2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

Sağol Leylammmmmm
Ben yazdım ama normal ölçülerini bilmiyomki sizden yorum gelirse falan diye yazdım aslında
Nasıl biizmki ? İyimi diyosun? Bi ara karın çevresi geniş dmeiştin? Aradaki fark kapanmış mı?
Masallah kizina cosmocum.
benim kizimin 20+5ken FL-i 37.3 mm. neden bu kadar kucukmus ki benimki? CADIARZU

ben siteden inceledim 20+0 ve 20+6 haftalar arasi alt sinir 29,orta deger 32,ust sinir da 36-mis.simdi sana o linki aticam oraya gir.ultrason olcumlerine bak.doktor ne dedi?iyimiymis kizimiz?buyuk bebek olucak herhalde:)))
Ama sende gecen sefer karin cevresi buyukdu ama simdi gayet normal.bu da ilerki haftalarda dengeleyecek kendini merak etme.

anacım selvi boylu mu koca göbeklimi anlamadım ben bu kızı
işin aslı acaba herşey yolundamı diye merake diyom
Ama bi aksilik olsa Dr sölerdi heralde? sölerdi dimi?

yok canım yalan söyleyecek halin yok ya.
sadece biraz fazla geldi bu değer ona şaşırdım
demekki senin bebiş selvi boylu olacak

anacım selvi boylu mu koca göbeklimi anlamadım ben bu kızı
işin aslı acaba herşey yolundamı diye merake diyom
Ama bi aksilik olsa Dr sölerdi heralde? sölerdi dimi?

ne güzel işte maşallah poposu göbeği büyük olsun
aksi birşey yoktur merak etme.olsa doktorun 40 kere uyarır

meraba kızlar bende 21 haftalıkken 230 gr dı...boyunu hiç söylemedi ölçemiyorum büyüdüğünden dediii..bende çok merak ediyorum sizce kilosu çok mu düşükk

meraba kızlar bende 21 haftalıkken 230 gr dı...boyunu hiç söylemedi ölçemiyorum büyüdüğünden dediii..bende çok merak ediyorum sizce kilosu çok mu düşükk

selaM CANIM BENIMKIDE 21HAFTALIK AMA KILOSUNA 500GR DEDI DOKTOR GERISINI SEN HESAP ET :uhm:

Maaşallah bebişlerinize kızlar

Ben de dün (19+3) gittim.

BPD : 4.99 cm
HC : 17.84 cm
AC : 14.05 cm
FL: 2.98 cm
293 gr olmuş oğlum benim.

Bir de del ağrısı ile gittim, rahimle ilgili bir ölçüm yaptı, DT: 3.87 cm dedi ama bunun ne olduğunu heyecandan sormayı unuttum. Rahmin genişliği mi yoksa başka bir ölçü mü bilemiyorum. :uhm: Herşey normal dedi. alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…