- Konu Sahibi recepivedik
-
stellacım gözün aydın bende bugün gördüm bebeişimi
benim kız geriden geliyor ultrasonda 20+4 çıktı :1no2: geç döllenme var bende sat a yaklaşamadık daha
boyu 23 cm kilosu da 357 gr olmuş. bunun haricinde bir problemi yok allaha şükür. organ gelişimleri normal çıktı
Anacim benimkinin boyu da 23 cm cikmisti 21+4 de gittigimde,
bizimki de kisa boylu olacak bu gidisle. kaydirigubbakcemile3
benimkisi de solucan gibi olacak sanırım. boy 23 cm kilo 357 gr. ince uzun birşey
ama zaten son aylarda gelişimleri hızlanacak. şu an üzülme kısa olacak diye. her an herşey olabilir
bizimde bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı
22+2 deyiz
Boyu 28 cm haftasına göre boyu uzunmuş
Kilosu 476 gr
stellacım gözün aydın bende bugün gördüm bebeişimi
benim kız geriden geliyor ultrasonda 20+4 çıktı :1no2: geç döllenme var bende sat a yaklaşamadık daha
boyu 23 cm kilosu da 357 gr olmuş. bunun haricinde bir problemi yok allaha şükür. organ gelişimleri normal çıktı
Günaydın arkadaşlar :) Cumartesi bizde oğluşumuzu gördük :) 530 gr olmuşve bize vesikalık poz vedi profilden :). Herşey normalmiş ve çok hareketliydi bu sefer tüm organlarını inceleyebildik sadece plesanta biraz aşağı yerleşimliymiş ama şimdilik bir problem yaratmaz dedi doktor... :) artık 23 şubata kadar bekleyeceğim oğlumu tekrar görmek için.
Stella maşallah bebişine :) bende gördüm oğluşumu cumartesi :)
Kızlar ben de 22+1'de ayrıntılı ultrasona girdim:
Oğlum 551 gr olmuş, tüm değerleri normal sınırlarında.
Plasentayı besleyen damarlar da çok iyi durumda. Bebişim baş aşağı duruyor ama doktor önemli değil zaten sürekli taklalar atıyor dedi.
FL uzunluğu: 41.02mm yani oğlumun boyu da yaklaşık olarak 28.71 cm.
merhaba bende dün girdim ultrasona
24+6 haftamızla bebeğimin gelişimi bir gidiyormuş
kızım 769 gram boyu da ortalama 25-30 cm dedi
çok şükür herşey yolunda
rabbim hepimizin meleklerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?