bende kafayı yiyom galiba dolabına gidip kıyafetlerini öpmekden yatagını sevmekden bi ha oldum esra daha dün gibiydi dogum gününü sayıyorduk üstünden 15 gün geçmiş ama sanki böyle olunca gün geçmiyor eşim yakaladı gecen kıyafetleri öperken manyakmısın kafayı yiyecen 2 günde bir dolabını düzeltiyom kendime gülüyom ya
Canlarim dogum hikayemi yazdimm buyrun bakalimm...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13484435#post13484435
slm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
annem geldi memleketten babamla çok mutluyum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kızlar dua edin doktor çağırdı akşama doktora gidicem doğum ile ilgili konuşucaz son 2 yada 1 günüm kaydirigubbakcemile
ayyyyy annem neler hazırlamış kızıma neler çokmutlu oldum hihoyyyt hihoyyyt
annem geldi memleketten babamla çok mutluyum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kızlar dua edin doktor çağırdı akşama doktora gidicem doğum ile ilgili konuşucaz son 2 yada 1 günüm kaydirigubbakcemile
günaydııın:) ben varım
slm canım hosgeldın nasılsın
sağolun kızlar kaydirigubbakcemile5
bişi diyim mi ben çok heycanlıyım sezeryan olucam ama korku heyecan beni maffetti.aklım gidiyor bişi olucak die...
sağolun kızlar kaydirigubbakcemile5
bişi diyim mi ben çok heycanlıyım sezeryan olucam ama korku heyecan beni maffetti.aklım gidiyor bişi olucak die...
Günaydın canım nasılsın? Bebiş nasıl?günaydııın:) ben varım
Allah yardımcın olsun canım ne güzel bak kuzuna kavuşacaksın ve ailen de yanında. Heyecan tabiki olur ama hiç korkma. Sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olacaktır sezeryanın ve sonrası inşallah. Doktordan sonra haber ver olur mu?sağolun kızlar kaydirigubbakcemile5
aklına kötü şeyler getirme canım :) ne olucak sezeryan artık kolay yapılan bi ameliyat. gerçi diyene bak... ben de çok korkuyorum sezeryandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?