- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi recepivedik
-
37+2 2900gr
ne yapsam da kilo aldiramiyorum cadiya.
3000gr anca dogar benimki
37+2 2900gr
37+2 2900gr
buarada her akşam da 1 bardak ballı süt içiyorum, onun da faydası vardır mutlaka..
kuymak faydalımı canım ya mısır unlusundan yiyorsun dimi...ama herkes bilmez onu.yapayım bari kendime bende.
arkadaşlar 34 haftalıkken 2200 kilomuz çokmu minik nasıl kilo aldırabilirim birde doktor bir hafta geriden geliyo dedi üzüldüm yapmam gereken birsey varsa söyleyin lütfen((
arkadaşlar 34 haftalıkken 2200 kilomuz çokmu minik nasıl kilo aldırabilirim birde doktor bir hafta geriden geliyo dedi üzüldüm yapmam gereken birsey varsa söyleyin lütfen((
canım benimki 34 haftalıkken 2075 gramdı, doktor minik bi bebek olcanı söylemişti ama şimdi 37 haftalık ve 3 kiloyu geçti..3 kiloyu geçtikten sonra da gerisi önemli diil zaten..ve benimki de 1 hafta geriden geliyo ama biliyosun bu döllenme zamanıyla da alakalı..o yüzden çok takılma derim..
canım benim bebğim daha zayıftı.kafana takma :sinifsinif:beslenmen nasıl diye sordu bende gayet iyi dedim acaba bebegim beslenemiyormu birde geriden geliyo felan deyince üzülüm masallah bebişine benimde 3 kiloyu gecer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?