2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selammm hoşgeldin.

Benim de geçen hafta bozuktu :) Sıkıştır bari kocanı da bir ana önce yaptırsın. Bilgisayara alışmışız yokluğu çok zor oluyor valla :)

Ben de kaçar kızlar. Yemeğimi hazırlayayım. Kocam gelir birazdan. Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

hoş geldiinnnnnn

görüşürüz canımmm a.s.

Hoşbulduk kızlar nasılsınız bebişler nasıl opuyorumnanaktan

oğluş gelsin yaparsın canım yüksek lisansını da :) boşver üzülme

Benim bebiş iyi canım zilli artık gelsin kollarımaaaa

kızlar ben cıkıcam birazdan abim bilg. istiyor (

öptm hepinizi

Benim bebiş iyi canım zilli artık gelsin kollarımaaaa

kızlar ben cıkıcam birazdan abim bilg. istiyor (

öptm hepinizi

iyi olmanıza çok sevindim canım ....gelicek annesi bir iki hafta daha oyalansın birazcık kilo alsın içerde sonra herzman yanında olucakkk ömrüm bıyunca inşallah..

görüşürüz canım yerimseniben

ne güzel bebeklerini kucaklarına alanlar çok olmuş.Allah herkesin bebişine bir ömür boyu sağlık ve uzun ömürler versin. Hayırlısıyla bende atlatsaydım. Bebişimi kucağıma alsaydım.Hayal gibi boshayallersmile

ben de gidip gelip dolabına bakıyorum eşyaları yerleşti. sanki evde bebiş varmış gibi. bi gelse de sevsem dayanamıyorum

Selam kızlar! sizin topiğinizi sürekli takip ediyorum ve bugün doktor randevumuz vardı.. doktor yine herşey normal dedi ama bize verdiği ultrason ölçümlerinde FL: 6,70 cm BPD:8,60 cm ve kilosu 2490 gram çıkmış ve otomatik hafta hesabında 34+4 olarak görünüyor...
Şimdi ne demek bu? gelişme geriliği mi var? şimdiye kadar herşey normaldi mafoldumben

bence normal. o ultrason üzerindeki tarihlere çok takılma canım doktor normal dediyse iyidir durumu. benim bebişle karşılaştıralım diyecem ama benimki biraz iri. internetteki ölçülere bile uymuyo hiç ölçülerimiz :)
bence senin bebişin kilosu falan gayet normal:icecream:

peki ölçümler 34+4 neden gösteriyor?? acaba başka bir doktora gitsem mi?? eşimle ben zayıfız ama ufak tefek insanlar değiliz de bebek genetik olarak küçük olsa diyeceğim.. :uhm:
moralim çok bozuldu geldiğimizden beri sürekli ağlıyorum...

fıstıklar,çok boş bırakıyorsunuz topiği,teker teker doğurun böyle toptan olmaz kikaydirigubbakcemile3

biz kızımla ilk gezmemize gittik,aldım kızımı babannesine gezmeye götürdüm,nasıl iyi geldi anlatamam..

shyqueen canım sen takılma o hesaplayıcılara,doktorun normal diyorsa normaldir..
usg de ölçülenden fazla ya da eksik doğabiliyorl kuzucuklar..
sağlıcakla gelsin de emzirir tombik yaparsın sen onu:)

saol canım bu arada bebeklerini kucağına almış annelere hayırlı olsun demek istiyorum.. hergün birisinin bebeğini sağsalim aldığını duymak çok güzel.. bana hala hayal gibi geliyor doğum yapmak, bebeğime dokunmak.. Allah inşallah benim gibi bekleyen herkese de bebeklerini sağsalim sorunsuz birşekilde kucaklarına almayı nasib etsin..

kaç günlük canım bebiş....40 meselesi vardır ya halk arasında:)

oy oy ne güzel.Darısı başımıza diyelim. Büyümüşte gezmelere gidermiş minik kuzucuukkk

Canım aynısı banada olmuştu. Hep 2 hafta önden giderken bi sonraki randevuda normal haftasında dedi doktor yani 2 hafta gerilemiş oldu. Bi önceki muayeneden sonra 100 gr almış gibi görünüyordu ve bende snn gibi kafaya taktım çok üzüldüm. Ama sonraki gidişimde düzelmişti. Bu ölçümler çok hassas. Bazen ölçümlerde hata yapılabiliyor. Zaten doktorunda normal demiş. Kilolu olması önemli değil Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Tabi bizede

benim de öyleydi canım. 3 farklı tarih vardı doktor 30 haftalık diyodu bi ölçüm 28 hafta gösteriyodu bi ölçüm 31 hafta. o olabiliyo. önemli birşey olsa zaten doktorun sana söyler. üzme kendini sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…