,canım tekrar tebriklerrrrrrrrralkisalkisalkisRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
ben de 5+2 yim en son regli tarihin nedirrrrrrrrrr
haklısın canım ama dayanamıyorum işte. en cokta bebgıme bısey olacak dıye korkuyorum. ılk 3 ay hep bole olur dıyorlar ınanmak ıstıyorum. umarım 9 ay boyunca boyle surmez. hıc bır ıs yapamaz oldum evde..:sinifsinif:
kızlar benim mbugün 6+1 ama cmts gecesi kanamam oldu açık pembe renkte acile gittim.kese hala yerinde ama 1 hafta sonra kontrole gideceğim kalp atışına bakılcak varmı yokmu diye... duphaston verdi ama içince acayip başım dönüyo tansiyonum düşüyo.. mide bulantım hiç yokyu oda başladı... bu ara kötüyüm yani.. korkuyorum bi taraftan karnım ağrıyo ara ara...Allah cc herkesin bebeğini korusun...amin...
Kızlar ben bişi sormak istiyorum.
Dr gitim dr bana hiç bişey tavsiye etmedi desem yeridir. :umursamaz:
Folik asit yazdı, bol su iç dedi, eşinle aşk yapma dedi,ev işi yapma dedi. Bu kadarcıkmı yani? dr memnun kalmadım. Bursada iyi güler yüzlü her istediğimde arayabiliceğim bi dr istiyorum. fisfisfis çokmu şey istiyorum?
kızlar merhabalar..geçmişi okuyamadım...
ya bişey sorucam...
iki gündür belli belirsiz akıntımın içinde pembelik vardı...bugün arrtı kanlı akıntı oldu kahverengimsi...
aslında hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum buna rağmen kan garip değil mi??çok moralim bozuldu..galiba 4. kez bebeğimi kaybediyorum...
dr aradım progestanı arttır yarın gel dedi...
çok üzülüyorummm
canım geçmiş acı barındırıyor malisef..((
zaten adet günü 1-2 damla kan gelmişti dr yerleşme demişti..yine yerleşme olamaz herhalde....galiba düşecek..((
mhtp canım hamilelikte kanamalar olabilir ara sıra hemen kötüye yorma, bu şekilde çok doğum yapan kadın var, biri de benim kızkardeşim, yüreğini ferah tut, doktor kontrollerini ihmal etme tatlım.
inşallah sağlıklı doğan bir bebişim olur..kayıplarım olunca çok korkuyorum en ufak bişeyden bile...duanızı eksik etmeyin nolurrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?