2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o aşamada benim de öyle. doktor dese ki hadi bakalım sezeryana, paşa paşa gidicem. ama hiç ameliyat olmadım kolum bile kırılmadı ya ameliyat olma düşüncesi korkutuyo. yoksa iğneden makastan korkmak değil :) gerekiyosa sezeryan da oluruz napalım bebişimiz için herşeye değer

Herkese Merhabaaaaa nasılsınız kızlarrrrrr

Ayyyyy herkes doğuruyor en son ben kalıcam galiba

açıkcası bende çok korkuyorum sezeryandancuma günü sabah gidecem .....geceleri falan uyuyamıyorum...ama sonucu güzel olucak diye teselli ediyorum kendimi....sağlıkla çocuklarımıza kavuşmak sanırım acılarımızı sıkıntılarımızı unuttacak....

gözünaydın canım inş bebişinide sağlıkla kucağına alırsın

Seninle günümüz aynıymış. Kesin sezeryan mı? tarihin belli oldu mu?
slm kızlar nasılsınız buğün

Selammmm Hoşgeldin. Biz iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?

hoş geldin gııı

o kadar da korkma canım. bişey hissetmeyeceksin sonuçta. içini ferah moralini yüksek tut ki hemen iyileş :)

Merhaba Black iyiyiz canım sen nasılsın? Aramızda çok yok ki :) Sırayla kavuşucaz inşallah kuzularımıza.
Senden bir hafta sonra da ben giricem inşallah. Korkmak yokkkkkkkk. Tadını çıkaracağız bebişlerimize kavuşmanın...

geçen kontrolde doktor doum tarihi için 17 haziran demişti canım ticker 1 hafta fazla gösteriyo. hala normal ihtimalim var. inşallah normal olur. plesenta yukarı çıkmamış. doğum kanalını kapatıyo. doktorum eğer bu şekilde normal doğum yaparsam kanamamın çok olacağını ve benim için riskli olacağını söyledi. ama yine de bekliyoruz. eğer çıkarsa yukarı ( allahım ne olur :Saruboceq:) normal doğum olucak. önümüzdeki hafta gidicem doktora. sanırım cumartesi giderim. o zaman belli olacak
senin belli mi?

Selammmm Hoşgeldin. Biz iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?

hoşbulduk canım ,çok şükür bende iyiyim biraz ağrılarım var ama e zaman yaklaştı okadar olacak artık kısmet olursa haftaya cumartesi doğum gelirse bebişim tabi

Benim de bir dönem plasenta aşağıdaydı ama onra çıktı yukarı. İnşallah senin de çıkar canım. Ama tam çıkmazsa ve doktorun sezeran kararı verirse içini ferah tut. Senin ve bebeğin için hangisi sağlıklıysa o olsun. Tabiki normal doğum en doğalı ama artık sezeryan da çok sık yapılıyor ve daha az riskli.
Benim oğluşumun kafası şimdiden 40 haftayı geçti:) Normal doğum yapamıyorum yani. Çıkmaz diyor doktorum:)
Bir de mide ameliyatım ve boyun fıtığım var. Yani kesin sezeryan. 11 Haziran Cuma inşallah kavuşacağım oğluşuma.:Saruboceq:

Alatariell deniz ne zamandır göremedim sizleri de hepiniz iyisinizdir umarımmmm

evet güzlerimiz aynı denizcim ama benim doktor 27 hazirana kadar bekliyorum dedi bana çokkk uzun geldi

benimde tickerim 1 gün fazla

hoşbulduk canım ,çok şükür bende iyiyim biraz ağrılarım var ama e zaman yaklaştı okadar olacak artık kısmet olursa haftaya cumartesi doğum gelirse bebişim tabi

Ayyyy ne güzel ya yavaş yavaş herkesin günü belli oluyor.:lepi:
Benim de üç gündür şu yalancı sancılar sıklaştı. Ne kadar huzursuz edici birşey ya. Gerçek mi yoksa yalancı sancı mı diye dakikalara bakmak geriyor insanı
Allah yardımc:Saruboceq:ımız olsun.

inşallah canım hayırlısı olsun :)
napalım çıkmazsa yukarı da oluruz sezeryan. dağ gibi babası var bakar ikimize de:)

evet güzlerimiz aynı denizcim ama benim doktor 27 hazirana kadar bekliyorum dedi bana çokkk uzun geldi

canım biliyosun hastamız vardı çok gelemiyodum. sonra da ders çalıştım hep. açıköğretim sınavlarım vardı ya dün ve önceki gün.
ama yne çok gelemeyecem gibi gözüküyo çünkü 7 sinde de öteki sınavlarım başlıyo. artık kampüste köpeklerin yanında doğuracam bu gidişle dün az kaldı çıkıyodu oğlum sınavda çok sıkıldı zaten

İyiyiz çok şükür canım. Sen pek uğramıyorsun. Herşey yolunda mı?
Ya bazen iyi ki normal doğum yapmıycam diyorum. Artık gün saymak daha zorlaştı.
O kadar durmaz canım seninki de. Kaç kişi 40 haftayı dolduruyor ki?
Sağlıkla en uygun zamanda gelir inşallah bebişin.

Amannnn canım ya Allah kolaylık versin. Ne güzel azimlisin. Benim 3. ayımda gebelik çok riskliydi hep hastanedeydim. Yüksek lisansı bırakmak zorunda kaldım Ödevlerimi yapacak halim kalmamıştı. Çok üzüldüm çok emek vermiştim ama napalım. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Oğluşum için bişeylerden vazgeçmek bile güzel :)

canım benim bilgisayarım bozuldu o yüzden gelemiyorum şükür herşey yolunda ) ama sizleri çokkkkk özledim ay akşamları evde vakit geçmiyor artık aklım hep burda ama daha 1 hafta yokum bilgisayarı hala götürcek benim ağır kociş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…