ben tam 5ci haftada gitmisdim.
5 haftalik dedi.
hem ben idrarda da adete 5 gun kala ogrenmisdim hamileligi.sanirim benimki zamaninda dollenmis:)
doktora ne zaman gideceksin?gun aldinmi?
ayyy ne güzell ya maşallahhhhhhhgünaydınnnn.gerçekten haftasonu epey muhabbet olmuş.benim de dün,bugün midem çok iyi değil.uyku halim de her daim mevcut mirmirmirmir
bu arada aranızda en büyük benim meleğim galiba.6+5 olduk biz bugün14 ekim randevum vardı ama aradım az önce bugün akşamüstüne aldırdım.sabırsız insanım ya,duramıcam 2 gün daha.hem de geçen hafta gittiğim asistan kalp atışını duyuyorum dedi ama kendi doktorum baksın bi,bana da göstersin istiyorum.inşallah bakalım.sabırsızlıkla bekliyorum.
kIZLAR BENİM DE ARA ARA KASIKLARIM AĞRIYO UZANINCA GEÇİYO
NORMALDİR DEMİ BU KASIK AĞRILARI
ABARTMAMIZA YADA KORKMAMIZA GEREK YOK SANIRIM
VARMI BİLGİSİ OLAN
selam kızlar..
bızde bugun 6+3 olduk.. en kotu duurmdakı benım sanırım. mıde bulantısı bas donmesı şişkinlik yetmezmiş gibi bı yerden mıkrop kaptım heralde bır gozum sıstı kıpkırmızı sankı acı bıber surulmus gıbı bırde agız ıcınde yara cıktı. kokularda mahvedıyo benı ve asırı bır halsızlık uyku halı var hafta sonu neredeyse hep uyudum ıse gelmekte ıstemıyorum. suratımdada sureklı sıvılceler cıkıyorpsikolojm bozuluyo ıyıce..
,canım tekrar tebriklerrrrrrrrralkisalkisalkisRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhGÜNAYDIN ARKADAŞLAR herkes bebişi ile ilgili bilgi vermş alkisalkisalkis
Bende verim bari süprizzzzz
BEn Cuma günü Dr gittim 5 haftalık dedi şu an 5+3 oluyom galiba ölemi? mirmirmirmir
Canım üzme bu kadar kendni sen üzüldükçe bebişde etkilenicek sonra Allah korusun
hamileliğimiz oturana kadar elbette olucak sıkıntıarımız
Ama zaten bu sıkıntıları bilere başladık yola
Allahım şifa versin inş. sana tez zmanda
kızlar benim mbugün 6+1 ama cmts gecesi kanamam oldu açık pembe renkte acile gittim.kese hala yerinde ama 1 hafta sonra kontrole gideceğim kalp atışına bakılcak varmı yokmu diye... duphaston verdi ama içince acayip başım dönüyo tansiyonum düşüyo.. mide bulantım hiç yokyu oda başladı... bu ara kötüyüm yani.. korkuyorum bi taraftan karnım ağrıyo ara ara...Allah cc herkesin bebeğini korusun...amin...
kızlar benim mbugün 6+1 ama cmts gecesi kanamam oldu açık pembe renkte acile gittim.kese hala yerinde ama 1 hafta sonra kontrole gideceğim kalp atışına bakılcak varmı yokmu diye... duphaston verdi ama içince acayip başım dönüyo tansiyonum düşüyo.. mide bulantım hiç yokyu oda başladı... bu ara kötüyüm yani.. korkuyorum bi taraftan karnım ağrıyo ara ara...Allah cc herkesin bebeğini korusun...amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?