2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

Anacim benimkinin boyu da 23 cm cikmisti 21+4 de gittigimde,
bizimki de kisa boylu olacak bu gidisle. kaydirigubbakcemile3

Anacim benimkinin boyu da 23 cm cikmisti 21+4 de gittigimde,
bizimki de kisa boylu olacak bu gidisle. kaydirigubbakcemile3

benimkisi de solucan gibi olacak sanırım. boy 23 cm kilo 357 gr. ince uzun birşey
ama zaten son aylarda gelişimleri hızlanacak. şu an üzülme kısa olacak diye. her an herşey olabilir

benimkisi de solucan gibi olacak sanırım. boy 23 cm kilo 357 gr. ince uzun birşey
ama zaten son aylarda gelişimleri hızlanacak. şu an üzülme kısa olacak diye. her an herşey olabilir

21inci haftada 27 cm olmasi gerekiyormus ya bizimki ufak mi olacak ne.
Canim aslinda bunlar kafaya takilacak seyler degil saglikli sihatli olsun yeter. :asigim:

Günaydın arkadaşlar :) Cumartesi bizde oğluşumuzu gördük :) 530 gr olmuş ve bize vesikalık poz vedi profilden :). Herşey normalmiş ve çok hareketliydi bu sefer tüm organlarını inceleyebildik sadece plesanta biraz aşağı yerleşimliymiş ama şimdilik bir problem yaratmaz dedi doktor... :) artık 23 şubata kadar bekleyeceğim oğlumu tekrar görmek için.

Archimim Maşallah bebişine :) sınırlar içerisinde olduğu sürece doktorlar için sorun olmuyor boy ve kilosu ... Senin bebeği besleyen damarlarının sağlıklı olması ve onun organlarınn sağlıklı olması herşeyden önemli ... Maşallah herşey yolundaymış :)

gözün aydın mexelina iyi habeleri aldıkça seviniyorum.benim bebe yorgunluktan uyudu. doktor oynatana kadar neler çekti. halası gibi tembel benim bebek klava:

oooooo bir topiğimiz daha varmış burayı bugün gördüm daha.

bende 22 haftalıkken gittim en son 23+4 gözüküyodu 630 gr dı bebişim ama boyunu sormak aklıma gelmedi benim. çok hareketliydi maşallah resim çekileceği zamanda anladımı ne arkasını döndü yattı. allahım esirgesin bebişlerimizi

selam kızlar :) a.s. ne güzel bir konu açılmış
ben de aranıza katılayım dedim
dün kontrolüm vardı :ecrin_bebek:
21 haftalık boy : 25 cm. ağırlık 360 gr.

biz de bugun gittik doktora.
ayrintili ultrasonda butun organlari,kan damarlari dahil kemiklerine kadar incelendi cok sukur bir aksilik yok.
gramini yine ogrenemedik son 2 ayda soyleniyormus mu ne Allahim sinir oldum nerdeyse doguracam daha kilosunu bilmiyorum.olcumleri normal,grami onemli degilmis.morelim cok bozuldu benim.
herkesin haberi var bir ben bilmiyorum cumartesi bu dr.dan aldigim sonuclari kendi doktoruma goturecem ultrasonda tekrar o da bakmaz diye dusunuyorum.eger bakarsa 25. haftadan soleyebiliyormus kilosunu ogrenmis olurum.Ama esas olan saglikli olmasiydi,sorun olmamasiydi ki cok sukur hersey yolundaymis.kilosunu da dogunca ogrenirim artik kaydirigubbakcemile3

kızlar bende ayrıntılı ultrasona yarın gidicem öyle heyecanlıyımki bi sağlıklı haberlerini alsaydık içim rahatlıycak

Kızlar ben de 22+1'de ayrıntılı ultrasona girdim:

Oğlum 551 gr olmuş, tüm değerleri normal sınırlarında.

Plasentayı besleyen damarlar da çok iyi durumda. Bebişim baş aşağı duruyor ama doktor önemli değil zaten sürekli taklalar atıyor dedi.

FL uzunluğu: 41.02mm yani oğlumun boyu da yaklaşık olarak 28.71 cm.

Günaydın kızlar...
Ben de yarın gidiyorum ayrıntılı ultrasona... Bakalım neler olacak... Çok merak ediyorum. Bi görelim bakalım oğlumuz nasıl kaç kilo kaç cm gelişimi, sağlığı nasıl ?
En son 20+5 de gitmiştim 2 hafta önce 510 gr dı boyu da yaklaşık 25 cm di bakalım 2 haftada neler olmuş :))
Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün, sağlıkla doğsun....

maşallah melmeacım

merhaba bende dün girdim ultrasona
24+6 haftamızla bebeğimin gelişimi bir gidiyormuş
kızım 769 gram boyu da ortalama 25-30 cm dedi
çok şükür herşey yolunda
rabbim hepimizin meleklerini korusun

Masallah bebislere
ben de yarin kendi dr. randevum var ayrintidan sonra.
ultrasonda yine bakarsa gelismelerden haberdar edicem sizi.

bende yarın gidicem renkli ultrasona giricem okadar heycanlıyım ki merak ediyorum bebeğimi sağlıklımı diye inşallah kötü bişeyle karşılaşmam bayağıdır gitmedim 25 haftalık olmuş olcm birazda bilerek gitmedim biraz büyüsün öyle göreyim diye ama bi daha bu kadar ara vermem.yarın gideyim değerlerini yazarım inşallah

kızlar ayrıntılı ultrasona dün girdim allahıma bin şükür herşeymükemmel hiç bir sağlık problemimiz çıkmadı 20+2 günlük ağırlıkları 320şer gr mış boyları 27 cm sadece eşleri bir taneymiş 2 tane olması gerekirken hamileliyim biraz riskli geçicekmiş ama bebeklere zararı yok sadece gününden daha önce erken döğabilirlermiş çok dikkat etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…