Selammm hoşgeldin.selam kızlarrr
canım benim bilgisayarım bozuldu o yüzden gelemiyorum şükür herşey yolunda ) ama sizleri çokkkkk özledim ay akşamları evde vakit geçmiyor artık aklım hep burda ama daha 1 hafta yokum bilgisayarı hala götürcek benim ağır kociş
selam kızlarrr
Selammm hoşgeldin.
Benim de geçen hafta bozuktu :) Sıkıştır bari kocanı da bir ana önce yaptırsın. Bilgisayara alışmışız yokluğu çok zor oluyor valla :)
Ben de kaçar kızlar. Yemeğimi hazırlayayım. Kocam gelir birazdan. Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
Selammm hoşgeldin.
Benim de geçen hafta bozuktu :) Sıkıştır bari kocanı da bir ana önce yaptırsın. Bilgisayara alışmışız yokluğu çok zor oluyor valla :)
Ben de kaçar kızlar. Yemeğimi hazırlayayım. Kocam gelir birazdan. Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
hoş geldiinnnnnn
görüşürüz canımmm a.s.
Amannnn canım ya Allah kolaylık versin. Ne güzel azimlisin. Benim 3. ayımda gebelik çok riskliydi hep hastanedeydim. Yüksek lisansı bırakmak zorunda kaldımÖdevlerimi yapacak halim kalmamıştı. Çok üzüldüm çok emek vermiştim ama napalım. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Oğluşum için bişeylerden vazgeçmek bile güzel :)
Benim bebiş iyi canım zilli artık gelsin kollarımaaaa
kızlar ben cıkıcam birazdan abim bilg. istiyor(
öptm hepinizi
Benim bebiş iyi canım zilli artık gelsin kollarımaaaa
kızlar ben cıkıcam birazdan abim bilg. istiyor(
öptm hepinizi
Selam kızlar! sizin topiğinizi sürekli takip ediyorum ve bugün doktor randevumuz vardı.. doktor yine herşey normal dedi ama bize verdiği ultrason ölçümlerinde FL: 6,70 cm BPD:8,60 cm ve kilosu 2490 gram çıkmış ve otomatik hafta hesabında 34+4 olarak görünüyor...
Şimdi ne demek bu? gelişme geriliği mi var? şimdiye kadar herşey normaldi mafoldumben
bence normal. o ultrason üzerindeki tarihlere çok takılma canım doktor normal dediyse iyidir durumu. benim bebişle karşılaştıralım diyecem ama benimki biraz iri. internetteki ölçülere bile uymuyo hiç ölçülerimiz :)
bence senin bebişin kilosu falan gayet normal:icecream:
ben de gidip gelip dolabına bakıyorumeşyaları yerleşti. sanki evde bebiş varmış gibi. bi gelse de sevsem dayanamıyorum
fıstıklar,çok boş bırakıyorsunuz topiği,teker teker doğurun böyle toptan olmaz kikaydirigubbakcemile3
biz kızımla ilk gezmemize gittik,aldım kızımı babannesine gezmeye götürdüm,nasıl iyi geldi anlatamam..
shyqueen canım sen takılma o hesaplayıcılara,doktorun normal diyorsa normaldir..
usg de ölçülenden fazla ya da eksik doğabiliyorl kuzucuklar..
sağlıcakla gelsin de emzirir tombik yaparsın sen onu:)
fıstıklar,çok boş bırakıyorsunuz topiği,teker teker doğurun böyle toptan olmaz kikaydirigubbakcemile3
biz kızımla ilk gezmemize gittik,aldım kızımı babannesine gezmeye götürdüm,nasıl iyi geldi anlatamam..
shyqueen canım sen takılma o hesaplayıcılara,doktorun normal diyorsa normaldir..
Selam kızlar! sizin topiğinizi sürekli takip ediyorum ve bugün doktor randevumuz vardı.. doktor yine herşey normal dedi ama bize verdiği ultrason ölçümlerinde FL: 6,70 cm BPD:8,60 cm ve kilosu 2490 gram çıkmış ve otomatik hafta hesabında 34+4 olarak görünüyor...
Şimdi ne demek bu? gelişme geriliği mi var? şimdiye kadar herşey normaldi mafoldumben
peki ölçümler 34+4 neden gösteriyor?? acaba başka bir doktora gitsem mi?? eşimle ben zayıfız ama ufak tefek insanlar değiliz de bebek genetik olarak küçük olsa diyeceğim.. :uhm:
moralim çok bozuldu geldiğimizden beri sürekli ağlıyorum...
Bende öyle ama bazen doğum fobim baskın geliyor:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?