2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

masallah bebegine canim bende de olctu ayni senin olculerde bisey cikti.adini unuttum hehe

masallah bebegine canim bende de olctu ayni senin olculerde bisey cikti.adini unuttum hehe

canım bu ölçümleri rahim ağzı açıkmı kapalımı diye bakıyolar eğer 3 santimin altında ise açık sayılıyo yani dikiş atıyolarki son aylarda bebek erken gelmesin diye benimkiside tam 3 santim eğer 3 santimi geçmezse dikiş atılacak yani sarklaj denilen ameliyat dikişler doğum esnasında tekrardan alınıyo yani bu kadar hassas bir konu

Teşekkür ederim boncuk, merak ediyordum ben de.

kızlar benim de yarın kontrolum var 15 gün önce gitmiştim o zaman ultrasonda 18+6 çıkmıştı biri 227 biri de 267 gram doktor normal dedi sanırım kıyaslamak normal olmuyo çünkü bir gün bile kilo alması için farkediyo ayrıca günlerimizi tam olarak bilmediğimiz için tedirgin olmayın bazılarımız adetden hemen sonra hamile kalıyo bazımız sonunda . o yüzden tam günlerini bilemiyoruz doktorun dediğine inanın derim ben tabi insan yine de rahat etmiyo ben de sizlerin kini okudum benzer kilolar olunca içim rahat etti (kıyaslama diyene bakın kaydirigubbakcemile3)

yaa arkadaşlar benimle hemen hemen aynı olan hamişlerimiz hep 330-370 gr yazmışlar ben 20. haftamdayım 281 gr. bebeğimiz ağırlığı ben bebişime iyi bakamıyormuyum ki benimki zayıf kalmış(((

ben bugün gittim doktora..

21+0 haftalık aslında ama 22+3 gibi çıktı.

510 gr
boyu da yaklaşık 25 cm gibi..
iyi dedi doktor...
Büyük bi oğlum olacak sanırım... :)):CüvCüv:

evet evet dr da oyle soyledi rahim agzi kapali diye :)) haklısın canım unutmuşum ben

Neden daha büyük diyoo onu anlamadım bi tek. Sanırım bir daha ki ay gittiğimde daha net bi tarih söyleyecek..
Bide boyutlu ultrason çektirmek istiyorum..
Aranızda çektiren var mı..

Son düzenleme:

canım bende ikizlerime hamileyim ve benimkiside 18 haftalık ve kıyaslamak gerekirse kiloları hemen hemen aynı (aslında böyle araştırmak fazla iyi değil yaa kafamız çok karışıyo dr un dediği daha doğru bence başkalarıyla kıyaslanmmamak gerek )

ben 18+5 ken gitmiştim ayrıntılı ultrason için kilosuna 230 gram boyu 22 cm demişti sanki boyu uzun gibi mi ne bi arkadaş 22 haftalıkken boyu 22 cm demişde merak ettim sizin bu haftada kaçtı şimdi 22+4 tam bir ay oldu nerdeyse gitmeyeli doktor bi sorun olmadıkdan sonra gelmene şuan gerek yok dedi belki bidaha ki hafta gidicem 1 yı hiç geçirmedim şimdiye kadar dayanamıyorum görünce insan mutlu oluyo

slm kızlar bende şu an 21+2 günlük hamileyim 19 haftalıkken gitmiştim boyunu sölemedi doktor ama kiloso 256 grmış normal dedi ama bana sanki zayıfmış gibi geliyo :))

geçen hafta zayıf dıye uzulmuştum bugun detaylı ultrasna gırdım, kılo almış kızım. 270 gr dı 480 olmuş. stres yapmaya gerek yokmuş aslında. sızde sakın sıkılmayın kızlar 1 gun bıle fark ettırıyor. topluyor onlar kendını.

bugün benim de detaylı ultrasonum vardı, bizim oğlan 22+6 da 529 gr görünüyo..bütün ölçümleri herşeyi iyi dedi doktor..
bi de biz resimlerden burnunun ve dudaklarının babasına, elmacık kemikleri ve çenesinin bana benzediği sonucuna vardık:)) bakalım tutcak mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…