2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende kafayı yiyom galiba dolabına gidip kıyafetlerini öpmekden yatagını sevmekden bi ha oldum esra daha dün gibiydi dogum gününü sayıyorduk üstünden 15 gün geçmiş ama sanki böyle olunca gün geçmiyor eşim yakaladı gecen kıyafetleri öperken manyakmısın kafayı yiyecen 2 günde bir dolabını düzeltiyom kendime gülüyom ya

Valla ben de aynı durumdayım. Ama benim kocam da aynı durumda :)
Ya gerçekten başkalarına bakınca nasıl zaman geçmiş diyorum ama kendim için geçmiyor sanki

hayal gibi kız sendemi doğurdun anacım hakkaet ortadan kaybolan bebişini alıp geliyo maşallahhhhhh

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün canım iyi olmanıza sevindim

sıla seni tanımıyorum ama yazdıklarını hep okuyordum.ben kan pıhtılaşması olan kısımda yazışıyorum genelde.ama haziran annelerini okurdum .bende haziranın 23 den sonra doğum yapacam kısmet olursa sezeryanla.ve bende oğlumun adını kadir mert koyacam.senin mertin yaramazlıklarını okurken çok güldüm hep takip ettim.acaba benim merttemi böyle olcak diye.ereninide almışsın kucağına Allah uzun ,sağlıklı ömürler versin kuzucuklarına.yazmak istedim bugün doğum hikayenide okuyunca ağladım inan.inşallah bizde o günleri sağlıkla atlatır bebeklerimizi kucağımıza alırız.iyi günler diliyorum sana

slm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
annem geldi memleketten babamla çok mutluyum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kızlar dua edin doktor çağırdı akşama doktora gidicem doğum ile ilgili konuşucaz son 2 yada 1 günüm kaydirigubbakcemile
ayyyyy annem neler hazırlamış kızıma neler çokmutlu oldum hihoyyyt hihoyyyt

gözün aydın tatlım bu gün benim de babam geliyo yurt dışından :)
hadi bakalım doktordan sonra güzel haberleri ver :) :Saruboceq:

hadı hayırlısı olsun canım dualarım senınle

sağolun kızlar kaydirigubbakcemile5
bişi diyim mi ben çok heycanlıyım sezeryan olucam ama korku heyecan beni maffetti.aklım gidiyor bişi olucak die...

bişi diyim mi ben çok heycanlıyım sezeryan olucam ama korku heyecan beni maffetti.aklım gidiyor bişi olucak die...

aklına kötü şeyler getirme canım :) ne olucak sezeryan artık kolay yapılan bi ameliyat. gerçi diyene bak... ben de çok korkuyorum sezeryandan.

günaydııın:) ben varım
Günaydın canım nasılsın? Bebiş nasıl?

Allah yardımcın olsun canım ne güzel bak kuzuna kavuşacaksın ve ailen de yanında. Heyecan tabiki olur ama hiç korkma. Sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olacaktır sezeryanın ve sonrası inşallah. Doktordan sonra haber ver olur mu?

aklına kötü şeyler getirme canım :) ne olucak sezeryan artık kolay yapılan bi ameliyat. gerçi diyene bak... ben de çok korkuyorum sezeryandan.

Benim tek kaygım sağlıkla bebeğimin alınması. Yoksa ameliyat, dikiş falan hiç korkmuyorum. 3 kez ameliyat geçirdim hem de biri çok eğır bir mide ameliyatıydı. Sezeryan onların yanında hiçbişey. Bebişlerimiz sağlıkla doğsun da gerisi kolay inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…