2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

bebeklerı rıske atmamak lazım aslında ama ben evdede cok sıkıloyorum gercı okulda da sıkılmıyor degıldım son zamanlarda

kahhorima bence bebeğinin kilosu gayet iyi canım.sağlıklı doğsunlarda senin bebeğin bence en az 3 kilo olur oda 38 de dogurursan.daha geç dogarsa daha da kilo alır.benim kızım da cok zayıf ama çok takmıyorum artık.üzme kendini .

Sağol canım.Evet önemli olan sağlıklı olmaları.Allah bebişlerimizi sağlıklı bir biçimde kucağımıza almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

Canım benimde evde canım çok sıkılıyor.Bende bebek şekerlerini,kapı süsüsünü ve sepetini kendim süsledim.Şimdi onlarda bitti ne yapacağım arıyorumzemuszemus

bende aldım kapı susunu ama esımle yapacagız aksamları.temızlık yapıyorum yavas yavas ama esım gelınce kızıyor onu da yapamıorum sımdı bilmiyorumkismile

kızlar dr dan gelıyorum 36+4 de 2636 gr yine cılızız ama çok şükür 2 bucuk kiloyu geçti ya sağlıklı olsa yeter artık.

kızlar dr dan gelıyorum 36+4 de 2636 gr yine cılızız ama çok şükür 2 bucuk kiloyu geçti ya sağlıklı olsa yeter artık.

Canım bebişin çok hareketli mi?Ben diyorum çok hareketli oldukları için böyleler.Hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alalımda şimdi hiçbişey istemiyorum.

hayır hiçbi ölçüleri söylemedi deli doktor..offff cumartesi çağırdı pazar doğum yapıcaz.sadece heran suyun gelebilir dedi.

Ayyy canım bence kafana takma bak pazar bebiş geliyormuş.Merakta kalmışsın ama dr anormal bişey olsa söylerdi.Bak senin adına çok sevindim bebişine kavuşmana çok az kalmışzemuszemus

Canım bebişin çok hareketli mi?Ben diyorum çok hareketli oldukları için böyleler.Hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alalımda şimdi hiçbişey istemiyorum.

evt teyzesi benimkide hareketli.sanırım ondan yoksa yemediğim şey kalmadı 15 kiloyu tamamladım bugün.balon olup uçucam..ayaklarım zaten oldu bile yürümekte zorlanıyorum.

evt teyzesi benimkide hareketli.sanırım ondan yoksa yemediğim şey kalmadı 15 kiloyu tamamladım bugün.balon olup uçucam..ayaklarım zaten oldu bile yürümekte zorlanıyorum.

Bende harekli o yüzden diyorumBende 15e tamamladım.Hem doğunca yaramazlık yapacklar minicik minicik.Ayy yerim ben onları.Doğar doğmaz aranacaklar hemen memeyi, dudalarını buruşturacaklar.Sağlıklı bi şekilde gelsinler biz besleriz onları annesizemuszemus

inan bende senin gibi bunları düşünerek ağrılarımı unutmaya çalışıyorum.özlem git gite çoğalmaya başladı karnımızdaki bıdıkları sevme vakti geldi artık az kaldı:)

inan bende senin gibi bunları düşünerek ağrılarımı unutmaya çalışıyorum.özlem git gite çoğalmaya başladı karnımızdaki bıdıkları sevme vakti geldi artık az kaldı:)

Dün gece arkadaşım doğum yaptı bugün bebişi gördüm.Ağzının kenarına battaniye geliyo görsen onu yecek nasıl aranıyor.Ağzına götürmeye çalışıyor.Dedim beiş doğunca emer emer annesini büyür hemen.Diyorum erken geslinde annesi yesin onuzemuszemus

haklısın inş az kaldı bitanelerimizin gelmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…