2010 Haziranının Güzel Anneleri

Canım yaa seni çok iyi anlıyorum. Dua edelim inş. bol bol duadan başka elimizden gelen bişey olamaz. Senin içinde çok dua edicem inş.

benmde 29 canım inş. allahım tamamına erdrsn de gençleş inş.

canım inşallah bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...buradan sağlıklı doğum haberleri veririz..

Hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum. mehtap kardeşim yarın hayırlı habrlerini bekliyoruz inş. ınan merak edicem seni ve dua ediceem özel olarak.

Meleklerimiz Allah'a emanet

Hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum. mehtap kardeşim yarın hayırlı habrlerini bekliyoruz inş. İnan merak edicem seni ve dua ediceem özel olarak.

Meleklerimiz Allah'a emanet

canımmmm kabi güzel arkadaşım allah razı olsun....

yarın haber veririm size...inşallah güzel haber veririm..

ARKADAŞLAR MERHABA BEN TOPİĞİNİZDE YENİYİM ÇOK ŞÜKÜR BENDE 10 EKİMDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BU ÜÇÜNCÜ GEBELİĞİM AMA DAHA ÖNCEKİLERİ NE YAZIK Kİ KAYBETTİM KANDA PIHTILAŞMA VE TİROİD PROBLEMLERİM VAR İLACLARIMI İÇİYORUM İĞNEMİ YAPIYORUM İNŞ BU SEFER KUCAĞIMA ALACAĞIM MELEĞİMİ
BU ARADA BENİMDE BELİMDE BAZEN AĞRILAR OLUYOR İŞİMDEN DOLAYI ÇOĞUNLUKLA YAKTAYIM DİNLENİNCE GEÇİYOR AMA DOKTORUMA SORDUM NORMAL DEDİ İNŞ BU TOPİKTEKİ HERKES HAZİRAN GİBİ MELEĞİNE SAĞ SALİM KAVUŞUR..:CüvCüv::Saruboceq:

reblid canım tebrikler..allah tamamına hayırlısıyla erdirsin...

iğnen clexan mı?kaçlık kullanıyosun??

ne öğretmenisin??

kütük no kaç??amma soru sordum dimi...

mhtpcım canım benim hiç endişelenme allahın izniyle meleğini melekler korur sen üzülürsen o da üzülür öyle düşün yarın hayırlı haberini alıcaz inşallah kendine ii davran şeker

mhtpcım canım benim hiç endişelenme allahın izniyle meleğini melekler korur sen üzülürsen o da üzülür öyle düşün yarın hayırlı haberini alıcaz inşallah kendine ii davran şeker

inşallah canım inaşşallah güzel haberler getiririm..
üzülmemeye çalışıyorum..:S

kızlar ben kaçtım..iyi gecelerrr...yeni gün hepimize güzel haberler getirsin....

Günaydın kızlar. Mehtap canım geçmiş olsun. Ama ümidini kaybetme bozma moralini. Ezan okunurken bebeğin için dua et. Bende dua etcem. Rabbim bu defa yavrunu sağlıkla zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin. Dinlen. Senin için en iyisini şüphesiz rabbim bilir. Ona sığın. Hem biz senle aynı gün doğurcaz kaçmak yok. :)

aman tatlımmmmm aman dikkat et yemek yemek için bile yerinden kalkmaa sakın eşin getirsinnn dr la konuş rapor alll ne olursa olsunnn dikkat et kendine lütfennn
dualarım seninle canım benimmm hayırlı haberler getir bize
ama dr la konuş 15 gün felan rapor all yaaa

maaşallah canım ne güzell
korkm a tatlım aynısı bende de var
bizde bu gün akşam gitcez ilk kez dr a
inşallah bizde görürüz kesemizi inşallahhhhhhh

evet canım hamile kaldığın yaşa ve aya göre cinsiyet gösteriyor
benim çin takvimine göre oğluşum olacak da :))) burada çoğunluk oğlanı gösteriyor
sanırım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah mehtapcım hepimizinki sağlıklı olsun 2 kayıp da benm var
Ne yalan sölim yusuf yusuf ediyom arada bi

Rabbim ikinizede ve hepimizide hayırlı sağlıklı hamilelikler sonrasında da hayırlısıyla meleklerimizi kucaklarımıza sağlıklı bir şekilde almamızı nasip etsin inşallahhhhhhhh

inşallah canım inaşşallah güzel haberler getiririm..
üzülmemeye çalışıyorum..:S

canım geçmiş olsun.inşallaahhh bir sorun yoktur,herşey yolundadır.iyi düşünelim iyi olsun.allaha emanet.doktordan gelince mutlaka haberdar et bizi. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…