Canım yaa seni çok iyi anlıyorum. Dua edelim inş. bol bol duadan başka elimizden gelen bişey olamaz. Senin içinde çok dua edicem inş.
canım yaş 28..ama iki yılda 50 oldum valla....heleki kızımdan sonra 10 yıl yaşlandım beni ancak kucağımda sağlıklı bir bebek gençleştirecek....
rayihacım iyi düşünmmeye çalışıyorum ama pek becerikli değilim artıkbu konuda...
Hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum. mehtap kardeşim yarın hayırlı habrlerini bekliyoruz inş. İnan merak edicem seni ve dua ediceem özel olarak.
Meleklerimiz Allah'a emanet
kızlar bugün ilk dr ziyaretimi gerçekleştirdim ve kesemiz göründü 8 mm. :) 4+4 hafta bugün.Ama sormak istediğim bişey var belimde inanılmaz bi ağrı var ve kasıklarımda da sancı oluyo ara ara sizce bu normal mi?Ne olur benle aynı şeyi yaşamış birileri olsun,bunun normal olduğunu söylesin.Böyle adet sancısı gibi oluyokorkmaya başladım
mhtpcım canım benim hiç endişelenme allahın izniyle meleğini melekler korur sen üzülürsen o da üzülür öyle düşün yarın hayırlı haberini alıcaz inşallah kendine ii davran şeker
kızlar merhabalar..geçmişi okuyamadım...
ya bişey sorucam...
iki gündür belli belirsiz akıntımın içinde pembelik vardı...bugün arrtı kanlı akıntı oldu kahverengimsi...
aslında hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum buna rağmen kan garip değil mi??çok moralim bozuldu..galiba 4. kez bebeğimi kaybediyorum...
dr aradım progestanı arttır yarın gel dedi...
çok üzülüyorummm
kızlar bugün ilk dr ziyaretimi gerçekleştirdim ve kesemiz göründü 8 mm. :) 4+4 hafta bugün.Ama sormak istediğim bişey var belimde inanılmaz bi ağrı var ve kasıklarımda da sancı oluyo ara ara sizce bu normal mi?Ne olur benle aynı şeyi yaşamış birileri olsun,bunun normal olduğunu söylesin.Böyle adet sancısı gibi oluyokorkmaya başladım
mhtpcim teşekkür ederim bende geçmişi okuyodum şimdi.aynı şeyleri yaşayanları okudum,seninde yazını gördüm ya içim rahat uyurum rtık bu gece :)
Kızlar bide çin takvimi diye bişey duydum ben bugün yaşa ve hamile kalınan aya göre cinsiyet belirliyormuş akannehir varmı bu konu hakkında bilgisi olan yahu?
lodosbitti kardeşim iyi düşünelim, iyiye yoralım, iyi olsun inş.
Sürekli dua ediyorum. Rabbim omayanlarada en kısa zamanda versin inş. Bizim bebişlerimizide kucağımıza almayı hayırlı evlat oldukları günleri görmeyi, nasib etsin inş. Rabbim evlatlarımızı göz aydınlığı kıldığı zürriyyetlerden eylesin Amin!
canım yaş 28..ama iki yılda 50 oldum valla....heleki kızımdan sonra 10 yıl yaşlandım beni ancak kucağımda sağlıklı bir bebek gençleştirecek....
rayihacım iyi düşünmmeye çalışıyorum ama pek becerikli değilim artıkbu konuda...
İnşallah mehtapcım hepimizinki sağlıklı olsun 2 kayıp da benm var
Ne yalan sölim yusuf yusuf ediyom arada bi
inşallah canım inaşşallah güzel haberler getiririm..
üzülmemeye çalışıyorum..:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?