağız. Cumaya geliyor ama napıyım. Daha fazla beklemek istemiyorum. 14'üne kalınca 39 hafta oluyor nerdeyse.
Az olsun öz olsun değil mi:)
Sen nasılsın canım? Zeynepcim nasıl?

slm kızlar ay o kadar tuhafımki yazacak dahi bişey bulamıyorum hayal de bebişini kucagına almış hayırlı olsun

slm kızlar ay o kadar tuhafımki yazacak dahi bişey bulamıyorum hayal de bebişini kucagına almış hayırlı olsun

Slm canım hoş geldin.
Atlamışım ben ya bir kişi daha kavuşmuş kuzusuna :lepi:

Hayal Gibi gözün aydın canım. Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.

canım benim ben de cuma doğmasını istemiştim hep gün olarak,hayır mübarek gün diye..
tesadüf oldu cuma doğdu kızım:)
sen de öyle düşün,boşver izin olayını falan..
doktor ne zaman diyorsa o zamana uyun bence..
sağlıkla gelsin de gerisini boşver:)

zeynom da iyi teyzesi,uyanır eli kulağındadır:) büyüyor kelebeğim:asigim::asigim::asigim:

çok yoruluyorum ama hiç şikayetim yok,başka hiç bir duygu böyle güç vermez insana,annelik bambaşka birşeymişopuyorumnanaktan

Arkadaşlar sağolun dualarınız için.
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.Gün geçtikçe iyiye gidiyoruz inş.
Çok kalamıyorum hepiniz kib.
Bi de şu ağrıları hafife almayın:)
opuyorumnanaktan

2 gün kaybolan kucağında bebişle geliyor,ondan diyorum ya sedef de mi doğurdu diye:))))))))))
ama netinde sorun varmış,sılam haber vermese endişelenmeye başlamıştım valla..

Ayyy çok kötü hissettim şimdi hiç düşünmemiştim ben o tarafını bilmiyorumkismile
Kesinlikle cuma o zaman :) İnşallah oğluşum erken gelmek istemezse. Zira yavaş yavaş sancılar artıyor iki gündür. Tırsıyorum :)
Doktorla da 11'inde diye anlaşmıştık aslında.

Canım benim ya nasıl özeniyorum size. Ben de oğluşumu koklamak istiyorum. Onunla yorgunluk bile harikadır eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…