ay benm utanmasam doktora gidip hadi beni doğurt diyecem :/ korkuyorum doğumdan ama bebişi kucağıma almayı o kadar istiyorum kiiiiii
Sen genede gününü bekle canımkaydirigubbakcemile3
benim sezeryanmı normalmi belli deil şu anda herşey normal gidiyor. 2 hafta önceki kontrolde doktor belli olmaz 1-2 hafta önce öncede gelebilir demişti. Tarih Belli olmayıncada zor oluyor
canım bugun 17.günümüz ama ben 40 gün evde kalırsam akıl hastanesine yatmam gerekebilir,hiç alışık değilim,hamileyken de son dönem hep yattım ama iğne falan yaptırmak için çıkıyordum hergün o yüzden bu kadar evde kalmam bile mucize:))kaç günlük canım bebiş....40 meselesi vardır ya halk arasında:)
darısı başınıza valla,içerdeyken geçmeyen zaman şimdi su gibi akıyor:))oy oy ne güzel.Darısı başımıza diyelim.Büyümüşte gezmelere gidermiş minik kuzucuukkk
ben de 10 gün önce gittim doktora. o zaman 28 haziran diyodu doğum tarihi için. bebişe baktı 17 haziran dedi. sezeryan olursam 7 si gibi falan gün verir heralde. benim de 7 sinde sınavım var kalırsam okulum uzuyonilmem ne olacak artık17 sine kadar durması lazım oğlumun içerde 10 tane sınavım var. onlara gireyim öyle gelsin
Selam kızlar! sizin topiğinizi sürekli takip ediyorum ve bugün doktor randevumuz vardı.. doktor yine herşey normal dedi ama bize verdiği ultrason ölçümlerinde FL: 6,70 cm BPD:8,60 cm ve kilosu 2490 gram çıkmış ve otomatik hafta hesabında 34+4 olarak görünüyor...
Şimdi ne demek bu? gelişme geriliği mi var? şimdiye kadar herşey normaldi mafoldumben
herkese selammmmmmmm
herkes neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yoksam herkes doğurduda bir ben mi kaldımmmmmmmmmmmmmmmm
yok ben daha doğurmadım ama sağlık ocağında bi kontrolüm vardı, onlarda sezeryan olabilir belki dediler, bugün bi kaç kasılma ve ağrı yaşadım ama bakalım ne olucak. belirsizlik devvam ediyor.bende sıkıldım artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :sinifsinif:
kafsinkaf'ın haberlerini vereyim hemen;
kordonunu açmıştı oğluşumuz,yine dolamış..
doğum şekli konusunda kararsız kalmış..
ya normal doğumu bekleyecek ya da sezeryana gün alacak haftaya p.tesi..
allahım hakkında hayırlısını versin..
doğumuna gidip hastaneden güzel haberlerini de getircem inşallahhh:Saruboceq:
şu telefonlar iyi ki var,böylece topiğe gelmeyen-gelemeyen ne yaptı diye telaşta kalmıyoruz:)
okuyan herkese ricamdır,lütfen topikten en az bir kişiye numaranızı verin,habersiz kalmayalım..
kime versem diye düşünenler de bana versin:))
casper nasılsın canım yaaa esranın dogum hıkayesi hangi sayfada bılıyoomuuusun
iyiyim canım çok şükür idare ediyoruz işte sen nasılsın
yok canım ya bilmiyorum ama bakayım bende bulursamsayfayı atayım sana
tmm canım neyse onemlı deıl bende ıyım ıkı gunden berı sancı gelıyooo yaaaakafamçokkarıştı
tmm canım neyse onemlı deıl bende ıyım ıkı gunden berı sancı gelıyooo yaaaakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?