2010 Haziranının Güzel Anneleri

Kızlar ben bişi sormak istiyorum.
Dr gitim dr bana hiç bişey tavsiye etmedi desem yeridir. :umursamaz:

Folik asit yazdı, bol su iç dedi, eşinle aşk yapma dedi ,ev işi yapma dedi. Bu kadarcıkmı yani? dr memnun kalmadım. Bursada iyi güler yüzlü her istediğimde arayabiliceğim bi dr istiyorum. fisfisfis çokmu şey istiyorum?

Canım benm inşallah geçicek sıkma canını

CANIM belki yerleşme kanamasıdır kötüye yorma emi
Rabbm şifa versn inş.

Canım banada aynnı söledi kaldıki ben bi dış gebelik bide düşük yaşadım
Coraspinle folbiol verdi dikkat et kendne bol bol dua et tevekkül et dedi sadece
Ne aşk ne meşk ne ev işi hiç bişey söylemedi

kızlar merhabalar..geçmişi okuyamadım...
ya bişey sorucam...
iki gündür belli belirsiz akıntımın içinde pembelik vardı...bugün arrtı kanlı akıntı oldu kahverengimsi...
aslında hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum buna rağmen kan garip değil mi??çok moralim bozuldu..galiba 4. kez bebeğimi kaybediyorum...
dr aradım progestanı arttır yarın gel dedi...
çok üzülüyorummm

Mehtapcım senin de geçmişin benm gibi sabıkalı sanırım
Yerleşme kanaması olurmuş belkim ondandır?
Olamaz mı?

canım geçmiş acı barındırıyor malisef..((

zaten adet günü 1-2 damla kan gelmişti dr yerleşme demişti..yine yerleşme olamaz herhalde....galiba düşecek..((

biz de bu gun 6 haftalik olduk.
Bulantilar var az ve yorgunluk,halsizlik var...butun gun uyuyabilirim.
mehtap,canim yaaa gecmis olsun....
insallah onemli birsey degildir.yarin dr-a git ve haberdar et bizi.nolur uzulme bebise zararli...

kızlar bugün ilk dr ziyaretimi gerçekleştirdim ve kesemiz göründü 8 mm. :) 4+4 hafta bugün.Ama sormak istediğim bişey var belimde inanılmaz bi ağrı var ve kasıklarımda da sancı oluyo ara ara sizce bu normal mi?Ne olur benle aynı şeyi yaşamış birileri olsun,bunun normal olduğunu söylesin.Böyle adet sancısı gibi oluyo korkmaya başladım

kızlar teşekkür ederimm..mesajlarınız beni rahatlatıyor....iyiki varsınız...inşallah bu sayfadan ayrılmam sizinle güzel bir hamilelik geçirir ve bebeğimi kucağıma alırım...:Saruboceq:

elifcim meraklanma bebeişin büyüdüğü için böyle oluyor..için rahat olsun...

mhtpcim teşekkür ederim bende geçmişi okuyodum şimdi.aynı şeyleri yaşayanları okudum,seninde yazını gördüm ya içim rahat uyurum rtık bu gece :)
Kızlar bide çin takvimi diye bişey duydum ben bugün yaşa ve hamile kalınan aya göre cinsiyet belirliyormuş akannehir varmı bu konu hakkında bilgisi olan yahu?

mhtp canım hamilelikte kanamalar olabilir ara sıra hemen kötüye yorma, bu şekilde çok doğum yapan kadın var, biri de benim kızkardeşim, yüreğini ferah tut, doktor kontrollerini ihmal etme tatlım.

mhtp canım hamilelikte kanamalar olabilir ara sıra hemen kötüye yorma, bu şekilde çok doğum yapan kadın var, biri de benim kızkardeşim, yüreğini ferah tut, doktor kontrollerini ihmal etme tatlım.

inşallah sağlıklı doğan bir bebişim olur..kayıplarım olunca çok korkuyorum en ufak bişeyden bile...duanızı eksik etmeyin nolurrrr..

lodosbitti kardeşim iyi düşünelim, iyiye yoralım, iyi olsun inş.

Sürekli dua ediyorum. Rabbim omayanlarada en kısa zamanda versin inş. Bizim bebişlerimizide kucağımıza almayı hayırlı evlat oldukları günleri görmeyi, nasib etsin inş. Rabbim evlatlarımızı göz aydınlığı kıldığı zürriyyetlerden eylesin Amin!

İnşallah mehtapcım hepimizinki sağlıklı olsun 2 kayıp da benm var
Ne yalan sölim yusuf yusuf ediyom arada bi
inşallah sağlıklı doğan bir bebişim olur..kayıplarım olunca çok korkuyorum en ufak bişeyden bile...duanızı eksik etmeyin nolurrrr..

canım yaş 28..ama iki yılda 50 oldum valla....heleki kızımdan sonra 10 yıl yaşlandım beni ancak kucağımda sağlıklı bir bebek gençleştirecek....

rayihacım iyi düşünmmeye çalışıyorum ama pek becerikli değilim artıkbu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…