2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

sütün faydasını bende çok duydum ama malesef bize fazla yaramıyor.bu salı belli olcak artık.hayatımda bu kadar sür içmedim :)))

maşallah bebişlerimize :ecrin_bebek:
bende bu hafta sonu gidicem fıstık kızım kaç kilo olmuş bakıcam :asigim:
bence 2 600 olmuştur çünki hissediyorum :jeyyar: :jeyyar:

leylacım kilonuz bence iyi,obezite bir bebekmi istiyorsun??:)biz 38+0 da 2.900 kilomuz,bence bizimki bile gayet normal.

37+2 2900gr
ne yapsam da kilo aldiramiyorum cadiya.
3000gr anca dogar benimki

leylacım benim bebek de zayıf gidiyodu doktor biraz ufak bi bebek olcak demişti, 2800-3000 gibi doğar demişti..ama ben şuan 37+2yim ve bebek son haftalarda baya kilo almaya başladı..ben kuymak çok seviyorum ve bu sıralar canım çok çektiği için sürekli yapıp yiyorum..o da baya kalorili bişey, ben farketmeden bebeğe de yaramış bi haftada 400 gr almış, şuan 37+2de 3 kiloyu geçmiş..eğer seviyorsan sen de bol bol yiyebilirsin cokacimcoook ama şunu da söylim kızının kilosu gayet normal bence..sanırım doğumun 27 mayıstı ve o zamana kadar 3 kiloyu geçer ve bu gayet iyi, kafana takma

arkadaşlar 34 haftalıkken 2200 kilomuz çokmu minik nasıl kilo aldırabilirim birde doktor bir hafta geriden geliyo dedi üzüldüm yapmam gereken birsey varsa söyleyin lütfen ((

arkadaşlar 34 haftalıkken 2200 kilomuz çokmu minik nasıl kilo aldırabilirim birde doktor bir hafta geriden geliyo dedi üzüldüm yapmam gereken birsey varsa söyleyin lütfen ((

canım benimki 34 haftalıkken 2075 gramdı, doktor minik bi bebek olcanı söylemişti ama şimdi 37 haftalık ve 3 kiloyu geçti..3 kiloyu geçtikten sonra da gerisi önemli diil zaten..ve benimki de 1 hafta geriden geliyo ama biliyosun bu döllenme zamanıyla da alakalı..o yüzden çok takılma derim..

canım takma bu kadar gayet iyi kilosu 3 kiloyu geçer dogana kadar bebeğin inş.benim 33+3 de 1850 gr dı senın 2200 le üzülmen gereksiz

beslenmen nasıl diye sordu bende gayet iyi dedim acaba bebegim beslenemiyormu birde geriden geliyo felan deyince üzülüm masallah bebişine benimde 3 kiloyu gecer inşallah

beslenmen nasıl diye sordu bende gayet iyi dedim acaba bebegim beslenemiyormu birde geriden geliyo felan deyince üzülüm masallah bebişine benimde 3 kiloyu gecer inşallah
canım benim bebğim daha zayıftı.kafana takma :sinifsinif:
ballı süt iç mutlaka her gece,ceviz,hamur işi yemiştim ben benim bebişe bunlar kilo yapmıştı bol meyva ye .

34+2de 2360 gr dı oğluşum. haftada 180 gr alıyor diye hesaplıyprduk. 36+2deyiz 2700gr cvarı olmasını bekliyordum oğluşum atak yapmış 3000gr olmuş. haftada 307 gr almış. çok şaşırdım. benim oğluşum da hep minik gidiyordu; bebişi minik gidenler üzülmesin son ayda atak yapıyorlar.

hamileleiğimin başından berii çeşitli nedenlerden ötürü ikisinii isteyerek diğerleri zorunlu nedenlerle brraktığım toplam 4 doktorum oldu. Sonuncusuda dahil hepsii en başından berii kendimi tecrübeli annelerden ve anne adaylarından korumamı salık verdii. Çünkü bu durum gerçek bir mucize ve henüzz tıbbın bile açıklayamadığı binlerce gizemi içinde barındırıyorrrr veeee kimseninki bir diğerine benzemiyorrr. Ama sizler gibi bende yapamıyorummm en ufak bir terslikdee kendimi atıveriyorum internetin kollarınaaa ve paniğime panikk katıyorummm. Evrensel güce ve doktorlarımıza güvenmekten başka şansımız yokk gibiiii, umarımmm bebişlerimize tas taman sağlıkla ve genetik miraslarına göre en uygun kilo ve boylarında kavuşuruzzzz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…