2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

35 hafta 4 günlük benim tosun kızım kilosu 3.220 kg. ama bu hafta yine diet yapıcaz:sm_confused:

35+3 2367 gr 46 cm kızlar ( çok zayıf ve erken doğum riskim var.

evt canm inşallah alırlar erken dogum riski olmasa düşünmezdim bu kadar 3 kilo olsa yeterdi

hergün yatmadan 2 bardak süt iç canım hatta içebiliyosan daha fazla inanmıycaksın 3-4 günde bak nasıl toparlıyacak bebeğin kendini çünkü aynı şeyi bende yaşadım ilk bebeğimde ve bu bebeğimdede aynı şeyi yapıyorum ve bebeğimin kilosu 1 hafta önde ama ben 7.aydan beridir içyorum sen bi dene hiç boşa gitmiycek sende göreceksin ne kadar toparlanırsa artık allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın canım

önerin için çok teşekkürler canım ama hayatımda tüketmediğim kadar süt tükettim (( banada sağlıkçı bi teyzem söylemişti ama ben de en fazla bu kadar yarıyor.hayırlısı artık.

35+3 2367 gr 46 cm kızlar ( çok zayıf ve erken doğum riskim var.

34+2de 2400 gr dı. haftada yaklaşık 180gr alıyordu. 36+2de 3000gr olmuş. haftada 300 gr almış.benim oğluşum da minik gidiyordu hep 3000 gr oldu ya çok şükür diyorum.

hiç merak etme son ay öyle kilo alıyolar ki... erken doğmazsa bebişin 3000 gr civarı doğar. en önemlisi sağlıklı olsunlar tabi. minik bbekler daha çabuk toparlanıyorlar...

36. haftada bebeğimin kilosu 3000 gr kadardı..37.haftada dr gittim yine aynı..çocuk kilo almamış görünüyor....çok canım sıkıldı..bu durumu yaşayan varmı aranızda kızlar

35+6 2525 çıktı bebişim.Önceden hep 1hafta önde gidiyordu.Plesentada kireçlenme çıktıktan sonra önceki gibi kilo alamıyor neredeyse 2 hafta geriledi mafoldumben Bugün drdan geldim çok üzüldüm :gitme:

35+6 2525 çıktı bebişim.Önceden hep 1hafta önde gidiyordu.Plesentada kireçlenme çıktıktan sonra önceki gibi kilo alamıyor neredeyse 2 hafta geriledi mafoldumben Bugün drdan geldim çok üzüldüm :gitme:

canım üzülme lütfen bebegın cok zayıf degıl normal bence.beslenmene bıraz daha dıkkat edersın alır ıns kılo bebegın.hem daha dogumumuza var toparlarlar ıns

canım üzülme lütfen bebegın cok zayıf degıl normal bence.beslenmene bıraz daha dıkkat edersın alır ıns kılo bebegın.hem daha dogumumuza var toparlarlar ıns

Niyese her hafta 1 kilo alan benim.Kiloları ben alıyorum.mafoldumben yememe içmemede çok dikkat ediyorum.Plesentam kireçlenmesedi belki böyle olmazdı.Karnıda ölçümlerde küçük çıktımafoldumben Biliyorum çok zayıf değil ama önceden böyle değildi iştemafoldumben

canım ınsan dayanamıyor demı uzuluyor ıster ıstemez.bende her kontrolde dua edıyorum normal cıksın dıye.dınlenırken sol yanına yatmaya dıkkat et o zman ıse yarıyormus

canım ınsan dayanamıyor demı uzuluyor ıster ıstemez.bende her kontrolde dua edıyorum normal cıksın dıye.dınlenırken sol yanına yatmaya dıkkat et o zman ıse yarıyormus

Evet canım.Besleyemediğimi düşünüyorum işte.Ben hamile kaldığımdan beri soluma yatıyorum canım.Yani ne kilo aldıracaksa hep onları yapıyorum ama olacak işte.İyi ki izne erken ayrılmışım.Dinlenmesem evde ne olacakmış bilmem.Zaten plesentada kireçlenme olayıda okulda 23 nisan hazırlığı oluğu dönemde çıktı.mafoldumben Sıkıntı stres işte.Bende çok sakinimdir ya.eyvahedigeldismile

canım az değil bebeğinin kilosu.. tam ortalamada.. üzülecek bişi yokki..

bak ne guzel yapman gereken herseyı yapıyorsun bundan sonrası hayırlısı artık için rahat olsun.bende bu hafta ızne ayrıldım gecen hafta kanamam oldu doktorum artık çalışmamı istemedi. bana kalsa son gune kadar calısırdım bilmiyorumkismile

Ayy canım benim çok dikkat et.Benim baştada hep kanamam vardı ilk üç ay 2-3 gün rapor aldım.Ama diyorum şimdi ne oldu.bundan sonra asla bebişimi riske atmam diyorum.boşlver bebişler sağlıklı olsun.Okul biz olsakta olmasakta devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…