2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

MasAllah bebegine. Bende cok merak ediyorum yavrumu gelecek ay
renkli ultrason yapariz dedi doktorum ozaman daha cok belli olur. :asigim:

Meraba Kızlar bugün kontrolden geldim.Oğluşum 20+0 günlük ve 407 gr geldi.Ama bir türlü yüzünü göstermedi.^3 hafta içerisinde ayrıntılı ultrasona gireceğim.sonrasında bebiş ne kadar büyür bilememzemuszemus

masallah kizlar miniklerinize

Kızlar selam bugün kontrolümüz vardı maaşallah kızımız pek hareketli 23+5 iz 830 gram olmuş kızım

masallah canim kizina. kilosu cok iyi Allah nazarlardan saklasin.Recepcim sormasi ayip nasil beleniyorsun yani ne agirlikli besleniyorsun,ogunlerini filan yazarsan biz de yararlanmis oluruz :))))
bana simdiye kadar bebisimin kilosu soylenmedi.dr-umun cihaziyla yalniz 24. haftadan mumkunmus.ben de baska yere gitmedim nedense.
gelecek hafta gidecegim doktora onun icin kilosunun iyi olmasini istiyorum yoksa panigim ben :)))

Canım ben öyle fazla yiyen çookk iştahlı biri değilim, sadece almam gerektiğini düşündüğüm şeyler var onları aksatmamaya çalışıyorum..
hergün yanımda sütümü ve bağırsak çalıştıran yoğurtlardan getiriyorum birer tane..kavanozumda kayısı üzüm fındık gibi şeyler var, hergün atıştırıyorum..
eskisine oranla daha fazla su tüketmeye çalışıyorum..
ve her akşam meyve yemeyi ihmal etmiyorum..
arada da sütle birlikte polen yutuyorum, bol protein ve mineral içeriyor..
tabi doktorumun verdiği vitaminleri filan da düzenli içiyorum..
bi de pekmez yemek hem anneye enerji verir hem de bebeğe kilo aldırırmış, ona da başlicam..
zaten ben öyle çok iri bi bebeğim olsun istemiyorum..ben 10-15 kilo alim bebeğim de 3-3,5 kilo arası doğsun benim için yeterli..
tabi en önemlisi sağlıklı olması..
böyle işte leylacım, umarım yardımcı olabilmişimdir..

ben de senin gibi besleniyorum.bir tek vitamin icemiyorum o kadar.ama meyvedir,suttur,yumurtadir ve s hergun tuketmeye calisiyorum.
bir de sitede bir yerde okumustum muz+bal+pekmez cok iyiymis bebisin kilosu icin.onu da yapiyorum kahvaltida.
insallah gelecek hafta kontrolde bebegimin kilosu iyi cikar.
ben 2.600 dogmusum,genlerle de alakaliymis bu kilo meselesi.bebegim hic olmazsa 3-e ulassin istiyorum aklinialirimsmile

Valla kızlar ben bugüne kadar ne vitamin içtim nede eksta dikkat ettim. Öyle pekmezmiş sütmüş hiç tüketmedim. bebişlerin beslenme durumu aynı zamanda plesentanın iyi oluşmasıyla rahim kanallarının açık olmasıyla alakalıymış. Yediğimiz içtiğimiz ekstra herşey kendimize bebek zaten bizden çekip alıyor eksra aldığımız vitaminler falanda bize destek oluyor

Bende boyle dusunuyorum canim, bende hic kullanmadim ama simdiki baslama nedenim kendim icin, kendimi halsiz ve yorgun hissettigim icin
yoksa bebegimde cok fazla fark edecegini dusunmuyorum.

leylacım bence senin bebeğinin kilosu iyi çıkacak merak etme.. ben de 2200 doğmuşum genetikse yandı bizim oğlan:))

evet rahim kanallarıyla kesinlikle ilgisi var ama bence iyi beslenmenin de ekstra faydası olur..bize faydalı olması bile yeterli..yaşlanınca görürüz şimdiki yatırımların karşılığını..

insallah canim.evet anne ve babanin dogdugunda olan kilosunun da onemi varmis ben de yeni okudum.yalniz ben fikir degistirdim kilosu benim dogdugumdaki kadar olsun raziyim,yeter ki saglikli olsun.:)))

bugün 3 boyutluya gittim kızlarr
kızım 470 gr olmuş dr gayet iyi dedi haftasına göre uyumluymuş
boy sölemiyolar zaten ölçümler doğru olmaz diye
kıpır kıpır zaten yumurcak kızım

bizimde bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı
22+2 deyiz
Boyu 28 cm haftasına göre boyu uzunmuş
Kilosu 476 gr

stellacım gözün aydın bende bugün gördüm bebeişimi
benim kız geriden geliyor ultrasonda 20+4 çıktı :1no2: geç döllenme var bende sat a yaklaşamadık daha
boyu 23 cm kilosu da 357 gr olmuş. bunun haricinde bir problemi yok allaha şükür. organ gelişimleri normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…