- Konu Sahibi recepivedik
-
Maaşallah bebişlerinize kızlar
Ben de dün (19+3) gittim.
BPD : 4.99 cm
HC : 17.84 cm
AC : 14.05 cm
FL: 2.98 cm
293 gr olmuş oğlum benim.
Bir de del ağrısı ile gittim, rahimle ilgili bir ölçüm yaptı, DT: 3.87 cm dedi ama bunun ne olduğunu heyecandan sormayı unuttum. Rahmin genişliği mi yoksa başka bir ölçü mü bilemiyorum. :uhm: Herşey normal dedi. alkisalkisalkis
masallah bebegine canim bende de olctu ayni senin olculerde bisey cikti.adini unuttum hehe
ya bişey merak ediyorum siz hafta hafta gidiyosunuz kontrele bana ayda bir veriyor randevuyu
masallah bebegine canim bende de olctu ayni senin olculerde bisey cikti.adini unuttum hehe
canım bu ölçümleri rahim ağzı açıkmı kapalımı diye bakıyolar eğer 3 santimin altında ise açık sayılıyo yani dikiş atıyolarki son aylarda bebek erken gelmesin diye benimkiside tam 3 santim eğer 3 santimi geçmezse dikiş atılacak yani sarklaj denilen ameliyat dikişler doğum esnasında tekrardan alınıyo yani bu kadar hassas bir konu
ya bişey merak ediyorum siz hafta hafta gidiyosunuz kontrele bana ayda bir veriyor randevuyu
canım bu ölçümleri rahim ağzı açıkmı kapalımı diye bakıyolar eğer 3 santimin altında ise açık sayılıyo yani dikiş atıyolarki son aylarda bebek erken gelmesin diye benimkiside tam 3 santim eğer 3 santimi geçmezse dikiş atılacak yani sarklaj denilen ameliyat dikişler doğum esnasında tekrardan alınıyo yani bu kadar hassas bir konu
kızlar benim de yarın kontrolum var 15 gün önce gitmiştim o zaman ultrasonda 18+6 çıkmıştı biri 227 biri de 267 gram doktor normal dedi sanırım kıyaslamak normal olmuyo çünkü bir gün bile kilo alması için farkediyo ayrıca günlerimizi tam olarak bilmediğimiz için tedirgin olmayın bazılarımız adetden hemen sonra hamile kalıyo bazımız sonunda . o yüzden tam günlerini bilemiyoruz doktorun dediğine inanın derim ben tabi insan yine de rahat etmiyo ben de sizlerin kini okudum benzer kilolar olunca içim rahat etti (kıyaslama diyene bakın kaydirigubbakcemile3)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?