Günaydın canım nasılsın? Bebiş nasıl?
sağol teyzesi :) çok iyi oğlumuz tepinip duruyo :)
Allah yardımcın olsun canım ne güzel bak kuzuna kavuşacaksın ve ailen de yanında. Heyecan tabiki olur ama hiç korkma. Sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay olacaktır sezeryanın ve sonrası inşallah. Doktordan sonra haber ver olur mu?
Benim tek kaygım sağlıkla bebeğimin alınması. Yoksa ameliyat, dikiş falan hiç korkmuyorum. 3 kez ameliyat geçirdim hem de biri çok eğır bir mide ameliyatıydı. Sezeryan onların yanında hiçbişey. Bebişlerimiz sağlıkla doğsun da gerisi kolay inşallah.
slm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
annem geldi memleketten babamla çok mutluyum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kızlar dua edin doktor çağırdı akşama doktora gidicem doğum ile ilgili konuşucaz son 2 yada 1 günüm kaydirigubbakcemile
ayyyyy annem neler hazırlamış kızıma neler çokmutlu oldum hihoyyyt hihoyyyt
Seninle günümüz aynıymış. Kesin sezeryan mı? tarihin belli oldu mu?o aşamada benim de öyle. doktor dese ki hadi bakalım sezeryana, paşa paşa gidicem. ama hiç ameliyat olmadım kolum bile kırılmadı ya ameliyat olma düşüncesi korkutuyo. yoksa iğneden makastan korkmak değil :) gerekiyosa sezeryan da oluruz napalım bebişimiz için herşeye değer
slm kızlar nasılsınız buğün
hoş geldin gıııHerkese Merhabaaaaa nasılsınız kızlarrrrrr
Ayyyyy herkes doğuruyor en son ben kalıcam galiba
açıkcası bende çok korkuyorum sezeryandancuma günü sabah gidecem .....geceleri falan uyuyamıyorum...ama sonucu güzel olucak diye teselli ediyorum kendimi....sağlıkla çocuklarımıza kavuşmak sanırım acılarımızı sıkıntılarımızı unuttacak....
Merhaba Black iyiyiz canım sen nasılsın? Aramızda çok yok ki :) Sırayla kavuşucaz inşallah kuzularımıza.Herkese Merhabaaaaa nasılsınız kızlarrrrrr
Ayyyyy herkes doğuruyor en son ben kalıcam galiba
Senden bir hafta sonra da ben giricem inşallah. Korkmak yokkkkkkkk. Tadını çıkaracağız bebişlerimize kavuşmanın...açıkcası bende çok korkuyorum sezeryandancuma günü sabah gidecem .....geceleri falan uyuyamıyorum...ama sonucu güzel olucak diye teselli ediyorum kendimi....sağlıkla çocuklarımıza kavuşmak sanırım acılarımızı sıkıntılarımızı unuttacak....
Seninle günümüz aynıymış. Kesin sezeryan mı? tarihin belli oldu mu?
Seninle günümüz aynıymış. Kesin sezeryan mı? tarihin belli oldu mu?
Selammmm Hoşgeldin. Biz iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?
Benim de bir dönem plasenta aşağıdaydı ama onra çıktı yukarı. İnşallah senin de çıkar canım. Ama tam çıkmazsa ve doktorun sezeran kararı verirse içini ferah tut. Senin ve bebeğin için hangisi sağlıklıysa o olsun. Tabiki normal doğum en doğalı ama artık sezeryan da çok sık yapılıyor ve daha az riskli.geçen kontrolde doktor doum tarihi için 17 haziran demişti canım ticker 1 hafta fazla gösteriyo. hala normal ihtimalim var. inşallah normal olur. plesenta yukarı çıkmamış. doğum kanalını kapatıyo. doktorum eğer bu şekilde normal doğum yaparsam kanamamın çok olacağını ve benim için riskli olacağını söyledi. ama yine de bekliyoruz. eğer çıkarsa yukarı ( allahım ne olur :Saruboceq:) normal doğum olucak. önümüzdeki hafta gidicem doktora. sanırım cumartesi giderim. o zaman belli olacak
senin belli mi?
hoşbulduk canım ,çok şükür bende iyiyim biraz ağrılarım var ama e zaman yaklaştı okadar olacak artık kısmet olursa haftaya cumartesi doğum gelirse bebişim tabi
Benim de bir dönem plasenta aşağıdaydı ama onra çıktı yukarı. İnşallah senin de çıkar canım. Ama tam çıkmazsa ve doktorun sezeran kararı verirse içini ferah tut. Senin ve bebeğin için hangisi sağlıklıysa o olsun. Tabiki normal doğum en doğalı ama artık sezeryan da çok sık yapılıyor ve daha az riskli.
Benim oğluşumun kafası şimdiden 40 haftayı geçti:) Normal doğum yapamıyorum yani. Çıkmaz diyor doktorum:)
Bir de mide ameliyatım ve boyun fıtığım var. Yani kesin sezeryan. 11 Haziran Cuma inşallah kavuşacağım oğluşuma.:Saruboceq:
Alatariell deniz ne zamandır göremedim sizleri de hepiniz iyisinizdir umarımmmm
evet güzlerimiz aynı denizcim ama benim doktor 27 hazirana kadar bekliyorum dedi bana çokkk uzun geldi
benimde tickerim 1 gün fazla
Ayyyy ne güzel ya yavaş yavaş herkesin günü belli oluyor.:lepi:
Benim de üç gündür şu yalancı sancılar sıklaştı. Ne kadar huzursuz edici birşey ya. Gerçek mi yoksa yalancı sancı mı diye dakikalara bakmak geriyor insanı
Allah yardımc:Saruboceq:ımız olsun.
İyiyiz çok şükür canım. Sen pek uğramıyorsun. Herşey yolunda mı?Alatariell deniz ne zamandır göremedim sizleri de hepiniz iyisinizdir umarımmmm
evet güzlerimiz aynı denizcim ama benim doktor 27 hazirana kadar bekliyorum dedi bana çokkk uzun geldi
benimde tickerim 1 gün fazla
canım biliyosun hastamız vardı çok gelemiyodum. sonra da ders çalıştım hep. açıköğretim sınavlarım vardı ya dün ve önceki gün.
ama yne çok gelemeyecem gibi gözüküyo çünkü 7 sinde de öteki sınavlarım başlıyo. artık kampüste köpeklerin yanında doğuracam bu gidişledün az kaldı çıkıyodu oğlum sınavda çok sıkıldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?