2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay benm utanmasam doktora gidip hadi beni doğurt diyecem :/ korkuyorum doğumdan ama bebişi kucağıma almayı o kadar istiyorum kiiiiii

Sen genede gününü bekle canımkaydirigubbakcemile3
benim sezeryanmı normalmi belli deil şu anda herşey normal gidiyor. 2 hafta önceki kontrolde doktor belli olmaz 1-2 hafta önce öncede gelebilir demişti. Tarih Belli olmayıncada zor oluyor

ben de 10 gün önce gittim doktora. o zaman 28 haziran diyodu doğum tarihi için. bebişe baktı 17 haziran dedi. sezeryan olursam 7 si gibi falan gün verir heralde. benim de 7 sinde sınavım var kalırsam okulum uzuyo nilmem ne olacak artık17 sine kadar durması lazım oğlumun içerde 10 tane sınavım var. onlara gireyim öyle gelsin

kaç günlük canım bebiş....40 meselesi vardır ya halk arasında:)
canım bugun 17.günümüz ama ben 40 gün evde kalırsam akıl hastanesine yatmam gerekebilir,hiç alışık değilim,hamileyken de son dönem hep yattım ama iğne falan yaptırmak için çıkıyordum hergün o yüzden bu kadar evde kalmam bile mucize:))
yarı kırkımız dolsun atarım kendimi sokaklara:)))))

oy oy ne güzel.Darısı başımıza diyelim. Büyümüşte gezmelere gidermiş minik kuzucuukkk
darısı başınıza valla,içerdeyken geçmeyen zaman şimdi su gibi akıyor:))

dilekçe yaz yolla içeri hayatım,mazeret bildir,beklesin biraz daha kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ne zmansa o zmaan gelsin inşallah..
okulun uzamasın inşallah,epey emek verdin,bi yığın sınava girdin hatırlıyorum hepsini:))
ama hayırlısı tabii:Saruboceq:

selam canımda ben anlayamadım nasıl gelişme geriliği dedin Allah korusun
benim kızım 35 + 4 iken 2360 gram cıktı
tıfıl yani biraz
her zayıf bebekte gelişme geriliği olsa yanardık canım içini ferah tut

benimde yarın kontrolüm var bakalım ne diyesek doktorumuz gün verecekmi

bu arada bugün ağdamıda hallettim hafifledim valla. her ne olur ne olmaz rezil olmayayım dedim bugün çatımdaki ağrılar iyice arttı benim kızlar yürürken bile acıyo sizinde öylemiii

herkes neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yoksam herkes doğurduda bir ben mi kaldımmmmmmmmmmmmmmmm

yok ben daha doğurmadım ama sağlık ocağında bi kontrolüm vardı, onlarda sezeryan olabilir belki dediler, bugün bi kaç kasılma ve ağrı yaşadım ama bakalım ne olucak. belirsizlik devvam ediyor.bende sıkıldım artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :sinifsinif:

kafsinkaf'ın haberlerini vereyim hemen;
kordonunu açmıştı oğluşumuz,yine dolamış..
doğum şekli konusunda kararsız kalmış..
ya normal doğumu bekleyecek ya da sezeryana gün alacak haftaya p.tesi..
allahım hakkında hayırlısını versin..
doğumuna gidip hastaneden güzel haberlerini de getircem inşallahhh:Saruboceq:

şu telefonlar iyi ki var,böylece topiğe gelmeyen-gelemeyen ne yaptı diye telaşta kalmıyoruz:)

okuyan herkese ricamdır,lütfen topikten en az bir kişiye numaranızı verin,habersiz kalmayalım..
kime versem diye düşünenler de bana versin:))

ya ben doğurup gitçem daha ticker bile yapamadım, zaten sinirim bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... o linkleri tek tek kesip yapıştırdım yinede olmuyo, ben civcivimi nasıl göstercem burdaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı

evet ya belirsizlikten sıkılıyo insan. bakalım benim belki yarın belli olur artık

ama az kaldı daha ne kadar kalabilecekler içerde elbet çıkacaklar canımzemuszemus

bu bizim bebişler ne yaramazlaar ya. bak yaramaza oyun oynuyo annesi ile bir açıp bir doluyo sağlıklagelsinlerde sezeryan normal fark etmez her şey onların iyiliği için dimi canım. sağol getirdiğin haberler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…