2010 Haziranının Güzel Anneleri

ben tam 5ci haftada gitmisdim.
5 haftalik dedi.
hem ben idrarda da adete 5 gun kala ogrenmisdim hamileligi.sanirim benimki zamaninda dollenmis:)
doktora ne zaman gideceksin?gun aldinmi?

aslında yarın çağırdı bi de cuma gitmem lazım amokuldan sürekli izin almam problem olacağı için yarın arayıp sadece cuma gideceğim...

kızlar benim 5+3 oldu ama hala doktora gitmedim folik asitimi çalışmalara başladığımız gibi kullanmaya başladım doktor çocuk planlamadan 3ay önce başlayın demişti bende öyle yaptım yaklaşık 1.5-2 aydır içiyorum farklı saatlerde içilebilir yeter ki için ama bol ceviz ve balıkta yiyin çok faydalı

7 haftalık hamileyim ve bu bulantılar geçeek gibi diil.günde 2 bardak ayran ve paket paket çubuk dışında bişey yiyemiyorum ki...ne cevizi ne balığı su içsem öyle mutlu olcam ki..doktor bana da folik verdi ama onu da çıkardığımdan içmiyorum.sadece 1 hafta içme şansım oldu benim.Allah hepimizi bebişimizin doğma zamanı geldiğinde mutlulukla kurtarsın inşallah:)

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR herkes bebişi ile ilgili bilgi vermş alkisalkisalkis
Bende verim bari süprizzzzz
BEn Cuma günü Dr gittim 5 haftalık dedi şu an 5+3 oluyom galiba ölemi? mirmirmirmir

Günaydın kızlarrrrrrrrr
nasılsınız baya kaynatmışsınız
bende mide bulantısı yada çok aşırı halsizlik yok
ancak bi iş yaptığımda çok çabuk yoruluyorum
dün dışarı çıktık eşimle daha durağa varmadan yorgunluktan canım çıktı
ara kasıklarımda ağrı oluyor sizlerde de varmı? korkuyorum tedirgin oluyorumm
ama kasık ağrımda olmayınca bebeğime bişey oldu sanıyorumm..
gece uyuyamıyorum tuvaletim sıkıştırıyor sağa sola dönmekten gece uykularım huzursuz geçiyor
Rabbim meleklerimize sağ salim kavuşmamızı nasip etsinde her şeylerine katlanırızzzz

günaydınnnn.gerçekten haftasonu epey muhabbet olmuş.benim de dün,bugün midem çok iyi değil.uyku halim de her daim mevcut mirmirmirmir
bu arada aranızda en büyük benim meleğim galiba.6+5 olduk biz bugün 14 ekim randevum vardı ama aradım az önce bugün akşamüstüne aldırdım.sabırsız insanım ya,duramıcam 2 gün daha.hem de geçen hafta gittiğim asistan kalp atışını duyuyorum dedi ama kendi doktorum baksın bi,bana da göstersin istiyorum.inşallah bakalım.sabırsızlıkla bekliyorum.

Merhaba kızlar
nasılsınız? Yenı arkadaŞlar katılmıŞ. GerÇekten sayımız gıttıkÇe artıyor. Ben sadece ıŞteyken mÜsaıt olduĞumda gırebılıyorum. Evde gıremıyorum. Benımde sat gÖre 6 +1 bugÜn ıtıbarıyle. ıstanbul avrupa yakasında oturan arkadaŞlar hangı hastaneye ve hangı dr. A gıdıyorsunuz?

ayyy ne güzell ya maşallahhhhhhh
darısı bize inşallahhhh bende yarın fgidiyorum ilk kez dr nasipse Allahımmmm

kIZLAR BENıM DE ARA ARA KASIKLARIM AĞRIYO UZANINCA GEÇıYO
NORMALDıR DEMı BU KASIK AĞRILARI
ABARTMAMIZA YADA KORKMAMIZA GEREK YOK SANIRIM
VARMI BıLGıSı OLAN

kIZLAR BENİM DE ARA ARA KASIKLARIM AĞRIYO UZANINCA GEÇİYO
NORMALDİR DEMİ BU KASIK AĞRILARI
ABARTMAMIZA YADA KORKMAMIZA GEREK YOK SANIRIM
VARMI BİLGİSİ OLAN

yok canım korkmana gerek yok.bende sormuştum doktora.bebiş ve dolayısıyla rahim büyüdüğü için normalmiş.ama tabii seni çok rahatsız edecek derecede ise,doktoruna danış istersen.herşey de panik yapıyoruz hemen haklı olarak.ama öncelikle allaha emanet bebeklerimiz.

selam kızlar..

bızde bugun 6+3 olduk.. en kotu duurmdakı benım sanırım. mıde bulantısı bas donmesı şişkinlik yetmezmiş gibi bı yerden mıkrop kaptım heralde bır gozum sıstı kıpkırmızı sankı acı bıber surulmus gıbı bırde agız ıcınde yara cıktı. kokularda mahvedıyo benı ve asırı bır halsızlık uyku halı var hafta sonu neredeyse hep uyudum ıse gelmekte ıstemıyorum. suratımdada sureklı sıvılceler cıkıyor psikolojm bozuluyo ıyıce..

Canım üzme bu kadar kendni sen üzüldükçe bebişde etkilenicek sonra Allah korusun
hamileliğimiz oturana kadar elbette olucak sıkıntıarımız
Ama zaten bu sıkıntıları bilere başladık yola
Allahım şifa versin inş. sana tez zmanda

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR herkes bebişi ile ilgili bilgi vermş alkisalkisalkis
Bende verim bari süprizzzzz
BEn Cuma günü Dr gittim 5 haftalık dedi şu an 5+3 oluyom galiba ölemi? mirmirmirmir
,canım tekrar tebriklerrrrrrrrralkisalkisalkisRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
ben de 5+2 yim en son regli tarihin nedirrrrrrrrrr

haklısın canım ama dayanamıyorum işte. en cokta bebgıme bısey olacak dıye korkuyorum. ılk 3 ay hep bole olur dıyorlar ınanmak ıstıyorum. umarım 9 ay boyunca boyle surmez. hıc bır ıs yapamaz oldum evde..:sinifsinif:

kızlar benim mbugün 6+1 ama cmts gecesi kanamam oldu açık pembe renkte acile gittim.kese hala yerinde ama 1 hafta sonra kontrole gideceğim kalp atışına bakılcak varmı yokmu diye... duphaston verdi ama içince acayip başım dönüyo tansiyonum düşüyo.. mide bulantım hiç yokyu oda başladı... bu ara kötüyüm yani.. korkuyorum bi taraftan karnım ağrıyo ara ara...Allah cc herkesin bebeğini korusun...amin...

amin canııımmm.inşallah sen de duyarsın kalp atışlarını.

amin canıımm.inşallah sende duyarsın bebeğinin kalp atışlarını :Saruboceq:

daemon geçmiş olsun canım sanırım en ağır geçiren sensin
benim de midem rahatsız ülser var ben de hamile olsam çok ağrır sanırdım ama çok şükür ufak tefek bulantı falan oluyo ama genel olarak iyiyim
lodos bitti canım sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine

ben normalim arkadaşlar ara sıra oluyo ama çoğunlukla iyiyim.hafta sonu çok iyi oluyorum ama okul olunca 1.sınıf beni çok yoruyo bütün gün ayaktayım abartmıyorum.eve kendimi zor atıyorum.

ilk 3 ay çok önemli biliyoruz hepimiz ama öyle sürekli de yatılmaz ki dimi kızlar???????????????
bence kendinizi yıpratmadan her işi yapmalıyız şimdi ufak tefek kasık ağrıları norma faliyat çok oralarda:)))))))))))))))
ben okula giderken 20-25 dk kadar yürüyorum okulda hep ayaktayım ama çok şükür bi sorun yaşamadım şimdi her işimi yapıym da ilerde karnım büyüyünce zorlanırım diyorum.
folik asidi mutlaka için kızlar saati geçse bile aksatmayın benim de cevizim bitti eşimi ariym de alsın:))))))))))))))
öptüm hepinizi
az kaldı ,inşallah bu hafta sonuna doğru hepimiz duyucaz pıt pıt ları:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım. İnş. bişey olmucak bebeğine Hepsi Rabbime emnet inş.

kötü düşünme pozitif düşün, kendinide hiç ama hiç yrma hiç bi iş yapma inş. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…